• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Cnm ben annemlerdeyim henüz tavuk alamadım.. gerçi senin tariften sonra çekilsem mi bilemedim :))
Hayır çekilmek yok:KK45:Bak senin tarifi kimler kimler istedi ben vermedim:KK53:Ayıp olmaz mı:KK45:
Mutlaka bekliyorum.:KK60:Hem belki yine beni yenersin:63:

Tuzu paketi 2 lira ben 4 kilo kullandım.Topu topu 2.5-3 lira olmuştur:KK70:
Cidden öyleyiz:nazar::deli:

Tuzun paketi 2 tl
Toplam harcanan para 3 lira
4 kilo kullandın.
3 lira harcadıysan 1,5 paket tuz harcadın.
4 kilo harcadıysan bir pakette 3 kilo falan var:confused:
Buldum :KK58:Katil sensin ,dedektif deynepnaz işbaşında :KK53:

Tuzun paketi 2 tl
Toplam harcanan para 3 lira
4 kilo kullandın.
3 lira harcadıysan 1,5 paket tuz harcadın.
4 kilo harcadıysan bir pakette 3 kilo falan var:confused:
Buldum :KK58:Katil sensin ,dedektif deynepnaz işbaşında :KK53:
Evet bir paket 2 tl ve 3 kg geliyor :sus:Dedektif deynep herşeyi çözdü:70:

Amin canım, sağolasın.
Bende ilk defa duydum, ama oluyormuş böyle.
Geçmiş olsun canım. Merakına yenilip insan nette araştırıyor, ne ne değildir öğrenmek istiyor ama okuyunca daha çok korkuyor. Benim de başka sebeplerle araştırıp korktuğum çok oldu ama neticede dr tahlil sonuçları vs sonrası rahatladım çoğu zaman.

Geçmiş olsun canım. Merakına yenilip insan nette araştırıyor, ne ne değildir öğrenmek istiyor ama okuyunca daha çok korkuyor. Benim de başka sebeplerle araştırıp korktuğum çok oldu ama neticede dr tahlil sonuçları vs sonrası rahatladım çoğu zaman.
Sağol canım, aynen nette okuyunca insan etkileniyor.

ya ben ne şanssız bir kadınım. tek başıma mangal yakarak tavuk pişirip yarışmaya katılayım dedim, camide ezandan sonra bir anons: aşırı sıcaklardan dolayı ateş ve mangal yakmak 4 gün boyunca yasaklanmıştır. papaz koyu kargılı dere koyundan geçtim, tıklım tıklım kimse mangal yakamıyor, halbuki ordan geçerken mangal dumanından göz gözü görmezdi. jandarma etrafta dolanıyor, ve mangal yaktırmıyor :( hindi ben ne yapayım bacılar... bu sıcakta mutfağa da girilmiyor :P

ya ben ne şanssız bir kadınım. tek başıma mangal yakarak tavuk pişirip yarışmaya katılayım dedim, camide ezandan sonra bir anons: aşırı sıcaklardan dolayı ateş ve mangal yakmak 4 gün boyunca yasaklanmıştır. papaz koyu kargılı dere koyundan geçtim, tıklım tıklım kimse mangal yakamıyor, halbuki ordan geçerken mangal dumanından göz gözü görmezdi. jandarma etrafta dolanıyor, ve mangal yaktırmıyor :KK43: hindi ben ne yapayım bacılar... bu sıcakta mutfağa da girilmiyor :p
Sen boşver yarışmayı, manzara fotosu at bize bol bol. Deniz, kum, güneş :KK200:

Back