Biz yeni geldik yürüyüştenAkşam iyi oluyorSağolun bacılar, şimdi kandırabilirsem yürüyüşe çıkartacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz yeni geldik yürüyüştenAkşam iyi oluyorSağolun bacılar, şimdi kandırabilirsem yürüyüşe çıkartacağım.
Sana da geçmişler olsun canım benim.Geçmiş olsun canım, aynı benimki de 3 gündür suram ağrıyor buram ağrıyor aynı
Az yapardınBugün acaba yapsam mı yapmasam mı diye düşündüm ,ama sonradan kim yiyecek dedim ,kızımla tekiz bugün
Patlıcanın buzlukta çok zararlı olduğunu okumuştum ,o yüzden artık koymuyorum buzluğa.
Ben koydum bir sürü araka (2 tane)
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım, aynı benimki de 3 gündür suram ağrıyor buram ağrıyor aynı
İlla bana tavık yaptıracaksınAz yapardın
Bu kadar kolay bir kategori kaçırılır mıİlla bana tavık yaptıracaksın
Sen şimdi diğer yarışmacılara kolay diye mi katıldılar diyorsun ?Bu kadar kolay bir kategori kaçırılır mı
Ama onlar her zaman katılıyorlar.Kimseyi kendi ile karıştırmaKaç yıldır bu bölümdesinKaç defa katıldınSen şimdi diğer yarışmacılara kolay diye mi katıldılar diyorsun ?
Sana da geçmişler olsun canım benim.
Sağolun canlarGeçmiş olsun canım
2.5 senede 8 kere katılmışım ,az mı?Ama onlar her zaman katılıyorlar.Kimseyi kendi ile karıştırmaKaç yıldır bu bölümdesinKaç defa katıldın
Ben unutmuşum ,benden de geçmiş olsun mesajı bir adetSağolun canlar
Az tabi ki2.5 senede 8 kere katılmışım ,az mı?
Teşekkür ederim canımBen unutmuşum ,benden de geçmiş olsun mesajı bir adet
Biraz örnek al
Deynepnaz'ın en az 20 olması gerekmiyor mu
Teşekkür ederim canım
Bakalım madalya alınca yine katılacak mı?Biraz örnek al
Yani doğru diyorsun, icraat önemliDeynepnaz'ın en az 20 olması gerekmiyor mu
Yok devenin çorabıDeynepnaz'ın en az 20 olması gerekmiyor mu