• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin canım:KK200:Biz de arkadan dedikodu yok.Herşey yüzünüze yüzünüze:KK45::KK53:
Bende hiç bir türlüsü yok dedikodununn:KK8:
yok mutfaktan anlıyor mudur?
yok fotoğraf koymaktan korkuyor cık hiç beğenmedimm hiç hoşuma gitmedi :KK20:
:rolleyes:
Bi de yüzüne yüzüne deriz diyorlarrr:ukala::ukala::ukala:
Neyse beni andığınız yeterrr :KK68:

:KK15:
Bende hiç bir türlüsü yok dedikodununn:KK8:
yok mutfaktan anlıyor mudur?
yok fotoğraf koymaktan korkuyor cık hiç beğenmedimm hiç hoşuma gitmedi :KK20:
:rolleyes:
Bi de yüzüne yüzüne deriz diyorlarrr:ukala::ukala::ukala:
Neyse beni andığınız yeterrr :KK68:
Bu daha başlangıç :halay::halay:❤️:KK15:

Ne oldu sende mi istiyorsun yaptığım yemekten :KK45:
Misafire yaptım ,sen de misafir gel bana ,sana da yapayım :KK45:
Misafirin yanında sunum yapamam diye çekim yapamadım ,ama çok leziz olmuştu,kimbilir belli mi olur belki fırsatını bulup bir ara yine yaparım:KK45:

Hoşgeldin canım:KK200:Biz de arkadan dedikodu yok.Herşey yüzünüze yüzünüze:KK45::KK53:
Oyyy maşaallah:nazar::rolleyes::rolleyes:Ben sizi o yaşlarda zannediyordum.:KK19:Sorun değilse yaşınızı merak ettim:-)Benim de 3 tane var:KK45:
49 yaşındayım. fotoma bakmadın mı yaşlıyım ben yahu.. nasılsınız bu arada Nevreste Hanımcım. tarifleri nereden görebilirim acaba?

Yavruşlar burayada sormak istiyorum,cevaplarsaniz cok sevinirim.
Malum,hamileyim.ve deli gibi sivrisinek istilasina ugruyorum.cok muzdaribim.2 aydır camlari acmiyorum oksijensizlikten ölucem diye korkuyorum.eve sineklik taktirmayi düşünüyorum.esim 5 günlüğüne izine geldi,yarindan sonra gidecek.o gitmeden taktirayim demistim.ama sivrisinekler o kadar küçük sinekler ki,sineklikten gecebilirler mi diye tereddutteyim.bi kac arkadasin olmus oyle.sineklik olup yinede sivrisinek giren var mi evine.napicam cok magdurum:( sinek savar veya kovucular bana zararli icerdigi kimyasaldan dolayi.mor ışıkta fayda etmedi.

Malum,hamileyim.ve deli gibi sivrisinek istilasina ugruyorum.cok muzdaribim.2 aydır camlari acmiyorum oksijensizlikten ölucem diye korkuyorum.eve sineklik taktirmayi düşünüyorum.esim 5 günlüğüne izine geldi,yarindan sonra gidecek.o gitmeden taktirayim demistim.ama sivrisinekler o kadar küçük sinekler ki,sineklikten gecebilirler mi diye tereddutteyim.bi kac arkadasin olmus oyle.sineklik olup yinede sivrisinek giren var mi evine.napicam cok magdurum:KK43: sinek savar veya kovucular bana zararli icerdigi kimyasaldan dolayi.mor ışıkta fayda etmedi.
Murat markette camlar için çok ince sineğin giremeyeceği kadar küçük delikli sineklikler vardı baktın mı onlara

Murat markette camlar için çok ince sineğin giremeyeceği kadar küçük delikli sineklikler vardı baktın mı onlara
Bakmadim canim onlara,sivrisinegin giremeyecegi kadar kucuk mu cidden.birde benim camlar uzun.buyuk biraz uzunlamasina.uygun boyutlari var mıdir?

Malum,hamileyim.ve deli gibi sivrisinek istilasina ugruyorum.cok muzdaribim.2 aydır camlari acmiyorum oksijensizlikten ölucem diye korkuyorum.eve sineklik taktirmayi düşünüyorum.esim 5 günlüğüne izine geldi,yarindan sonra gidecek.o gitmeden taktirayim demistim.ama sivrisinekler o kadar küçük sinekler ki,sineklikten gecebilirler mi diye tereddutteyim.bi kac arkadasin olmus oyle.sineklik olup yinede sivrisinek giren var mi evine.napicam cok magdurum:KK43: sinek savar veya kovucular bana zararli icerdigi kimyasaldan dolayi.mor ışıkta fayda etmedi.
Denemekten zarar gelmez canım limona karanfil batırıp odana koy istersen fesleğen de diyorlar

Tamam kuzum,sen kullaniyon mu sineklik?delikleri büyük mu
Yok canım sineklik bizde de yukardan yarım açıyorum camları genelde ama girmiyor yine de ilaçlama makinaları geçiyor haftada bi kaç kez belki ondan bilmiyorum ki

Yok canım sineklik bizde de yukardan yarım açıyorum camları genelde ama girmiyor yine de ilaçlama makinaları geçiyor haftada bi kaç kez belki ondan bilmiyorum ki
En son öldurdugum sivrisinegin karnı mi kuyruğu mu neresiyse benim kanimla dolmuş resmen.su yaz bi bitse keske :(

Back