- 8 Haziran 2013
- 57.061
- 151.560
- 898
TamamÖzelden görüşüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamÖzelden görüşüyoruz
teşekkürlerhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Bu linke girip sağ yukarda yeni konu aç yazıyor. Ordan başlık yazıp altına tarifi yazıyorsun. Resimleri Dosya yükle kısmından seçip ekliyorsun Nevreste yardımcı olsa daha iyi olur da gelmedi. Gelince yardım eder sen resimleri silme bekle.
Nimetin dandiği olmaz canım.yahu zaten benim yemek dandik. uyduruk ve kaçamak acil yemek. buharda yağsız ve susuz. ucuz tarif... hihihi... oturup yiyeceğim şimdi .D
Yemeğin iyisi kötüsü olmaz canım, ellerine sağlık şimdiden.yahu zaten benim yemek dandik. uyduruk ve kaçamak acil yemek. buharda yağsız ve susuz. ucuz tarif... hihihi... oturup yiyeceğim şimdi .D
Bu çok zor değil birgün yolum düşer oraya:)O zaman isterim haberin olsunBenim abimde orada biliyorsunNe oldu sende mi istiyorsun yaptığım yemekten
Misafire yaptım ,sen de misafir gel bana ,sana da yapayım
Misafirin yanında sunum yapamam diye çekim yapamadım ,ama çok leziz olmuştu,kimbilir belli mi olur belki fırsatını bulup bir ara yine yaparım
Asıl dedikoduyu sen yapıyorsunBende hiç bir türlüsü yok dedikodununn
yok mutfaktan anlıyor mudur?
yok fotoğraf koymaktan korkuyor cık hiç beğenmedimm hiç hoşuma gitmedi
Bi de yüzüne yüzüne deriz diyorlarrr
Neyse beni andığınız yeterrr
Sen neredeydinCoşmuşsunuz yokluğumda
Maşaallah gördüm resimlerini hiç görtermiyorsunNevreste hanım değil Nevoş canım49 yaşındayım. fotoma bakmadın mı yaşlıyım ben yahu.. nasılsınız bu arada Nevreste Hanımcım. tarifleri nereden görebilirim acaba?
Sineklikten geçemiyorlar canım taktırabiliyorsanız taktırın canımYavruşlar burayada sormak istiyorum,cevaplarsaniz cok sevinirim.
Malum,hamileyim.ve deli gibi sivrisinek istilasina ugruyorum.cok muzdaribim.2 aydır camlari acmiyorum oksijensizlikten ölucem diye korkuyorum.eve sineklik taktirmayi düşünüyorum.esim 5 günlüğüne izine geldi,yarindan sonra gidecek.o gitmeden taktirayim demistim.ama sivrisinekler o kadar küçük sinekler ki,sineklikten gecebilirler mi diye tereddutteyim.bi kac arkadasin olmus oyle.sineklik olup yinede sivrisinek giren var mi evine.napicam cok magdurum sinek savar veya kovucular bana zararli icerdigi kimyasaldan dolayi.mor ışıkta fayda etmedi.
Teşekkür ederim canımAllah bağışlasın çocuklarınızı maşallah
Sümme haşaaAsıl dedikoduyu sen yapıyorsun
Biz zaten senin için beceriksiz bir tavuk bile yapamıyor hiçççç demedik
Değil mi yasminsay
Becerikli olsaydı bize tavuk pişirirdi dermiyizSümme haşaa
Bizde dedikodu olmaz, aleni aleni konuşuruz.
Dün eşimin arkadaşının doğum günü idi, sürpriz yapmak için akşam 110 km yol gittik. Gece ancak döndük.Sen neredeydin
Siz ne güzel arkadaşsınız öyleDün eşimin arkadaşının doğum günü idi, sürpriz yapmak için akşam 110 km yol gittik. Gece ancak döndük.
Bir tencere sarma saralım Elimiz boş gitmeyelimBir karton cugara ile 200 gr taze çekilmiş kayfe aldım. Hadi gidelim nevoşum Elalis e
Yok canım, can09e beceriksiz olsa bile bize tavık pişirir.Becerikli olsaydı bize tavuk pişirirdi dermiyiz