- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Tatili sadece hafta sonu 2 gün değil miydi?Tatildeyken kargo dönmediyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatili sadece hafta sonu 2 gün değil miydi?Tatildeyken kargo dönmediyse
çok teşekkür ederim canım, hastalık yıprattı 3 yıldır malesef. şimdi biraz mübalağa edeyim Nevoşum, hasta olmadan önce görecektin asıl beni, nasıl hastalığım genetikse, tip ve yaş göstermeme de genetik bizde yaşıma kimse inanmıyor. ama tabi iç çürük malesef. ah ah ah..Maşaallah gördüm resimlerini hiç görtermiyorsunNevreste hanım değil Nevoş canım
Fotoğrafların yüklenmesi, tarifin net ve ayrıntıları ile anlatılması, birde tarifin yapıldığı günün tarihi bir kağıda yazılı olarak sunum fotoğrafında bulunması şartı var.benim konu hala neden onaylanmadı acep bilen biri var mıdır? beceremedim konu açma işini ben. foto vs. yüklemedim ondan olabilir mi*
Bilmem, 2 gün müydü?Tatili sadece hafta sonu 2 gün değil miydi?
Yok hediye henüz ulaşmamış olabilirHediyeleri de gelmiştir,bir an önce banım açılsa da göstersem hediyelerimi diyordur Elalis
O bizde de var.Yaşımızı göstermiyoruzAma dediğin gibi içimiz çürük içimizçok teşekkür ederim canım, hastalık yıprattı 3 yıldır malesef. şimdi biraz mübalağa edeyim Nevoşum, hasta olmadan önce görecektin asıl beni, nasıl hastalığım genetikse, tip ve yaş göstermeme de genetik bizde yaşıma kimse inanmıyor. ama tabi iç çürük malesef. ah ah ah..
Konu yarışmaya uygun değil canımTarif ve resim olmadan kabul etmiyoruzbenim konu hala neden onaylanmadı acep bilen biri var mıdır? beceremedim konu açma işini ben. foto vs. yüklemedim ondan olabilir mi*
Bu mümkün değilTatildeyken kargo dönmediyse
bugün taktiricaz nevosum,insallah geçemez de bende rahat bi nefes alabilirim❤Sineklikten geçemiyorlar canım taktırabiliyorsanız taktırın canım
İnşaallah işe yarar canımbugün taktiricaz nevosum,insallah geçemez de bende rahat bi nefes alabilirim❤
Ben ciddi ciddi merak ediyorum O'nuHaberim yok canım
Whatsaap'tan yazdım.Cevap verirse yazarımBen ciddi ciddi merak ediyorum O'nu
Çoğumuzun başına gelmiştir herhalde
Eki Görüntüle 2170330
Ben de almıyorum genelde bütün tavuk ama but,baget,göğüs ayrı ayrı aldığım ,kasaba parçalattığım oluyor
Ahahaha
Tum tavuk almiyorum neyseki oyle esgal falan ugrasmiyorum