• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Alda, beraber kullanalım hemşehrim :KK53::KK53:

Sığmıyor Yasmin'im valla teperekten dizme yöntemini kullanıyoruz :KK45:
Biz kolaylık olsun diye her türlü sebzeden koymaya çalışıyoruz, mesela kapya kırmızı biberleri yemeklik doğrayıp bolca poşetliyorum acayip kolaylık oluyor kışın çok pahalı elim gitmiyor valla :KK70:
Annem çok istiyordu dondurucu kurbana yakın sürpriz yapıcam hediye alıcam inşallah :KK19: dondurucuyu kendi emellerime alet edeceğim ama çoğunlukla, bolca sarma,profiterol hamuru,poğaça, börek bilimum kilo aldırıcı şeyler doldurma gibi planlarım var :KK53:

Ablacım selam
Ankaradayım halen, oğlum egzama oldu 1 haftadır onunla uğraşıyorum ve yeğenime ablama istedikleri oyuncakları örmekle meşgulüm pek tlfla işim olmuyor :KK43:

Kusura bakmayın lütfen :KK15:
Merhaba canım:KK15:
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin inşaallah:emir_bebek::nazar::KK200:
Sen keyfine bak canım Allah kolaylık versin:KK200:Ne de olsa tarifini yaptın:KK73:Yoksa elimizden çekeceğin vardı:-)

Birincinin yanına arkadaş lazım :KK45:
Diğer altın madalyayı saklıyorum bundan da alırsam bozdurup derin dondurucu alacaaam :KK53:
3. madalya gelene kadar durmak yok sonra keyfine katılırız.:KK60:Bu çok iyi fikir ben de öyle yapayım:halay:
Ben saydım 23 defa katılmışım:KK53:

Biz kolaylık olsun diye her türlü sebzeden koymaya çalışıyoruz, mesela kapya kırmızı biberleri yemeklik doğrayıp bolca poşetliyorum acayip kolaylık oluyor kışın çok pahalı elim gitmiyor valla :KK70:
Annem çok istiyordu dondurucu kurbana yakın sürpriz yapıcam hediye alıcam inşallah :KK19: dondurucuyu kendi emellerime alet edeceğim ama çoğunlukla, bolca sarma,profiterol hamuru,poğaça, börek bilimum kilo aldırıcı şeyler doldurma gibi planlarım var :KK53:
Bamya zamanı da geldi, sanırım konserve olarak yapacağım çoğu hazırlığımı. :bicak:

Kolay gelsin sana da canım benim ❤️

Pahalılığının dışında herşey hormonlu o yüzden ben de koyarım:)
Geçen yıl bir kısım kapya biber ile domatesi karıştırıp robotta çektim ve poşetledim.Hem daha az yer kapladı hem de daha kullanışlı oldu.Çıkarıp direk yemeğe koydum:)

Aşkolsun illa çağırmamız mı gerekiyor:63:Biz seni rahatsız etmek istemiyoruz:KK47:
Ya açıyorum sabahtan KK yı . BDV ye bakıyorum şöyle ilgimi çeken bişey de yok :/ Buraya bakıyom kimse yok . Akşam konuşuyosunuz :) Akşamda ben ev işleri içinde boğuşuyorum :bicak:

Ya açıyorum sabahtan KK yı . BDV ye bakıyorum şöyle ilgimi çeken bişey de yok :/ Buraya bakıyom kimse yok . Akşam konuşuyosunuz :) Akşamda ben ev işleri içinde boğuşuyorum :bicak:
Demek bizim muhabbet ilgini çekmiyor:sopa:
Canım ben de gündüz çok takılamıyorum.Yemek hazırlığı vs.Birazdan çocukları kurstan almak için çıkacağım.Sonra pcyi biraz kızlara bırakıyorum.Test falan çözüyorlar.Yemek,bulaşık en erken 8.5 gibi pcdeyim.O saattede pek sesszi boş boş geziniyorum.Gece geliyorlar:KK53:Sen gelince ses ver en azından:KK19:

Demek bizim muhabbet ilgini çekmiyor:sopa:
Canım ben de gündüz çok takılamıyorum.Yemek hazırlığı vs.Birazdan çocukları kurstan almak için çıkacağım.Sonra pcyi biraz kızlara bırakıyorum.Test falan çözüyorlar.Yemek,bulaşık en erken 8.5 gibi pcdeyim.O saattede pek sesszi boş boş geziniyorum.Gece geliyorlar:KK53:Sen gelince ses ver en azından:KK19:
Temam bundan sonra ses bır kıı deneeeemmeeee yapıcaaamm :deli:

Nevoş bu pazar senın davuktan yapcam :KK53:
Eşime gösterdım dun off offf offf dedi :deli:
Dün yiyomuş gibi hayal ettik :KK70: :KK70:
Sağolsun:KK19:Yap canım bakalım beğenecek misiniz:KK19:Sonucu bekliyorum:KK73:

Back