Ankara'da pek yok sanırım tatilde de beni yediler hep hayır ne buluyorlarsa kanımda, kaşınmaktan sinir oldum vallaEn son öldurdugum sivrisinegin karnı mi kuyruğu mu neresiyse benim kanimla dolmuş resmen.su yaz bi bitse keske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara'da pek yok sanırım tatilde de beni yediler hep hayır ne buluyorlarsa kanımda, kaşınmaktan sinir oldum vallaEn son öldurdugum sivrisinegin karnı mi kuyruğu mu neresiyse benim kanimla dolmuş resmen.su yaz bi bitse keske
Keske yok olsalar canim ya kafayi yedirttiler bana.sanki evde katil varmiscasina korkuyorumAnkara'da pek yok sanırım tatilde de beni yediler hep hayır ne buluyorlarsa kanımda, kaşınmaktan sinir oldum valla
neresi orası peki?Keske yok olsalar canim ya kafayi yedirttiler bana.sanki evde katil varmiscasina korkuyorum
Siirtteyim canim.sinek savar gibi kimyasal zehirleri doktor onermiyor bana.şu dogal yağlar karanfiller falan da ise yaramiyor.neresi orası peki?
şu elektriğe takılanlar epey işe yaradı pek bi zararı olacağını da düşünmüyorum, kızım küçüktü ama ne kadar küçüktü hatırlamıyorum kullandığımızda.
Siirtteyim canim.sinek savar gibi kimyasal zehirleri doktor onermiyor bana.şu dogal yağlar karanfiller falan da ise yaramiyor.
En son mor ışık vardı yaniyodu,her onlemi aldim ama yinede yedi beni.
Eki Görüntüle 2169896
Al benden de o kadar nefret ediyorum bir an once kis gelse de kurtulsam
hiç sevmedim bu ikonu, kullanacağım aklıma gelmezdi
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Sayfanın aşağı kısmında tarifler canım.
göremiyorum. tıklıyorum yemek yarışması çıkıyor. tarifleri ve fotoları göremiyorum. yoksa kör mü oldum benhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
tamam gördüm, alttaymış. gözlerim açıldı nihayet. kedimin gözünde de sorun var bu arada. 15 gün sonra ameliyat olacak belki. aynı ben. neremde sorun yaşıyorsam o da aynısını yaşıyor ya. şu kedilere ettiğim masraf canıma tak etti.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
İnşallah kurtulursun canım köyde çok bizim de hep oğlumu yiyorlar sizin kanlarınız tatlı geliyor onlara herhaldeEn son öldurdugum sivrisinegin karnı mi kuyruğu mu neresiyse benim kanimla dolmuş resmen.su yaz bi bitse keske
Sürgülü sineklik güzel, bizim eve taktırdik memnunuz. Belediye ilaçlama yapmıyor mu ?Yavruşlar burayada sormak istiyorum,cevaplarsaniz cok sevinirim.
Malum,hamileyim.ve deli gibi sivrisinek istilasina ugruyorum.cok muzdaribim.2 aydır camlari acmiyorum oksijensizlikten ölucem diye korkuyorum.eve sineklik taktirmayi düşünüyorum.esim 5 günlüğüne izine geldi,yarindan sonra gidecek.o gitmeden taktirayim demistim.ama sivrisinekler o kadar küçük sinekler ki,sineklikten gecebilirler mi diye tereddutteyim.bi kac arkadasin olmus oyle.sineklik olup yinede sivrisinek giren var mi evine.napicam cok magdurum sinek savar veya kovucular bana zararli icerdigi kimyasaldan dolayi.mor ışıkta fayda etmedi.
Onları camları ölçüp boyutuna göre yapıyorlarBakmadim canim onlara,sivrisinegin giremeyecegi kadar kucuk mu cidden.birde benim camlar uzun.buyuk biraz uzunlamasina.uygun boyutlari var mıdir?
İnşallah işe yarar operasyonu.tamam gördüm, alttaymış. gözlerim açıldı nihayet. kedimin gözünde de sorun var bu arada. 15 gün sonra ameliyat olacak belki. aynı ben. neremde sorun yaşıyorsam o da aynısını yaşıyor ya. şu kedilere ettiğim masraf canıma tak etti.
şu an damla ve farklı bir ilaç kullanıyorum. az görüyormuş. belki kurtarabiliriz ama büyük ihtimal operasyon geçirecek. ve ilaç kullandığım için beni gördükçe kaçıyor. evde bile benden saklanıyor. terasa gidip yatıyor. çok üzülüyorum. umarım gözünü kurtarabilirim. korneada yara oluşmuşİnşallah işe yarar operasyonu.
şu an damla ve farklı bir ilaç kullanıyorum. az görüyormuş. belki kurtarabiliriz ama büyük ihtimal operasyon geçirecek. ve ilaç kullandığım için beni gördükçe kaçıyor. evde bile benden saklanıyor. terasa gidip yatıyor. çok üzülüyorum. umarım gözünü kurtarabilirim. korneada yara oluşmuş
evet damla ve merhem. zorla sürüyorum ben de. her yerimi tırmalıyor ve beni gördükçe kaçıyor. bu ilaçlar da insanlar için olanlardan. ama yapacak bir şey yok. her şey onun iyiliği için
Biz insanlar göze temas eden şeylerden korkarken, dilsiz cevap veremeyen, meramını anlatamayan o pisicik ne yapsın.
Dün dr eşime damla ve göz merhemi vermiş. Zor damlattırdı, ki merhemi sürdüremedi bile.
Şimdi o kediciği düşündüm de, haklı.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/yardımmmm lütfen. konu açıp sonra neler yapacağım. yol gösterir misiniz lütfen adım adım olsun
Özelden görüşüyoruzhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Bu linke girip sağ yukarda yeni konu aç yazıyor. Ordan başlık yazıp altına tarifi yazıyorsun. Resimleri Dosya yükle kısmından seçip ekliyorsun Nevreste yardımcı olsa daha iyi olur da gelmedi. Gelince yardım eder sen resimleri silme bekle.