• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Loading yasminin buzluğu ....
Az sonra :KK53:
Benim de etler tavuklar hiç karışmaz:KK53:Yağlı kıymayı ayrı paketlerim,yağsızları ayrı:KK45:Etleri ayrı,kemikli etleri ayrı koyarım.Tavuklar zaten tipinden belli oluyor:70:

F5473EF7-05B7-4340-B965-17366682DBB5.jpeg
Bize bir buzluk fotosu at içimiz ferahlasın heemçerim :halay: merak ettim valla :işsiz:
Şu anda boş sayılır dolabım, ondan dolayı düzenli değil :KK70:kurbana kadar da boşaltacağım tamamen.:KK66:

Benim de etler tavuklar hiç karışmaz:KK53:Yağlı kıymayı ayrı paketlerim,yağsızları ayrı:KK45:Etleri ayrı,kemikli etleri ayrı koyarım.Tavuklar zaten tipinden belli oluyor:KK70:
Kıyma karışmıyor ama kemikli ,kemiksiz et karışıyor ben de.:KK45:
Oğlum bile bir ara spor yaparken tavuk göğsü yiyordu ,O bile göğüs ile but poşetini karıştırdı çoğu kez,yani sorun sedece bende değil:KK45:Armut dibine mi düşmüş yoksa:skandal:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2170373

Şu anda boş sayılır dolabım, ondan dolayı düzenli değil :KK70:kurbana kadar da boşaltacağım tamamen.:KK66:
Benim düzen de buna yakın ama benim bahsettiğim bu değil,daha üst üste daha sıralı düzenli oluyor ya ,ben de mi dolabımı çeksem acaba?:KK45:

Yok bee ,ne gereği var:KK53:Bir an geldi işte aklıma :ıslık:

Kıyma karışmıyor ama kemikli ,kemiksiz et karışıyor ben de.:KK45:
Oğlum bile bir ara spor yaparken tavuk göğsü yiyorsu ,O bile göğüs ile but poşetini karıştırdu çoğu kez,yani sorun sedece bende değil:KK45:Armut dibine mi düşmüş yoksa:skandal:
Ben tavukları 3'er 5'er paketlerim:)Göğüsleri tek tek koyarım hatta bazen yarıya bölerim:)
Kullanım alanına göre çıkartırım.Belki ondan karışmıyor.
Etlerde öyle kuşbaşıları küçük poşetlere koyarım.Yaptığım yemeğe göre 2-3-4 tane çıkarırım.Bazen 1 tane diyeyim:)Kemikliler zaten normalden büyük poşet oluyor.Ondan karışmıyor.

Benim düzen de buna yakın ama benim bahsettiğim bu değil,daha üst üste daha sıralı düzenli oluyor ya ,ben de mi dolabımı çeksem acaba?:KK45:

Tam dolu olunca çekip gösterelim:KK45:

Toplanacak kadar dolu değil ki, herifim hasta evde istekleri bitmiyor:KK66:
Eşine geçmiş olsun da sana daha çok geçmiş olsun.Erkekler hasta olunca istekleri,nazları hiç bitmiyor :rolleyes:

İşte, patlıcan-biber közlediğimde ve domates, taze fasulye, araka, barbunya falan koyduğumda öyle yapmak zorundayım. Yoksa sığmıyor, üstüne kurban eti de oluyor o zamanlarda.
Aslında bir dondurucu almam lazım ama, hiç ona fırsat gelmedi.:110:
Bu sene araka koyamadım misâl.:110:

2 kişi kaldı canım:KK66:Hatta deynepnaz ile 3 oluyor:sopa:
Bugün acaba yapsam mı yapmasam mı diye düşündüm ,ama sonradan kim yiyecek dedim ,kızımla tekiz bugün :KK45:

İşte, patlıcan-biber közlediğimde ve domates, taze fasulye, araka, barbunya falan koyduğumda öyle yapmak zorundayım. Yoksa sığmıyor, üstüne kurban eti de oluyor o zamanlarda.
Aslında bir dondurucu almam lazım ama, hiç ona fırsat gelmedi.:110:
Bu sene araka koyamadım misâl.:110:
Patlıcanın buzlukta çok zararlı olduğunu okumuştum ,o yüzden artık koymuyorum buzluğa.
Ben koydum bir sürü araka (2 tane):KK53:

Back