• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
tamam olur, tek kadın nasıl mangal yakar, nasıl pişirir video çeker yollarım. zaten burda mangal yaptığımda herkes bakıyor yakacak mı diye, hehehehehe
Resimde çekersen kabul edebiliriz:)

Hayırlısı ne diyelim:KK45:Ben hep böyleyim.Gece oturmayı seviyorum sabah zorla uyanıyorum.Her sabah bu gece erken yatacağım diyorum ve sonuç:KK70:
Pöff ramazandan beri ben de öyleyim. Ama ben erken kalkamıyorum ve bütün günüm ölüyo o zaman.

Günaydın hanımlar:KK36: gülerek okudum yazışmalarınızı :-) nevreste Ablamın tavuğunu gördünüz müüü döktürmüş yine valla ellerine sağlık :KK36:
Gördümmm bu gözler onuda gördüüüü 1
Belli 2. kim diyorum şuan :confused:

Günaydın hanımlar:KK36: gülerek okudum yazışmalarınızı :-) nevreste Ablamın tavuğunu gördünüz müüü döktürmüş yine valla ellerine sağlık :KK36:

Gördümmm bu gözler onuda gördüüüü 1
Belli 2. kim diyorum şuan :confused:

Görmeyeydim iyiydi :(
Çok başarılı olmuş. Allah korumuş da ramazan sofralarına katılımışım. Tek yemek kategorilerinde işimiz çok zor. Tarifler bol ve çok iddialı :KK49:

:dondurma:
:KK17:Bende katılmasam mı ki diyorum tırstım o kadar güzel ki tarifler sunumlar :KK36: hepinizin ellerine emeğine sağlık
Tuzda tavuktan daha farklı bir tarifin varsa katıl kuzum yoksa hiiç yorma kendini :deli:

Tuzda tavuktan daha farklı bir tarifin varsa katıl kuzum yoksa hiiç yorma kendini :deli:
Değişik var aslında sunum değişik inşallaaaah tavuğumu alınca yapacağım hafta içi eşimde izinde olacak çocuğa bakarken rahat rahat yaparım :36:

Back