Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani bizim mangalSelam ay ben geldim ne deli bir gündü ya
Bende hiç bir türlüsü yok dedikodununnHoşgeldin canımBiz de arkadan dedikodu yok.Herşey yüzünüze yüzünüze
Bu daha başlangıçBende hiç bir türlüsü yok dedikodununn
yok mutfaktan anlıyor mudur?
yok fotoğraf koymaktan korkuyor cık hiç beğenmedimm hiç hoşuma gitmedi
Bi de yüzüne yüzüne deriz diyorlarrr
Neyse beni andığınız yeterrr
Ne oldu sende mi istiyorsun yaptığım yemekten
Hoşgeldin canımBiz de arkadan dedikodu yok.Herşey yüzünüze yüzünüze
49 yaşındayım. fotoma bakmadın mı yaşlıyım ben yahu.. nasılsınız bu arada Nevreste Hanımcım. tarifleri nereden görebilirim acaba?Oyyy maşaallahBen sizi o yaşlarda zannediyordum.Sorun değilse yaşınızı merak ettimBenim de 3 tane var
Allah bağışlasın çocuklarınızı maşallahOyyy maşaallahBen sizi o yaşlarda zannediyordum.Sorun değilse yaşınızı merak ettimBenim de 3 tane var
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/49 yaşındayım. fotoma bakmadın mı yaşlıyım ben yahu.. nasılsınız bu arada Nevreste Hanımcım. tarifleri nereden görebilirim acaba?
Murat markette camlar için çok ince sineğin giremeyeceği kadar küçük delikli sineklikler vardı baktın mı onlaraYavruşlar burayada sormak istiyorum,cevaplarsaniz cok sevinirim.
Malum,hamileyim.ve deli gibi sivrisinek istilasina ugruyorum.cok muzdaribim.2 aydır camlari acmiyorum oksijensizlikten ölucem diye korkuyorum.eve sineklik taktirmayi düşünüyorum.esim 5 günlüğüne izine geldi,yarindan sonra gidecek.o gitmeden taktirayim demistim.ama sivrisinekler o kadar küçük sinekler ki,sineklikten gecebilirler mi diye tereddutteyim.bi kac arkadasin olmus oyle.sineklik olup yinede sivrisinek giren var mi evine.napicam cok magdurum sinek savar veya kovucular bana zararli icerdigi kimyasaldan dolayi.mor ışıkta fayda etmedi.
Bakmadim canim onlara,sivrisinegin giremeyecegi kadar kucuk mu cidden.birde benim camlar uzun.buyuk biraz uzunlamasina.uygun boyutlari var mıdir?Murat markette camlar için çok ince sineğin giremeyeceği kadar küçük delikli sineklikler vardı baktın mı onlara
Denemekten zarar gelmez canım limona karanfil batırıp odana koy istersen fesleğen de diyorlarYavruşlar burayada sormak istiyorum,cevaplarsaniz cok sevinirim.
Malum,hamileyim.ve deli gibi sivrisinek istilasina ugruyorum.cok muzdaribim.2 aydır camlari acmiyorum oksijensizlikten ölucem diye korkuyorum.eve sineklik taktirmayi düşünüyorum.esim 5 günlüğüne izine geldi,yarindan sonra gidecek.o gitmeden taktirayim demistim.ama sivrisinekler o kadar küçük sinekler ki,sineklikten gecebilirler mi diye tereddutteyim.bi kac arkadasin olmus oyle.sineklik olup yinede sivrisinek giren var mi evine.napicam cok magdurum sinek savar veya kovucular bana zararli icerdigi kimyasaldan dolayi.mor ışıkta fayda etmedi.
Tamam kuzum,sen kullaniyon mu sineklik?delikleri büyük muDenemekten zarar gelmez canım limona karanfil batırıp odana koy istersen fesleğen de diyorlar
Yok canım sineklik bizde de yukardan yarım açıyorum camları genelde ama girmiyor yine de ilaçlama makinaları geçiyor haftada bi kaç kez belki ondan bilmiyorum kiTamam kuzum,sen kullaniyon mu sineklik?delikleri büyük mu
En son öldurdugum sivrisinegin karnı mi kuyruğu mu neresiyse benim kanimla dolmuş resmen.su yaz bi bitse keskeYok canım sineklik bizde de yukardan yarım açıyorum camları genelde ama girmiyor yine de ilaçlama makinaları geçiyor haftada bi kaç kez belki ondan bilmiyorum ki