Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavuk demek zaten bir nevi diyet yemeği değil midir zaten ,kızartması hariçDiyet usulümü olsun hindi memesininde gideri var baya bu ara ondan kullanıyorum
Seninki de öyle diyorHayat felsefem bateri mikrop petrol katkısı
Bilmemko,biraz kararsızımko,biraz da aramızda kalsın tırstımko tariflerdenkodeynepnaz sen katılıyomusun ula
Teşekkür ederim canımGünaydın hanımlar gülerek okudum yazışmalarınızı nevreste Ablamın tavuğunu gördünüz müüü döktürmüş yine valla ellerine sağlık
Yok canım o kadar değilGördümmm bu gözler onuda gördüüüü 1
Belli 2. kim diyorum şuan
Beni yenmeyen kaldı mıNevreste yi yenmişliğim var
Senin tarifi bekliyoruzHafta sonuna girdik ,yeni tarifler gelecek mi acaba?
Canım ciğerim Bonus'um Sen benim hep gönlümdesin buralara adını yazmaya gerek var mıKatılmasamda bi adımı geçireydin bi B koyaydın oraya keşke
Teşekkür ederim canımNevreste tarifini gördüm. Pek beğendim
Canım ciğerim Bonus'um Sen benim hep gönlümdesin buralara adını yazmaya gerek var mı
Tavuk demek zaten bir nevi diyet yemeği değil midir zaten ,kızartması hariç
Hindu olmaz,hindu tavuk değuldur hindu hindudur
Seninki de öyle diyor
Hoşgeldin Bonus'umBizi daha sık ziyaret etmen lazım
Yani şimdi böyle düşününce pek hoşuma gitti
Huyum kurusunAma allah var eyi kıvırdı
Motor yağıRecep ivediğin son filminde kuru fasulyeye mazotmu ne koymuşlardı herkes hastanelik olmuştu
Hoşgeldin Bonus'umBizi daha sık ziyaret etmen lazım
Tavuk yemekleri diyet için masum oluyorBu kategoride sık sık bekliyoruzEn son börek oylamasında kalp krizi geçiriyodum geleyimde hık mı diyeyim
Hahaha iğrençti izlerken bilee onu nasıl yedirdiMotor yağı
Öyle deme, en lezzetli yemekler kamyoncu dinlenme alanındakilermiş. Acep motor yağından mı?Hahaha iğrençti izlerken bilee onu nasıl yedirdi