En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Loading yasminin buzluğu ....
Az sonra
Benim de etler tavuklar hiç karışmazYağlı kıymayı ayrı paketlerim,yağsızları ayrıEtleri ayrı,kemikli etleri ayrı koyarım.Tavuklar zaten tipinden belli oluyor

Benim de etler tavuklar hiç karışmazYağlı kıymayı ayrı paketlerim,yağsızları ayrıEtleri ayrı,kemikli etleri ayrı koyarım.Tavuklar zaten tipinden belli oluyor
Kıyma karışmıyor ama kemikli ,kemiksiz et karışıyor ben de.
Oğlum bile bir ara spor yaparken tavuk göğsü yiyordu ,O bile göğüs ile but poşetini karıştırdı çoğu kez,yani sorun sedece bende değilArmut dibine mi düşmüş yoksa

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2170373

Şu anda boş sayılır dolabım, ondan dolayı düzenli değil kurbana kadar da boşaltacağım tamamen.
Benim düzen de buna yakın ama benim bahsettiğim bu değil,daha üst üste daha sıralı düzenli oluyor ya ,ben de mi dolabımı çeksem acaba?

Yok bee ,ne gereği varBir an geldi işte aklıma

Ben tavukları 3'er 5'er paketlerim:)Göğüsleri tek tek koyarım hatta bazen yarıya bölerim:)
Kullanım alanına göre çıkartırım.Belki ondan karışmıyor.
Etlerde öyle kuşbaşıları küçük poşetlere koyarım.Yaptığım yemeğe göre 2-3-4 tane çıkarırım.Bazen 1 tane diyeyim:)Kemikliler zaten normalden büyük poşet oluyor.Ondan karışmıyor.

Benim düzen de buna yakın ama benim bahsettiğim bu değil,daha üst üste daha sıralı düzenli oluyor ya ,ben de mi dolabımı çeksem acaba?

Tam dolu olunca çekip gösterelim

Toplanacak kadar dolu değil ki, herifim hasta evde istekleri bitmiyor
Eşine geçmiş olsun da sana daha çok geçmiş olsun.Erkekler hasta olunca istekleri,nazları hiç bitmiyor

İşte, patlıcan-biber közlediğimde ve domates, taze fasulye, araka, barbunya falan koyduğumda öyle yapmak zorundayım. Yoksa sığmıyor, üstüne kurban eti de oluyor o zamanlarda.
Aslında bir dondurucu almam lazım ama, hiç ona fırsat gelmedi.
Bu sene araka koyamadım misâl.

2 kişi kaldı canımHatta deynepnaz ile 3 oluyor
Bugün acaba yapsam mı yapmasam mı diye düşündüm ,ama sonradan kim yiyecek dedim ,kızımla tekiz bugün

Patlıcanın buzlukta çok zararlı olduğunu okumuştum ,o yüzden artık koymuyorum buzluğa.
Ben koydum bir sürü araka (2 tane)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…