• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
284707_142120412596394_187025841_n-jpg.2031761

Derneğimizin şartı etleri birbirine karıştırmak ama :KK45:
Buldum :KK58:
Sen karıştırmadığından örtmenimiz olursun ,tamam aldık aramıza:KK45:

:KK52:
Çok güzel buzluk düzenlerim :KK70:
Öyle bir dizerim ki, hiçbir şeyi karıştırmazsınız.:KK70::cool:

Eskiden bu topiğe gelenleri bende çok merak ediyorum neredeler acep hatunlar o_O
Shape vardı , Kyholei vardı, nuryolu vardı hatırladığım Lunyayı bende merak ediyorum :halay: haa birde cimcimelif'i :KK51:
Kyohe bir ara üyelik iptali yaptırmıştı ama geçen kategoride nickini değiştirmişti halleyli pasta ,yayla çorbası,patlıcan tava yapmıştı.Belki bu kategoride de katılır.
Nuryolunun instagram hesabına yoğunlaşıyor galiba daha çok,bir de 3 madalyadan sonraya madalya verilmediği için gerek duymuyor olabilir.
Cimcimenin bebeği oldu,net problemi vardı herhalde Onun

Kyohe bir ara üyelik iptali yaptırmıştı ama geçen kategoride nickini değiştirmişti halleyli pasta ,yayla çorbası,patlıcan tava yapmıştı.Belki bu kategoride de katılır.
Nuryolunun instagram hesabına yoğunlaşıyor galiba daha çok,bir de 3 madalyadan sonraya madalya verilmediği için gerek duymuyor olabilir.
Cimcimenin bebeği oldu,net problemi vardı herhalde Onun
İnsan alışınca gözleri arıyor yorumlarını :KK19:
Sevindim buralarda olmalarına rabbim can sağlığı versin iyi olsunlarda :KK200:

Olabilir canım benim :KK64:
Nayır ,nolamaz ,dağınık ta sevmiyorum daralıyorum ,canım sıkılıyor huzursuz oluyorum dağınıklıktan :olamaz:
Düzenimizi değiş tokuş edelim mi :KK45:
Aslında şimdi baktım da buzluğa pek te dağınık değil,ama nette görüyoruz ya dümdüz sıralı poşetler aynen öyle istiyorum ,benim poşetlemem biraz ecelece olmuş galiba :KK53:Yoksa her biririnin yeri ayrı grup grup.

Nayır ,nolamaz ,dağınık ta sevmiyorum daralıyorum ,canım sıkılıyor huzursuz oluyorum dağınıklıktan :olamaz:
Düzenimizi değiş tokuş edelim mi :KK45:
Aslında şimdi baktım da buzluğa pek te dağınık değil,ama nette görüyoruz ya dümdüz sıralı poşetler aynen öyle istiyorum ,benim poşetlemem biraz ecelece olmuş galiba :KK53:Yoksa her biririnin yeri ayrı grup grup.
Hehh işte, tamda öyle poşetliyorum, havalarını da alıyorum. Daha çabuk ve buzlanmadan çözülüyorlar. Buzlanmadığı için tadı ve kokusu da etkilenmiyor.:KK66:

Back