• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Kadınım demek istedin galiba:confused:
Diyet tavuk muuu, azıcık cısstan zarar gelmez tavukta:confused::KK3:

Asıl sen anlamıyorsun, koca batıran seni, bir sürü tuzu dökmüşsün yemeğe:skandal:yemeği tuzlu yapınca eşini çok seviyor demek derler halk arasında, cicim ayında mısın nesin:skandal:
Tuzu paketi 2 lira ben 4 kilo kullandım.Topu topu 2.5-3 lira olmuştur:70:
Cidden öyleyiz:nazar::deli:

Karaöz'de. ama her yerde. günübirlik her yere gidiyorum. dönüşü sormayın, yorgunluktan, dalmaktan bitkin bir halde dönüyorum. Bu arada 2. el soğan buldum aldım bugün. hehehehehe
Hayat size güzel:KK45:Sahi mi:KK30:O zaman bize tavuk yemeği yapacaksınız:ıslık:

eeee kimse yok mu akşamki takımdan, bak şimdi morfose ile saçımı açıcam, dün deneme yapmıştım, sonra palette deluxe 10-1 ile platine boyuyacağım. bugün atv ile atv çektik, öndeki atv ye evsahibi amcam bindi, patent bağladı, arkadaki atvye ben bindim bozuk olana, böylece sağa sola kaçmadan, tamire götürdük. foto çeksem ve inst.da yayınlasam ve ben böyle geziyorum, hatta 2. el soğan arıyorum, daha ucuza mal oluyor desem diye geyik yapasım geldi ama vazgeçtim. kızlar nerdesiniz? gidiyorum bak, saçlarımla oynamaya.

Hayat size güzel:KK45:Sahi mi:KK30:O zaman bize tavuk yemeği yapacaksınız:ıslık:
yok canım benim, soğan çok pahalı. altınla yarışıyor. dediğim gibi isterseniz papaz koyunda gider ucuz kelebek kanat alır bir mangal yakar fotosunu yollarım. yanında sebzelerle. bu sıcakta tavuk yemeği yenir mi hiç? en iyisi mangal? hem basit :P

eeee kimse yok mu akşamki takımdan, bak şimdi morfose ile saçımı açıcam, dün deneme yapmıştım, sonra palette deluxe 10-1 ile platine boyuyacağım. bugün atv ile atv çektik, öndeki atv ye evsahibi amcam bindi, patent bağladı, arkadaki atvye ben bindim bozuk olana, böylece sağa sola kaçmadan, tamire götürdük. foto çeksem ve inst.da yayınlasam ve ben böyle geziyorum, hatta 2. el soğan arıyorum, daha ucuza mal oluyor desem diye geyik yapasım geldi ama vazgeçtim. kızlar nerdesiniz? gidiyorum bak, saçlarımla oynamaya.
Akşam gelirsen daha çok muhabbet eden bulabilirsin:KK45:Gerçi haftasonu herkes geziyor olabilir:KK45:

yok canım benim, soğan çok pahalı. altınla yarışıyor. dediğim gibi isterseniz papaz koyunda gider ucuz kelebek kanat alır bir mangal yakar fotosunu yollarım. yanında sebzelerle. bu sıcakta tavuk yemeği yenir mi hiç? en iyisi mangal? hem basit :p
Tamam olur bize uyar:KK45:Biz yaz kış tavuk yiyebiliyoruz:KK53:

Burdayım :) ama ara ara bakıyorum. Düğün evi, kuaför dinlemedim girdim hep
Hayat sana güzel valla ohh :halay:
2. El soğan bulmuşsun, bi de 2. El tavık buldun mu tamamdır, yarışmaya bekleriz :super:

Burdayım :) ama ara ara bakıyorum. Düğün evi, kuaför dinlemedim girdim hep
Hayat sana güzel valla ohh :halay:
2. El soğan bulmuşsun, bi de 2. El tavık buldun mu tamamdır, yarışmaya bekleriz :super:
Haksız rekabete girmez mi?
Bizim aklımıza gelmedi 2. el soğan, tavık falan :110:

Deniz_us Khaleesi Deniz_us Khaleesi :halay:
Screenshot_2018-07-07-15-12-51-1.png

Back