Hakkınızda hayırlısı olsun canımSağ salim doğsun da hayırlısıyla o kısımlara kafa rahatlığıyla gelemedik. Hamileliğin başından beri Sağ salimi çok kullanıyorum Salim mi koysam
Yok canım daha rahatlamaya çok varŞu an 1 yaşına gelsin rahatlarsın. 1.5 yaşına gelsin rahatlarsın uykusu düzene girer 2 yaşına gelsin rahatlarsın kendini kurtarır diyenleri saygıyla anıyorum. Çünkü değişen hiçbir şey yok
Teselli hep onlar :)) Biz EnHarbiKizin oğlunda tecrübe ettik :)Şu an 1 yaşına gelsin rahatlarsın. 1.5 yaşına gelsin rahatlarsın uykusu düzene girer 2 yaşına gelsin rahatlarsın kendini kurtarır diyenleri saygıyla anıyorum. Çünkü değişen hiçbir şey yok
Ama o tam rahatlamadan 2.yi yaptıTeselli hep onlar :)) Biz EnHarbiKizin oğlunda tecrübe ettik :)
Yaa bence sen de daha yeni rahatlamışsındırYok canım daha rahatlamaya çok varAma sen çok rahatlama 4-5 olunca düşünmeye başla
Yok canım ne rahatlaması:)Biz anne olduğumuz gün kendimizden vazgeçiyoruzYaa bence sen de daha yeni rahatlamışsındır
Teselli hep onlar :)) Biz EnHarbiKizin oğlunda tecrübe ettik :)
Ama o tam rahatlamadan 2.yi yaptıMadem rahatsızım toptan rahatım bozulsun dedi
Battı balık yan gider hesabıAma o tam rahatlamadan 2.yi yaptıMadem rahatsızım toptan rahatım bozulsun dedi
KorkutmaaaaYok canım ne rahatlaması:)Biz anne olduğumuz gün kendimizden vazgeçiyoruzKızlar 13.5 oldular hala zorlukları var.Bana ihtiyaçları yok belki:)Ama sıkıntılar büyüdükçe değişiyor.İnan bu haline şükredeceksin
Şimdi zorlanır ama ileride rahat olur.Ya benim bi arkadaşımda yaptı o çılgınlığı :)
Büyük 4 yaşında küçük 1 yaşında diğerinede 2 aylık hamile :) aradan çıksın zaten düzen müzen kalmadı hazır düzen bozulmuşken yapim gitsin diyor
Zaten ilk çocuk ile 2. aynı olmaz:)Battı balık yan gider hesabıinşallah ikinci aklı başında uslu yemek yiyen normal bir çocuk olur
Benim kızlar 8. sınıf oldular.Liseye geçiş sınavları vs var.Ahhh ben ne duygular içindeyim,neler yapıyorumKorkutmaaaa
İnşallah öyle olur ama kadının bu kadar kendinden vazgeçmesi saçma geliyor bana.Şimdi zorlanır ama ileride rahat olur.
Haklısın annelik bunu gerektiriyor. Bazen baba olsaydm diyorumBenim kızlar 8. sınıf oldular.Liseye geçiş sınavları vs var.Ahhh ben ne duygular içindeyim,neler yapıyorumOkul zamanı ben de okullu oluyorum
Vallahi ben kendimden hiç vazgeçmedim.İnşallah öyle olur ama kadının bu kadar kendinden vazgeçmesi saçma geliyor bana.
Geçen gece rüyamda seni görmüştümNevreste
Babalar daha rahatlarHaklısın annelik bunu gerektiriyor. Bazen baba olsaydm diyorum
En güzeli öyle olmak zaten. Ev kadınıym diye saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor :)Vallahi ben kendimden hiç vazgeçmedim.3 çocuğum var ama hep kendim ile de ilgilenirim.Sürekli ev de oturan ev hanımları gibi de değilim.
Hayırdır canım nasıl gördün
Yok canım hiç tarzım değil:)En güzeli öyle olmak zaten. Ev kadınıym diye saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor :)
Oylama falan yapılıyor sen benim tarifimi beğeniyorsun yan yana oy kullanıyoruz falan
İtiraf et bazen pijamayla akşama kadar oturmak dha rahatYok canım hiç tarzım değil:)
Depresyona girmediğim sürece evde beni kimse oturtamaz.Öyle pijama, terlik falan
Muhabbetimizden etkilenmiş olabilirsin(şu tarif meselesi)
Hayırlısı olsun canım sonucu merakla bekliyorum
Yazları öyle takıldığım günler olmuştur.Ama Eylül'den sonra pek fırsatım olmuyorİtiraf et bazen pijamayla akşama kadar oturmak dha rahat
Aynen canım tamamen ondan baskı altında hissettim kendimi inş seni pişman etmem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?