Bu seferde ben senin gibi olacağım kesin şimdiden kim kazanacak merakla bekliyorumEn son börek oylamasında kalp krizi geçiriyodum geleyimde hık mı diyeyim
Kadınım demek istedin galiba
Yasemin ya adamım
Diyet yemeği yap oyum sana
Asıl sen anlamıyorsun, koca batıran seni, bir sürü tuzu dökmüşsün yemeğe
yemeği tuzlu yapınca eşini çok seviyor demek derler halk arasında, cicim ayında mısın nesin
Bu seferde ben senin gibi olacağım kesin şimdiden kim kazanacak merakla bekliyorum
Anladım sen bana kocakarı dedinHer kocakarı lafından haberin var
Tuzu paketi 2 lira ben 4 kilo kullandım.Topu topu 2.5-3 lira olmuşturKadınım demek istedin galiba
Diyet tavuk muuu, azıcık cısstan zarar gelmez tavukta
Asıl sen anlamıyorsun, koca batıran seni, bir sürü tuzu dökmüşsün yemeğeyemeği tuzlu yapınca eşini çok seviyor demek derler halk arasında, cicim ayında mısın nesin
Karaöz'de. ama her yerde. günübirlik her yere gidiyorum. dönüşü sormayın, yorgunluktan, dalmaktan bitkin bir halde dönüyorum. Bu arada 2. el soğan buldum aldım bugün. heheheheheNerede yaşıyorsunuz
Hayat size güzelKaraöz'de. ama her yerde. günübirlik her yere gidiyorum. dönüşü sormayın, yorgunluktan, dalmaktan bitkin bir halde dönüyorum. Bu arada 2. el soğan buldum aldım bugün. hehehehehe
yok canım benim, soğan çok pahalı. altınla yarışıyor. dediğim gibi isterseniz papaz koyunda gider ucuz kelebek kanat alır bir mangal yakar fotosunu yollarım. yanında sebzelerle. bu sıcakta tavuk yemeği yenir mi hiç? en iyisi mangal? hem basitHayat size güzelSahi mi O zaman bize tavuk yemeği yapacaksınız
Akşam gelirsen daha çok muhabbet eden bulabilirsineeee kimse yok mu akşamki takımdan, bak şimdi morfose ile saçımı açıcam, dün deneme yapmıştım, sonra palette deluxe 10-1 ile platine boyuyacağım. bugün atv ile atv çektik, öndeki atv ye evsahibi amcam bindi, patent bağladı, arkadaki atvye ben bindim bozuk olana, böylece sağa sola kaçmadan, tamire götürdük. foto çeksem ve inst.da yayınlasam ve ben böyle geziyorum, hatta 2. el soğan arıyorum, daha ucuza mal oluyor desem diye geyik yapasım geldi ama vazgeçtim. kızlar nerdesiniz? gidiyorum bak, saçlarımla oynamaya.
Tamam olur bize uyaryok canım benim, soğan çok pahalı. altınla yarışıyor. dediğim gibi isterseniz papaz koyunda gider ucuz kelebek kanat alır bir mangal yakar fotosunu yollarım. yanında sebzelerle. bu sıcakta tavuk yemeği yenir mi hiç? en iyisi mangal? hem basit
Burdayım :) ama ara ara bakıyorum. Düğün evi, kuaför dinlemedim girdim hepeeee kimse yok mu akşamki takımdan, bak şimdi morfose ile saçımı açıcam, dün deneme yapmıştım, sonra palette deluxe 10-1 ile platine boyuyacağım. bugün atv ile atv çektik, öndeki atv ye evsahibi amcam bindi, patent bağladı, arkadaki atvye ben bindim bozuk olana, böylece sağa sola kaçmadan, tamire götürdük. foto çeksem ve inst.da yayınlasam ve ben böyle geziyorum, hatta 2. el soğan arıyorum, daha ucuza mal oluyor desem diye geyik yapasım geldi ama vazgeçtim. kızlar nerdesiniz? gidiyorum bak, saçlarımla oynamaya.
Haksız rekabete girmez mi?Burdayım :) ama ara ara bakıyorum. Düğün evi, kuaför dinlemedim girdim hep
Hayat sana güzel valla ohh
2. El soğan bulmuşsun, bi de 2. El tavık buldun mu tamamdır, yarışmaya bekleriz
Geçmiş olsun canımKızlar safra kesesinde Polip olan var mı ? Bende 3 mm Polip çıktı, moralim bozuk
Ara ara kontrol edilmesi gerekiyormuş, 1 cm geçerse ameliyatla alınıyormuş.Geçmiş olsun canımNasıl tedavi ediliyormuş
Benim safra kesem 10 yıldır yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?