- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Peki sen görüyor musunKonu onaylansın bakalım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sen görüyor musunKonu onaylansın bakalım:)
Aynen sindire sindireAllah iyiliğini versin, 10 günde mi düzenliycen fotoları
Merakla bekliyorum tarifini , bende yarın paylaşıcamPeki sen görüyor musun
Oh ben atlattım çok şükür, darısı başına :)Merakla bekliyorum tarifini , bende yarın paylaşıcam
Bekliyoruz :)Şükür bende yaptım tavuğu :)) birazdan yüklerim inş..
Akşam yemeği geçe kaldı bugün.. resimleri bile zor çektim.. hatta tarihi unuttum sofrada birden durun yemeyin tarih eklemedim dedim :)) sonra çay faslı fln.. anca yarına yüklerim galiba...Bekliyoruz :)
Tariflerimiz onaylanmış, hadi hayırlısıBende yayınladım hadi bakalım bismillah
Hayırlısı bakalımTariflerimiz onaylanmış, hadi hayırlısı
Tariflerimiz onaylanmış, hadi hayırlısı
Tarifleriniz yıkılıyor, olsada yesem. Ellerinize sağlık süper olmuşHayırlısı bakalım
Teşekkür ederiz canımTarifleriniz yıkılıyor, olsada yesem. Ellerinize sağlık süper olmuş
Çok teşekkürler canım buyur gel yapim sana daTarifleriniz yıkılıyor, olsada yesem. Ellerinize sağlık süper olmuş
Aynen, herkes yaptığını getirir, sohbet eşliğinde iyi olurdu :)Teşekkür ederiz canım
Keşke şöyle hepsini ortaya koyup piknik gibi hepberaber yiyebilsek ne güzel ne sohbetli olurdu di mi
Çok sağol canım, dusunmen yeterÇok teşekkürler canım buyur gel yapim sana da
Konumu açtım nevroş..darkmore bu kategoride yok musun canım
Hayırlı olsun canımKonumu açtım nevroş..
Vazgeçecektim senin tariften sonra ama ilk günden rezerve ettim diye hadi yapim dedim :)) iddialı değilim yani..Hayırlı olsun canım
Orası hiç belli olmaz canımOylama bazen bizi çok şaşırtıyor.Bunu sende biliyorsunVazgeçecektim senin tariften sonra ama ilk günden rezerve ettim diye hadi yapim dedim :)) iddialı değilim yani..