Geçen hafta gözlerimi yeniledimHayırdır canım neden hastanedesin
Yok gitmedim.Benim normal tansiyon 8-5Düşünce 6-4 falan oluyor Sürekli baş ağrısı-baş dönmesi,bugün sabah kalp ağrısı ile uyandım. Sonra geçti.Ben biraz doktor-hastane konusunda ihmal ederim
Aaa kuzum çok geçmiş olsun sana da. Vaayy hepimize nazar değmiş. Herkese hastane yolu gözükmüş. Allah beterinden korusun.Bu ara hastane ev arasındayım canım, havalar da mâlum. Eve atınca kendimi, dinleniyorum.
Doktora gittin mi tansiyonun İçin?
Ay nevoşum sakın ihmal etme. Evet zor geliyor ama artık ihmal edicek yaşları geçtik kuzum. Allah korusun ciddi bişey çıkmasın daHayırdır canım neden hastanedesin
Yok gitmedim.Benim normal tansiyon 8-5Düşünce 6-4 falan oluyor Sürekli baş ağrısı-baş dönmesi,bugün sabah kalp ağrısı ile uyandım. Sonra geçti.Ben biraz doktor-hastane konusunda ihmal ederim
Düğün olunca bacak ağrısı kalmazHem de nasıleşim diyo noldu 3 gün önce bacakların ağrıyordu
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et sıvısız kalmasın vücudun. Bol su iç
Bende de 1 haftadır ödem var elim ayağım odun gibi..dr a gittim yumuşak doku romatizması dedi kortizon iğne oldum. 3 gündür tuzu kestim biraz indi şişlikler.
Genel bir rahatsızlık yok canım şükür. Kontrollerimi yaptırıyorum.Aaa kuzum çok geçmiş olsun sana da. Vaayy hepimize nazar değmiş. Herkese hastane yolu gözükmüş. Allah beterinden korusun.
Rabbim şifa versin canımGeçen hafta gözlerimi yeniledimbugünde endokrine kontrole gittim. Hani benimde 2 ay evvel tansiyon sorunum vardı tahliller için örnekleri verdim, önümüzdeki hafta düzelme var mı göreceğiz.
Havalardan da olabilir Nevoşum, suyunu ve tuzunu eksik etme.
Amin canım inşaallahAy nevoşum sakın ihmal etme. Evet zor geliyor ama artık ihmal edicek yaşları geçtik kuzum. Allah korusun ciddi bişey çıkmasın da
Hiç birşeye stres yapmaya değmiyor bunca yılda bunu öğrendim şükür. Çünkü ben ne yaparsam yapayım yine olacağına varıyor iş. Artık cidden bencil olup önce kendimizi düşünme zamanıDüğün olunca bacak ağrısı kalmaz
Çok su içerim canım ben
Biraz gerginim stres yapıyorum sanırım ondan oluyor.
Geçmiş olsun canımYaşımız ilerliyor sağlık sorunları teker teker geliyor
Normalde çok relaks ve hayatı çok takmayan biriyim canım.Ama yazları hayat beim için biraz duruluyor.Genelde evde oluyorum.Birde bizim bu aylar(geleneksel oldu)tayin dönemimiz ve çıkmıyor diyeyim.Bu beni artık çok geriyor.Düşünsene 1 ay sonra ne olacağını hala bilmiyorsun.Ben de önümü görmeden yürüyemeyen biriyim.Bu beni yoruyor.Yine olmayacak biliyorum ama işte geriliyorum.Dolaba domates koyacağım onu bile koyamıyorumHiç birşeye stres yapmaya değmiyor bunca yılda bunu öğrendim şükür. Çünkü ben ne yaparsam yapayım yine olacağına varıyor iş. Artık cidden bencil olup önce kendimizi düşünme zamanı
Nevoş, yeni bir bebiş haberi olmasın. Bak atarım kendimi 2. kattanAmin canım inşaallahSabah ölüyorum zannettim.Eşimde bugün yok.Kendin git dedi.Ama o halde araba kullanmaktan korktum.İlerleyen saatlerde geçti.
Aman diyeyim çok şükürGenel bir rahatsızlık yok canım şükür. Kontrollerimi yaptırıyorum.
Yok canım öyle birşey değil ben kendimi biliyorum:)Nevoş, yeni bir bebiş haberi olmasın. Bak atarım kendimi 2. kattan
Ay öyle belirsizlik zor tabi, gerilir insan. Hakkınızda hayırlısı olsun ama insan sürekli düşünür yani haklısın.Normalde çok relaks ve hayatı çok takmayan biriyim canım.Ama yazları hayat beim için biraz duruluyor.Genelde evde oluyorum.Birde bizim bu aylar(geleneksel oldu)tayin dönemimiz ve çıkmıyor diyeyim.Bu beni artık çok geriyor.Düşünsene 1 ay sonra ne olacağını hala bilmiyorsun.Ben de önümü görmeden yürüyemeyen biriyim.Bu beni yoruyor.Yine olmayacak biliyorum ama işte geriliyorum.Dolaba domates koyacağım onu bile koyamıyorum
Ahhh canım biz bir de bunu her yıl yaşıyoruz.Burada kalmamız gereken süreyi çoktan doldurduk ama bırakmıyorlarAy öyle belirsizlik zor tabi, gerilir insan. Hakkınızda hayırlısı olsun ama insan sürekli düşünür yani haklısın.
Sen koy dolaba dmatesi ben gelip alırım tayin çıkarsa
Rabbim istediğin zamanda sana versin o müjdeli haberi inşallahNevoş, yeni bir bebiş haberi olmasın. Bak atarım kendimi 2. kattan
Allah razı olsun kuzum, Rabbim hepimizin gönlündekini ömrümüze nasip etsin.Yok canım öyle birşey değil ben kendimi biliyorum:)
Ve bu sıra böyle bir muhabbet olunca aklına,zikrime gelen tek duam sensin canım
Bebiş olunca kalp sıkışmaz
Yüreğimle kocaman amin diyorumRabbim istediğin zamanda sana versin o müjdeli haberi inşallah
Sizi seviyorlar demek ki :)Ahhh canım biz bir de bunu her yıl yaşıyoruz.Burada kalmamız gereken süreyi çoktan doldurduk ama bırakmıyorlar
Tamam ama bayağı uzağız
Amin canım inşaallahAllah razı olsun kuzum, Rabbim hepimizin gönlündekini ömrümüze nasip etsin.
Aminn, inşallah kuzumm. Cümlenizden Allah razı olsun.Rabbim istediğin zamanda sana versin o müjdeli haberi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?