Benim de etler tavuklar hiç karışmazLoading yasminin buzluğu ....
Az sonra
Bize bir buzluk fotosu at içimiz ferahlasın heemçerimmerak ettim valla
Şu anda boş sayılır dolabım, ondan dolayı düzenli değil
Benim dolapta boş sayılırEki Görüntüle 2170373
Şu anda boş sayılır dolabım, ondan dolayı düzenli değilkurbana kadar da boşaltacağım tamamen.
Kıyma karışmıyor ama kemikli ,kemiksiz et karışıyor ben de.Benim de etler tavuklar hiç karışmazYağlı kıymayı ayrı paketlerim,yağsızları ayrı Etleri ayrı,kemikli etleri ayrı koyarım.Tavuklar zaten tipinden belli oluyor
Toplanacak kadar dolu değil ki, herifim hasta evde istekleri bitmiyorDedikodu yapmış gibi olmayayım da ,yasmin foto çekmek için buzluğunu topluyor galiba
Benim düzen de buna yakın ama benim bahsettiğim bu değil,daha üst üste daha sıralı düzenli oluyor ya ,ben de mi dolabımı çeksem acaba?Eki Görüntüle 2170373
Şu anda boş sayılır dolabım, ondan dolayı düzenli değilkurbana kadar da boşaltacağım tamamen.
Ben tavukları 3'er 5'er paketlerim:)Göğüsleri tek tek koyarım hatta bazen yarıya bölerim:)Kıyma karışmıyor ama kemikli ,kemiksiz et karışıyor ben de.
Oğlum bile bir ara spor yaparken tavuk göğsü yiyorsu ,O bile göğüs ile but poşetini karıştırdu çoğu kez,yani sorun sedece bende değilArmut dibine mi düşmüş yoksa
Tam dolu olunca çekip gösterelimBenim düzen de buna yakın ama benim bahsettiğim bu değil,daha üst üste daha sıralı düzenli oluyor ya ,ben de mi dolabımı çeksem acaba?
Yok bee ,ne gereği varBir an geldi işte aklıma
Geçmiş olsunToplanacak kadar dolu değil ki, herifim hasta evde istekleri bitmiyor
Eşine geçmiş olsun da sana daha çok geçmiş olsun.Erkekler hasta olunca istekleri,nazları hiç bitmiyorToplanacak kadar dolu değil ki, herifim hasta evde istekleri bitmiyor
İşte, patlıcan-biber közlediğimde ve domates, taze fasulye, araka, barbunya falan koyduğumda öyle yapmak zorundayım. Yoksa sığmıyor, üstüne kurban eti de oluyor o zamanlarda.Benim düzen de buna yakın ama benim bahsettiğim bu değil,daha üst üste daha sıralı düzenli oluyor ya ,ben de mi dolabımı çeksem acaba?
Yok bee ,ne gereği varBir an geldi işte aklıma
Sağolasın canım benim, geçti şükür. 3 gündür evde raporluGeçmiş olsunAllah kolaylık versin
Rabbim şifa versinSağolasın canım benim, geçti şükür. 3 gündür evde raporlu
Eşine geçmiş olsun da sana daha çok geçmiş olsun.Erkekler hasta olunca istekleri,nazları hiç bitmiyor
Sağolun bacılar, şimdi kandırabilirsem yürüyüşe çıkartacağım.Rabbim şifa versin
Bugün acaba yapsam mı yapmasam mı diye düşündüm ,ama sonradan kim yiyecek dedim ,kızımla tekiz bugün2 kişi kaldı canımHatta deynepnaz ile 3 oluyor
Patlıcanın buzlukta çok zararlı olduğunu okumuştum ,o yüzden artık koymuyorum buzluğa.İşte, patlıcan-biber közlediğimde ve domates, taze fasulye, araka, barbunya falan koyduğumda öyle yapmak zorundayım. Yoksa sığmıyor, üstüne kurban eti de oluyor o zamanlarda.
Aslında bir dondurucu almam lazım ama, hiç ona fırsat gelmedi.
Bu sene araka koyamadım misâl.
Geçmiş olsun canım, aynı benimki de 3 gündür suram ağrıyor buram ağrıyor aynıSağolun bacılar, şimdi kandırabilirsem yürüyüşe çıkartacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?