- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hiç gelmediÇoğumuzun başına gelmiştir herhalde
Eki Görüntüle 2170330
Nasıl olur,nasıl hiç gelmedi?Benim hiç gelmedi
YukNasıl olur,nasıl hiç gelmedi?
Kurban etinden koyunca da mı gelmedi,et diye koyup kemik çıkan
Bizımla diğılsın o zaman ,derneğimize almıyoruz seni
Bizımla diğılsın o zaman ,derneğimize almıyoruz seni
Derneğimizin şartı etleri birbirine karıştırmak ama
Derneğimizin şartı etleri birbirine karıştırmak ama
Buldum
Sen karıştırmadığından örtmenimiz olursun ,tamam aldık aramıza
Benim buzluk dağınık olur genelde
Çok güzel buzluk düzenlerim
Öyle bir dizerim ki, hiçbir şeyi karıştırmazsınız.
Tek sıra dizmeyi denedin mi?Benim buzluk dağınık olur genelde
Düzenlerim hangi ara geri dağılır anlamam bile
Kyohe bir ara üyelik iptali yaptırmıştı ama geçen kategoride nickini değiştirmişti halleyli pasta ,yayla çorbası,patlıcan tava yapmıştı.Belki bu kategoride de katılır.Eskiden bu topiğe gelenleri bende çok merak ediyorum neredeler acep hatunlar
Shape vardı , Kyholei vardı, nuryolu vardı hatırladığım Lunyayı bende merak ediyorum haa birde cimcimelif'i
Her yolu denedim ,cangaa cangaaaa eti cangaaaa ben dağınık sevenlerden miyim yoksaTek sıra dizmeyi denedin mi?
İnsan alışınca gözleri arıyor yorumlarınıKyohe bir ara üyelik iptali yaptırmıştı ama geçen kategoride nickini değiştirmişti halleyli pasta ,yayla çorbası,patlıcan tava yapmıştı.Belki bu kategoride de katılır.
Nuryolunun instagram hesabına yoğunlaşıyor galiba daha çok,bir de 3 madalyadan sonraya madalya verilmediği için gerek duymuyor olabilir.
Cimcimenin bebeği oldu,net problemi vardı herhalde Onun
Olabilir canım benimHer yolu denedim ,cangaa cangaaaa eti cangaaaa ben dağınık sevenlerden miyim yoksa
Nayır ,nolamaz ,dağınık ta sevmiyorum daralıyorum ,canım sıkılıyor huzursuz oluyorum dağınıklıktanOlabilir canım benim
Hehh işte, tamda öyle poşetliyorum, havalarını da alıyorum. Daha çabuk ve buzlanmadan çözülüyorlar. Buzlanmadığı için tadı ve kokusu da etkilenmiyor.Nayır ,nolamaz ,dağınık ta sevmiyorum daralıyorum ,canım sıkılıyor huzursuz oluyorum dağınıklıktan
Düzenimizi değiş tokuş edelim mi
Aslında şimdi baktım da buzluğa pek te dağınık değil,ama nette görüyoruz ya dümdüz sıralı poşetler aynen öyle istiyorum ,benim poşetlemem biraz ecelece olmuş galiba Yoksa her biririnin yeri ayrı grup grup.
Bize bir buzluk fotosu at içimiz ferahlasın heemçerim merak ettim vallaTek sıra dizmeyi denedin mi?