- 22 Temmuz 2017
- 44.550
- 132.124
- 598
Hadd bilmek derken, kapımızı gönlümüzü herkese açmışken mi?Ben girmeyim araniza canim. Ben ne oldugumu bildigim gibi haddimi de bilirim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadd bilmek derken, kapımızı gönlümüzü herkese açmışken mi?Ben girmeyim araniza canim. Ben ne oldugumu bildigim gibi haddimi de bilirim canim
6 ay da uzun sure canim..Topu topu 6 aydır yemek kategorisindeyim canım, benim geçmişim de uzun değil yani
Ilk okul bebesi gibi demii.Hadd bilmek derken, kapımızı gönlümüzü herkese açmışken mi?
Ben ona küstüm söylersinSen bize sevgini göstermek ister misin can09e ?
Kimseye ispat ettigimi hatirlamiyorum ama bana inanmaniz icin ne yapmam gerek acaba?Sen bize sevgini göstermek ister misin can09e ?
Hı hıIlk okul bebesi gibi demii.
sanki benı araniza almiyomussunuz gibi :)))
Tavık...Kimseye ispat ettigimi hatirlamiyorum ama bana inanmaniz icin ne yapmam gerek acaba?
Anaam niyekineBen ona küstüm söylersin
Bak nevoş sana küsmüş, bir tavıkla işi çözebiliriz.Kimseye ispat ettigimi hatirlamiyorum ama bana inanmaniz icin ne yapmam gerek acaba?
Anaam niyekine
Çok iyi fikirBak nevoş sana küsmüş, bir tavıkla işi çözebiliriz.
Yav o degil de bu sponsorlardan para falan mi aliyosunuz acaba ya da cok kisi katilinca daha fazla prim mi yapiyor hayir aklima geldi.Tavık...
Sponsorların dikkatini çekmeye çalışıyoruz sanırım, orasını bende bilmiyorum.Yav o degil de bu sponsorlardan para falan mi aliyosunuz acaba ya da cok kisi katilinca daha fazla prim mi yapiyor hayir aklima geldi.
İnşallah canım.Bu çok zor değil birgün yolum düşer oraya:)O zaman isterim haberin olsunBenim abimde orada biliyorsun
Hediyeleri de gelmiştir,bir an önce banım açılsa da göstersem hediyelerimi diyordur Elalis@Elalis ne yaramazlık yaptı acep, gri olmuş nickname
Benimde aklıma o geldi ama bir farkla, acep ne geldi hediye olarak diyeHediyeleri de gelmiştir,bir an önce banım açılsa da göstersem hediyelerimi diyordur Elalis
4 tarif olduğu için hediye daha caziptir. Emira nın hediyesi gibidir tahminenBenimde aklıma o geldi ama bir farkla, acep ne geldi hediye olarak diye
4 tarif olduğu için hediye daha caziptir. Emira nın hediyesi gibidir tahminen
kızımmm, sen benim kafadansın, ben de bunu söylüyorum banlananlara...@Elalis don, atlet ,cigara lazım mı bebeğim yollayalım mı