Canım yapılacak tarifler var En az 15 tarif olur.Hatta 18 olacakMillet tatilde sanırım, bu kadar kolay kategoride, katılım çok az.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yapılacak tarifler var En az 15 tarif olur.Hatta 18 olacakMillet tatilde sanırım, bu kadar kolay kategoride, katılım çok az.
Azzz sonraaa
Hadi bekliyoruz tarifleriniziNihayet müsaitim kızlar. Alışveriş yapicimm bugün gönderirim tarifi
Çok sessiz kaldı buralar, gelin artık.Nihayet müsaitim kızlar. Alışveriş yapicimm bugün gönderirim tarifi
Ben 5 günlük bi deniz tatilindeyim, deniz, Kum, güneş...
Takipdeyim
Alışverişi halletmişsin, yemeği mi halledemeyeceksin kuzumm. Hadi bir dilim soğuk karpuzu ye, ardından tarifine koyul.Ay sıcaktan tavuklar dile gelecek, bizi elleme nolur diye :)
Mutfağa klima istiyoruummm
Ancak geldim alışverişten. Şimdi girdim mutfağa ama nasıl zor geliyor.karpuzla bakışıyoruz yarına mı bıraksam tarifi
Bismillah dedim başladım canımAlışverişi halletmişsin, yemeği mi halledemeyeceksin kuzumm. Hadi bir dilim soğuk karpuzu ye, ardından tarifine koyul.
Ohh yemeğini yaptın, övgüleri kaptın gidersin tabi tatile
Hadi kolay gelsin canım benim.Bismillah dedim başladım canım
evet, dedim gitmeden yapim, sonra usenirim. Sana da kolay gelsin canım, kesin yine döktürüyorsundur.Ohh yemeğini yaptın, övgüleri kaptın gidersin tabi tatile
Neden canımNevreste canım tarifi yarın yapıp 10 gün sonra yayınlasak olur mu?
Fotoğraf düzenlemek baaya zoruma gidiyor yapmaktan daha zorNeden canım
Allah iyiliğini versin, 10 günde mi düzenliycen fotolarıFotoğraf düzenlemek baaya zoruma gidiyor yapmaktan daha zor
Yok biz hemen bekleriz:)Fotoğraf düzenlemek baaya zoruma gidiyor yapmaktan daha zor
Konu onaylansın bakalım:)