- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Alda, beraber kullanalım hemşehrim
Merhaba canımAblacım selam
Ankaradayım halen, oğlum egzama oldu 1 haftadır onunla uğraşıyorum ve yeğenime ablama istedikleri oyuncakları örmekle meşgulüm pek tlfla işim olmuyor
Kusura bakmayın lütfen
3. madalya gelene kadar durmak yok sonra keyfine katılırız.Birincinin yanına arkadaş lazım
Diğer altın madalyayı saklıyorum bundan da alırsam bozdurup derin dondurucu alacaaam
Kim oBir kayıp daha gelmiş
Bamya zamanı da geldi, sanırım konserve olarak yapacağım çoğu hazırlığımı.Sığmıyor Yasmin'im valla teperekten dizme yöntemini kullanıyoruz
Biz kolaylık olsun diye her türlü sebzeden koymaya çalışıyoruz, mesela kapya kırmızı biberleri yemeklik doğrayıp bolca poşetliyorum acayip kolaylık oluyor kışın çok pahalı elim gitmiyor valla
Annem çok istiyordu dondurucu kurbana yakın sürpriz yapıcam hediye alıcam inşallahdondurucuyu kendi emellerime alet edeceğim ama çoğunlukla, bolca sarma,profiterol hamuru,poğaça, börek bilimum kilo aldırıcı şeyler doldurma gibi planlarım var
Bitti bittiKim diyenTatiliniz bitmedi mi efenim
Pahalılığının dışında herşey hormonlu o yüzden ben de koyarım:)Sığmıyor Yasmin'im valla teperekten dizme yöntemini kullanıyoruz
Biz kolaylık olsun diye her türlü sebzeden koymaya çalışıyoruz, mesela kapya kırmızı biberleri yemeklik doğrayıp bolca poşetliyorum acayip kolaylık oluyor kışın çok pahalı elim gitmiyor valla
Annem çok istiyordu dondurucu kurbana yakın sürpriz yapıcam hediye alıcam inşallahdondurucuyu kendi emellerime alet edeceğim ama çoğunlukla, bolca sarma,profiterol hamuru,poğaça, börek bilimum kilo aldırıcı şeyler doldurma gibi planlarım var
Ya açıyorum sabahtan KK yı . BDV ye bakıyorum şöyle ilgimi çeken bişey de yok :/ Buraya bakıyom kimse yok . Akşam konuşuyosunuz :) Akşamda ben ev işleri içinde boğuşuyorumAşkolsun illa çağırmamız mı gerekiyorBiz seni rahatsız etmek istemiyoruz
Demek bizim muhabbet ilgini çekmiyorYa açıyorum sabahtan KK yı . BDV ye bakıyorum şöyle ilgimi çeken bişey de yok :/ Buraya bakıyom kimse yok . Akşam konuşuyosunuz :) Akşamda ben ev işleri içinde boğuşuyorum
Temam bundan sonra ses bır kıı deneeeemmeeee yapıcaaammDemek bizim muhabbet ilgini çekmiyor
Canım ben de gündüz çok takılamıyorum.Yemek hazırlığı vs.Birazdan çocukları kurstan almak için çıkacağım.Sonra pcyi biraz kızlara bırakıyorum.Test falan çözüyorlar.Yemek,bulaşık en erken 8.5 gibi pcdeyim.O saattede pek sesszi boş boş geziniyorum.Gece geliyorlarSen gelince ses ver en azından
Nevoş bu pazar senın davuktan yapcamTamam bekliyorum
SağolsunNevoş bu pazar senın davuktan yapcam
Eşime gösterdım dun off offf offf dedi
Dün yiyomuş gibi hayal ettik
Merhaba canım hoşgeldin nasılsınSelammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?