• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Orası hiç belli olmaz canım:KK45:Oylama bazen bizi çok şaşırtıyor.Bunu sende biliyorsun:KK66:
Klasikler vazgeçilmezdir.Benim tarifte farklı cazip gelmeyebilir:)
Ama belli olmaz bilmiyorum.Ben hiçbir zaman iddialı olmuyorum.Amacım katılmak:)
Aynen bende.. annemler dedi bu birinci olmaz ki niye katılıyorsun.. maksat katılmak dedim :deli:

Hanımlar neredesiniz:KK3:
Buralardayım abla bu gün tetanoz aşısının son dozunu yaptırmaya gittim kolum ağrıyor tavuğumu da aldım gitmişken evde yoktuk bu gün yorgunluk çöktü yatıp uyuyayım diyorum oğlanı uyutup sonra erkenden yemeğimi yaparım :9: :36:

Buralardayım abla bu gün tetanoz aşısının son dozunu yaptırmaya gittim kolum ağrıyor tavuğumu da aldım gitmişken evde yoktuk bu gün yorgunluk çöktü yatıp uyuyayım diyorum oğlanı uyutup sonra erkenden yemeğimi yaparım :KK9: :KK36:
Geçmiş olsun canım:KK200:Hadi bitmiş kurtulmuşsun:nazar:
Haklısın dışarı çıkıp gezince iyi oluyor ama yorgunlukta cabası oluyor.Oğluşun uyursa sende fırsatı değerlendirip uyu canım:KK19:Hadi bakalım canım bekliyoruz:KK19:

Geçmiş olsun canım:KK200:Hadi bitmiş kurtulmuşsun:nazar:
Haklısın dışarı çıkıp gezince iyi oluyor ama yorgunlukta cabası oluyor.Oğluşun uyursa sende fırsatı değerlendirip uyu canım:KK19:Hadi bakalım canım bekliyoruz:KK19:
Aynen öyle valla ablacım bebek arabası da almadım minibüste zor oluyor diye yürüdü yoruldu oda kıyamam :anne: iyi geceler öpüyorum çok yarın görüşmek üzere :36::15:

Aynen öyle valla ablacım bebek arabası da almadım minibüste zor oluyor diye yürüdü yoruldu oda kıyamam :anne: iyi geceler öpüyorum çok yarın görüşmek üzere :KK36::KK15:
Hayırlı geceler canım:KK15:

Düğününüz bitti mi:KK45::süslü:Ne yapıyorsun canım:KK19:
Bitti çok şükür. Bir sünnet bir nişan. İkisi de çok güzel geçti. Çok eğlendim.
Çay demlemiştim şimdi onu içiyorum bisküviyle. Arada tv arada burası ortaya karışık. Sen nasılsın canım?

Bitti çok şükür. Bir sünnet bir nişan. İkisi de çok güzel geçti. Çok eğlendim.
Çay demlemiştim şimdi onu içiyorum bisküviyle. Arada tv arada burası ortaya karışık. Sen nasılsın canım?
Ohhh hayırlı olsun.Demek tüm kurtlarını döktün:KK73:
Afiyet olsun canım:KK19:
Benim 3 gündür tansiyonum çok düşüyor.Elimde tuzlu ayran geziyorum:olamaz:

Bu ara hastane ev arasındayım canım, havalar da mâlum. Eve atınca kendimi, dinleniyorum.:110:

Doktora gittin mi tansiyonun İçin?
Hayırdır canım neden hastanedesin:KK19:
Yok gitmedim.Benim normal tansiyon 8-5:işsiz:Düşünce 6-4 falan oluyor:KK51:Sürekli baş ağrısı-baş dönmesi,bugün sabah kalp ağrısı ile uyandım.:KK51:Sonra geçti.Ben biraz doktor-hastane konusunda ihmal ederim:olamaz:

Ohhh hayırlı olsun.Demek tüm kurtlarını döktün:KK73:
Afiyet olsun canım:KK19:
Benim 3 gündür tansiyonum çok düşüyor.Elimde tuzlu ayran geziyorum:olamaz:
Hem de nasıl :KK6: eşim diyo noldu 3 gün önce bacakların ağrıyordu :KK45:
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et sıvısız kalmasın vücudun. Bol su iç
Bende de 1 haftadır ödem var elim ayağım odun gibi..dr a gittim yumuşak doku romatizması dedi kortizon iğne oldum. 3 gündür tuzu kestim biraz indi şişlikler.

Back