- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Aaaa çok geçmiş olsun ya hiç duymadım ben öyle birşeyKızlar safra kesesinde Polip olan var mı ? Bende 3 mm Polip çıktı, moralim bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa çok geçmiş olsun ya hiç duymadım ben öyle birşeyKızlar safra kesesinde Polip olan var mı ? Bende 3 mm Polip çıktı, moralim bozuk
İnşallah en kısa zamnda yapıcam o kadar yoğunum kii misafir trafiği var resmenHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
@dilperisi
@GurbetGuzeli
@hippoglisemi
@evlaefe
_Bayankus_
@Elalis
@AngelicaPickles
@gurtmingotam
@deynepnaz
Safra kesesini mi yoksa polipimi alıyorlarmışAra ara kontrol edilmesi gerekiyormuş, 1 cm geçerse ameliyatla alınıyormuş.
Mutlaka bekliyorumBen yaptım sıra sendeİnşallah en kısa zamnda yapıcam o kadar yoğunum kii misafir trafiği var resmen
Geçmişler olsun canım benim.Ara ara kontrol edilmesi gerekiyormuş, 1 cm geçerse ameliyatla alınıyormuş.
Sağol canımAaaa çok geçmiş olsun ya hiç duymadım ben öyle birşey
Safra kesesini. Korktuğum o değilde kanserlesiyormus Allah muhafaza.Safra kesesini mi yoksa polipimi alıyorlarmış
Çok sağolGeçmişler olsun canım benim.
Allah şifa versin inşallahKızlar safra kesesinde Polip olan var mı ? Bende 3 mm Polip çıktı, moralim bozuk
Allah korusun canımSafra kesesini alıyorlarsa problem yok canımSağol canım
Safra kesesini. Korktuğum o değilde kanserlesiyormus Allah muhafaza.
Amin canım, SağolAllah şifa versin inşallah
Yok nette okudum :/Allah korusun canımSafra kesesini alıyorlarsa problem yok canım
Bunu nereden öğrendin (kanser olduğunu)doktorunda mı?
Netten okuduğun herşey senin hastalığın ile aynı değildir.Böyle bir risk olsa doktorun bekletmez hemen ameliyat ederdiAmin canım, Sağol
Yok nette okudum :/
Tekrar doktora gideceğim, ihmal etmem. Sorun değil gerekirse aldırırım. :)Netten okuduğun herşey senin hastalığın ile aynı değildir.Böyle bir risk olsa doktorun bekletmez hemen ameliyat ederdi
Biraz rahatla lütfen:)
Safra kesesi alınacaksada alınsın hiç problem olmuyorBenim dediğim gibi 10-11 yıl oldu:)
Tabi ki canım kesinlikle ihmal etmeGerekirse farklı bir doktora daha görünTekrar doktora gideceğim, ihmal etmem. Sorun değil gerekirse aldırırım. :)
Gidicem mutlaka :)Tabi ki canım kesinlikle ihmal etmeGerekirse farklı bir doktora daha görün
Kesin git internetten birşey okuma ben asla okumam vallaGidicem mutlaka :)
Yemeğe gelmiyorlarsa daha beklersinizGiyindik süslendik misafir bekliyoruz ay hala gelemediler
Çapraz komşu valla terlikleri giyip bize girecekler ama ayy. 8 de geliriz diye msj yazmışYemeğe gelmiyorlarsa daha beklersiniz
O zaman gelmek üzeredirlerÇapraz komşu valla terlikleri giyip bize girecekler ama ayy. 8 de geliriz diye msj yazmış