Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa niye yasmin'i sevmiyorsun
Aaaaa sen ipe goturursun adamiiAaaa niye yasmin'i sevmiyorsun
Yaramazlık yapmışAaaaa sen ipe goturursun adamii
Elalis neden mapusta bu arada?
O iste de kesin parmagin vardir uzun sursun falan da demisinn NevoşYaramazlık yapmış
Tabi canım onun pcye girip mesajları asıl ben yazdımO iste de kesin parmagin vardir uzun sursun falan da demisinn Nevoş
Hadi hadi cabuk pes ederim ben az cok tanidin
Yapabilirsin.. o potansiyeli goruyorum sendeTabi canım onun pcye girip mesajları asıl ben yazdım
Dogru sana inanir beni surda ne kadardir taniyor. Beni bilen bilir.yasminsay inanma canım
Vayyyy beeee ben neler yapıyormuşumYapabilirsin.. o potansiyeli goruyorum sende
Tabi bana inanacakDogru sana inanir beni surda ne kadardir taniyor. Beni bilen bilir.
Ben girmeyim araniza canim. Ben ne oldugumu bildigim gibi haddimi de bilirim canimTabi bana inanacak
Neler nelerVayyyy beeee ben neler yapıyormuşum
Hadi hadi cabuk pes ederim ben az cok tanidin
Seni de seviyorum bilesin
Anlasildi zaten inancagini dusunmedim tabi ki nevosa inancan demiii
Ben girmeyim araniza canim. Ben ne oldugumu bildigim gibi haddimi de bilirim canim
Topu topu 6 aydır yemek kategorisindeyim canım, benim geçmişim de uzun değil yaniDogru sana inanir beni surda ne kadardir taniyor. Beni bilen bilir.
Herkese inanma potansiyelim yüksek Nevoşuma daha bir yüksekAnlasildi zaten inancagini dusunmedim tabi ki nevosa inancan demiii