- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Aynen bende.. annemler dedi bu birinci olmaz ki niye katılıyorsun.. maksat katılmak dedimOrası hiç belli olmaz canımOylama bazen bizi çok şaşırtıyor.Bunu sende biliyorsun
Klasikler vazgeçilmezdir.Benim tarifte farklı cazip gelmeyebilir:)
Ama belli olmaz bilmiyorum.Ben hiçbir zaman iddialı olmuyorum.Amacım katılmak:)
Yokkk oy vericiyim ben bu kategoride
Hayırlısı olsun canım hiç belli olmaz:)Aynen bende.. annemler dedi bu birinci olmaz ki niye katılıyorsun.. maksat katılmak dedim
Teşekkür ederim canımYokkk oy vericiyim ben bu kategoridetuzda tavuk yapan bi sahane hatuncagzim varimis daaaaa
Aynen doğru her hamile de oluyo herhalde bende de olmuştu halbuki çok severim ama hamilelik işte :)Hamileler bu kategoriye katılamadı bebişlerden izin çıkmadı
Her hamilenin başından geçen bişey sanırım bu tavuk mevzusu
Buralardayım abla bu gün tetanoz aşısının son dozunu yaptırmaya gittim kolum ağrıyor tavuğumu da aldım gitmişken evde yoktuk bu gün yorgunluk çöktü yatıp uyuyayım diyorum oğlanı uyutup sonra erkenden yemeğimi yaparımHanımlar neredesiniz
Geçmiş olsun canımBuralardayım abla bu gün tetanoz aşısının son dozunu yaptırmaya gittim kolum ağrıyor tavuğumu da aldım gitmişken evde yoktuk bu gün yorgunluk çöktü yatıp uyuyayım diyorum oğlanı uyutup sonra erkenden yemeğimi yaparım
Aynen öyle valla ablacım bebek arabası da almadım minibüste zor oluyor diye yürüdü yoruldu oda kıyamamGeçmiş olsun canımHadi bitmiş kurtulmuşsun
Haklısın dışarı çıkıp gezince iyi oluyor ama yorgunlukta cabası oluyor.Oğluşun uyursa sende fırsatı değerlendirip uyu canımHadi bakalım canım bekliyoruz
Hayırlı geceler canımAynen öyle valla ablacım bebek arabası da almadım minibüste zor oluyor diye yürüdü yoruldu oda kıyamamiyi geceler öpüyorum çok yarın görüşmek üzere
Bitti çok şükür. Bir sünnet bir nişan. İkisi de çok güzel geçti. Çok eğlendim.Düğününüz bitti miNe yapıyorsun canım
Ohhh hayırlı olsun.Demek tüm kurtlarını döktünBitti çok şükür. Bir sünnet bir nişan. İkisi de çok güzel geçti. Çok eğlendim.
Çay demlemiştim şimdi onu içiyorum bisküviyle. Arada tv arada burası ortaya karışık. Sen nasılsın canım?
Buralarda NevoşumHanımlar neredesiniz
Nasılsın canım nerelerdesin sesin çıkmıyorBuralarda Nevoşum
Bu ara hastane ev arasındayım canım, havalar da mâlum. Eve atınca kendimi, dinleniyorum.Nasılsın canım nerelerdesin sesin çıkmıyor
Hayırdır canım neden hastanedesinBu ara hastane ev arasındayım canım, havalar da mâlum. Eve atınca kendimi, dinleniyorum.
Doktora gittin mi tansiyonun İçin?
Hem de nasılOhhh hayırlı olsun.Demek tüm kurtlarını döktün
Afiyet olsun canım
Benim 3 gündür tansiyonum çok düşüyor.Elimde tuzlu ayran geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?