En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Tuzu paketi 2 lira ben 4 kilo kullandım.Topu topu 2.5-3 lira olmuştur
Cidden öyleyiz

Karaöz'de. ama her yerde. günübirlik her yere gidiyorum. dönüşü sormayın, yorgunluktan, dalmaktan bitkin bir halde dönüyorum. Bu arada 2. el soğan buldum aldım bugün. hehehehehe
Hayat size güzelSahi miO zaman bize tavuk yemeği yapacaksınız

eeee kimse yok mu akşamki takımdan, bak şimdi morfose ile saçımı açıcam, dün deneme yapmıştım, sonra palette deluxe 10-1 ile platine boyuyacağım. bugün atv ile atv çektik, öndeki atv ye evsahibi amcam bindi, patent bağladı, arkadaki atvye ben bindim bozuk olana, böylece sağa sola kaçmadan, tamire götürdük. foto çeksem ve inst.da yayınlasam ve ben böyle geziyorum, hatta 2. el soğan arıyorum, daha ucuza mal oluyor desem diye geyik yapasım geldi ama vazgeçtim. kızlar nerdesiniz? gidiyorum bak, saçlarımla oynamaya.

Hayat size güzelSahi miO zaman bize tavuk yemeği yapacaksınız
yok canım benim, soğan çok pahalı. altınla yarışıyor. dediğim gibi isterseniz papaz koyunda gider ucuz kelebek kanat alır bir mangal yakar fotosunu yollarım. yanında sebzelerle. bu sıcakta tavuk yemeği yenir mi hiç? en iyisi mangal? hem basit

Akşam gelirsen daha çok muhabbet eden bulabilirsinGerçi haftasonu herkes geziyor olabilir

Tamam olur bize uyarBiz yaz kış tavuk yiyebiliyoruz

Burdayım :) ama ara ara bakıyorum. Düğün evi, kuaför dinlemedim girdim hep
Hayat sana güzel valla ohh
2. El soğan bulmuşsun, bi de 2. El tavık buldun mu tamamdır, yarışmaya bekleriz

Burdayım :) ama ara ara bakıyorum. Düğün evi, kuaför dinlemedim girdim hep
Hayat sana güzel valla ohh
2. El soğan bulmuşsun, bi de 2. El tavık buldun mu tamamdır, yarışmaya bekleriz
Haksız rekabete girmez mi?
Bizim aklımıza gelmedi 2. el soğan, tavık falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…