- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Başta NevresteBenimde çıtayı bir hayli yukarı çektiğini düşündüğüm, 3 favori arkadaşım var.
Bu sebeple 4. kim diyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başta NevresteBenimde çıtayı bir hayli yukarı çektiğini düşündüğüm, 3 favori arkadaşım var.
Bu sebeple 4. kim diyorum.
Aynen
Olsun sonucunda mutlu haberler alıcaksanız boşver olmasın tatil .242 mi
Ben bu son 1 senedir tüp bebeğe çalıştığımdan, fıldır fıldır gezmelerime 2 sene ara verdik
Aslında, sakinliğe ve su kenarına ihtiyacımız var. Ama ha deyince dönebileceğimiz bir yer olmamalı ki, kafayı rahat boşaltalım. Döndüğümüzde ilerisini düşünmeyelim.
Bu sebeple, önümüz kapalı bu senede.
Daha bunun kurbanı var.
Yok yok, seneye de tatil yok bize.
242 miiiiii
Tanesi kaça kız bunların
Hayatta yiyemem öyle şeyler
İnşallah canım, geçip gidecek o günlerde. Sonunda mutluluk olacak.Olsun sonucunda mutlu haberler alıcaksanız boşver olmasın tatil .
Benımde son yazlarım olabılır :/ ..
Seneye eşimin tecili biitiyor. Asker karısı olucam 6 aylıgına
Sonra da Allah nasip ederse Çoluk çocukla ne kadar olursa
Bu sene benım gezmelerımmı çok görmeyın
İstanbulda Midyeci Ahmet var. Nisan ayında kaçıydı unuttum . Tüm gün bedava midye verdi .
O gun bır grup arkadaş oturduk masaya kapıştık . Kazanan diğerlerine bişeyler alıcaktı.
Orda 1. oldum . 4 erkeğin içinde
Çok severım hayatta en çok sevdıgım seydır .
Normalde tanesı 1 TL İzmirde daha ucuzdu burda ünlü bir yer oldugu için geçiriyor.
Yine arada bi ugruyorum, aşk olsun sizeeee
Yine arada bi ugruyorum, aşk olsun sizeeee
Aman önemli olan eğlenmek, kim kazanırsa hayırlısı olsunBiraz derken, bir kaç kişi derken tarifleri doldurduk yine
Maşallah bize, işin içinden çıkamicaz bu sefer kafalar fena halde karıştı
Biz çıkamayacağız ama, oyları kullananlar çok rahat çıkıyor ne güzel, kafayı yormuyorlar.Biraz derken, bir kaç kişi derken tarifleri doldurduk yine
Maşallah bize, işin içinden çıkamicaz bu sefer kafalar fena halde karıştı
Amin inşallah canım, her ay ayrı bi heyecan oluyor bize de
Aman önemli olan eğlenmek, kim kazanırsa hayırlısı olsun
En çok oy verenlerin neye göre oy verdiğini merak ediyorum, sunuma mı , o an hangisini canı çektiğine mi, uğraştırıcı olmasına mı, içeriğine miBiz çıkamayacağız ama, oyları kullananlar çok rahat çıkıyor ne güzel, kafayı yormuyorlar.
Ben zahmetten ziyade, bunlardan hangisi olsa da şimdi yesem diye düşünürüm.En çok oy verenlerin neye göre oy verdiğini merak ediyorum, sunuma mı , o an hangisini canı çektiğine mi, uğraştırıcı olmasına mı, içeriğine mi
Böyle bir anket eklense süper olur
Ben oy verirken aç giriyorum. O an en çok canım hangisini çektiyse ona veriyorumEn çok oy verenlerin neye göre oy verdiğini merak ediyorum, sunuma mı , o an hangisini canı çektiğine mi, uğraştırıcı olmasına mı, içeriğine mi
Böyle bir anket eklense süper olur
Vayyy hain planlar diyorsun yaniBen zahmetten ziyade, bunlardan hangisi olsa da şimdi yesem diye düşünürüm.
Hatta şu ana kadar ki tariflerden 1 tanesine kafayı takmış durumdayım, bir ara yapacağım eşim evde yokken.
Ona göre oyumu vereceğim.
İçeriğinde tavık varVayyy hain planlar diyorsun yani
Daha önceki yarışmalarda emeğe oy vermişliğim var ama genel anlamda damak tadıma uygun olanı şeçiyorum bende
O tarif neymiş de hele kulağıma
herkes anladı benceİçeriğinde tavık var
Sonra bu kadar kilo nerden geldi dimiBen oy verirken aç giriyorum. O an en çok canım hangisini çektiyse ona veriyorum
Bu kadar ipucu bana fazlaİçeriğinde tavık var
Ahhahaha bi elimde peynir ekmek bi elimde çikolata hunharca yiyorumSonra bu kadar kilo nerden geldi dimi
Mutfağa koşup hıncını peynir ekmekten çıkartmıyorsundur umarım
Yoksa yeşilçayını yudumlayıp, ufka doğru mu bakıyorsun
Çay varsa yakarsın yedikleriniAhhahaha bi elimde peynir ekmek bi elimde çikolata hunharca yiyorum
Üstüne de yeşil çay, misss