En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Sağ salim doğsun da hayırlısıyla o kısımlara kafa rahatlığıyla gelemedik. Hamileliğin başından beri Sağ salimi çok kullanıyorum Salim mi koysam
Hakkınızda hayırlısı olsun canımHayırlısı ile kucağına alırsın inşaallahİsim konusu kolay olurDoğduktan sonra düşünürsünüz.

Yok canım daha rahatlamaya çok varAma sen çok rahatlama 4-5 olunca düşünmeye başla

Teselli hep onlar :)) Biz EnHarbiKizin oğlunda tecrübe ettik :)

Yaa bence sen de daha yeni rahatlamışsındır
Yok canım ne rahatlaması:)Biz anne olduğumuz gün kendimizden vazgeçiyoruzKızlar 13.5 oldular hala zorlukları var.Bana ihtiyaçları yok belki:)Ama sıkıntılar büyüdükçe değişiyor.İnan bu haline şükredeceksin

Teselli hep onlar :)) Biz EnHarbiKizin oğlunda tecrübe ettik :)
Ama o tam rahatlamadan 2.yi yaptıMadem rahatsızım toptan rahatım bozulsun dedi

Ya benim bi arkadaşımda yaptı o çılgınlığı :)
Büyük 4 yaşında küçük 1 yaşında diğerinede 2 aylık hamile :) aradan çıksın zaten düzen müzen kalmadı hazır düzen bozulmuşken yapim gitsin diyor

Korkutmaaaa

Şimdi zorlanır ama ileride rahat olur.

Benim kızlar 8. sınıf oldular.Liseye geçiş sınavları vs var.Ahhh ben ne duygular içindeyim,neler yapıyorum Okul zamanı ben de okullu oluyorum
Haklısın annelik bunu gerektiriyor. Bazen baba olsaydm diyorum

Haklısın annelik bunu gerektiriyor. Bazen baba olsaydm diyorum
Babalar daha rahatlarAma benim eşimde çok ilgilidir.Yoğun çalışıyor ama evde olduğu zamanlar çocuklarla ilgilenir.Okulları ile dersleri ile vs...

Vallahi ben kendimden hiç vazgeçmedim.3 çocuğum var ama hep kendim ile de ilgilenirim.Sürekli ev de oturan ev hanımları gibi de değilim.
Hayırdır canım nasıl gördün
En güzeli öyle olmak zaten. Ev kadınıym diye saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor :)
Oylama falan yapılıyor sen benim tarifimi beğeniyorsun yan yana oy kullanıyoruz falan

En güzeli öyle olmak zaten. Ev kadınıym diye saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor :)
Oylama falan yapılıyor sen benim tarifimi beğeniyorsun yan yana oy kullanıyoruz falan
Yok canım hiç tarzım değil:)
Depresyona girmediğim sürece evde beni kimse oturtamaz.Öyle pijama, terlik falan
Muhabbetimizden etkilenmiş olabilirsin(şu tarif meselesi)
Hayırlısı olsun canım sonucu merakla bekliyorum

İtiraf et bazen pijamayla akşama kadar oturmak dha rahat
Aynen canım tamamen ondan baskı altında hissettim kendimi inş seni pişman etmem diye

İtiraf et bazen pijamayla akşama kadar oturmak dha rahat
Aynen canım tamamen ondan baskı altında hissettim kendimi inş seni pişman etmem diye
Yazları öyle takıldığım günler olmuştur.Ama Eylül'den sonra pek fırsatım olmuyor
Olur mu canım öyle şeyİçin rahat olsun.Gayet başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…