- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Sağol leylimmmmKolay gelsin canımm aslıcım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol leylimmmmKolay gelsin canımm aslıcım
Kavanoza oturtup,tenekenin altında da yapılmadı bütün tavukFırında yapıldı, tuzda yapıldı ama kimse haşlama yapmadı
Aynen ben de geç kalkınca bütün günümün öldüğünü hissediyorum.Gç kalktığım zaman ne planladığım temizliğe,ne de gezme işine girişmiyorum yetişmez diyePöff ramazandan beri ben de öyleyim. Ama ben erken kalkamıyorum ve bütün günüm ölüyo o zaman.
Hahahaj tembelliğe uydurduğun kılıf müthişAynen ben de geç kalkınca bütün günümün öldüğünü hissediyorum.Gç kalktığım zaman ne planladığım temizliğe,ne de gezme işine girişmiyorum yetişmez diye
Nickime karşı demeyeydin eyiydiHahahaj tembelliğe uydurduğun kılıf müthiş
Ne yünü hiiiç işim olmazNickime karşı demeyeydin eyiydi
Günlük temizlik haliyle yapılıyor ,ben yün yıkayıp yatak tazeleme,büyük temizlik falan ondan bahsediyorum.Seviyorsan yün yıkama ,çubuklama işini gelsene bana ,sen yaparsın ben seyrederim
Bu neeee tövbee esttEki Görüntüle 2166189
Ben yaptım tarifimi, onay bekliyorum
Bonus bize tavuk memesi yapsana
Ne yünü hiiiç işim olmaz
ben bakterili mikroplu yatarım elyaflarımda
Petrol yiyen bakteri bulmuşlar yoksaa o senmisinHayat felsefem bateri mikrop petrol katkısı
Etli butlu işte ne güzel :)Bu neeee tövbee estt
Şişko şişko aynı ben
Zengin protein içeriği ile diyette mikemmelPetrol yiyen bakteri bulmuşlar yoksaa o senmisin
Recep ivediğin son filminde kuru fasulyeye mazotmu ne koymuşlardı herkes hastanelik olmuştuZengin protein içeriği ile diyette mikemmel
Recep ivediğin son filminde kuru fasulyeye mazotmu ne koymuşlardı herkes hastanelik olmuştu