- 5 Şubat 2015
- 186
- 1.006
- 113
ben de batumdan getirdiğim votkadan bir yudum bim kurabiyesiyle içeyim bari. belki uykum gelirHadi mutfağa karpuz kesmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de batumdan getirdiğim votkadan bir yudum bim kurabiyesiyle içeyim bari. belki uykum gelirHadi mutfağa karpuz kesmeye
Resimde çekersen kabul edebiliriz:)tamam olur, tek kadın nasıl mangal yakar, nasıl pişirir video çeker yollarım. zaten burda mangal yaptığımda herkes bakıyor yakacak mı diye, hehehehehe
resim video hepsini hallederiz Nevreste HanımcımResimde çekersen kabul edebiliriz:)
Pöff ramazandan beri ben de öyleyim. Ama ben erken kalkamıyorum ve bütün günüm ölüyo o zaman.Hayırlısı ne diyelimBen hep böyleyim.Gece oturmayı seviyorum sabah zorla uyanıyorum.Her sabah bu gece erken yatacağım diyorum ve sonuç
Tamam merakla bekliyoruz:)resim video hepsini hallederiz Nevreste Hanımcım
hadi uyuyalım artıkPöff ramazandan beri ben de öyleyim. Ama ben erken kalkamıyorum ve bütün günüm ölüyo o zaman.
Mecburen kalkıyorum canımPöff ramazandan beri ben de öyleyim. Ama ben erken kalkamıyorum ve bütün günüm ölüyo o zaman.
Kızlar ben kaçtım, iyi geceler
Hayırlı gecelerBende kaçıyorumhadi uyuyalım artık
Gördümmm bu gözler onuda gördüüüü 1Günaydın hanımlar gülerek okudum yazışmalarınızı nevreste Ablamın tavuğunu gördünüz müüü döktürmüş yine valla ellerine sağlık
Bende katılmasam mı ki diyorum tırstım o kadar güzel ki tarifler sunumlar hepinizin ellerine emeğine sağlıkGördümmm bu gözler onuda gördüüüü 1
Belli 2. kim diyorum şuan
Günaydın hanımlar gülerek okudum yazışmalarınızı nevreste Ablamın tavuğunu gördünüz müüü döktürmüş yine valla ellerine sağlık
Gördümmm bu gözler onuda gördüüüü 1
Belli 2. kim diyorum şuan
Tuzda tavuktan daha farklı bir tarifin varsa katıl kuzum yoksa hiiç yorma kendini
Bende katılmasam mı ki diyorum tırstım o kadar güzel ki tarifler sunumlar hepinizin ellerine emeğine sağlık
Fırında yapıldı, tuzda yapıldı ama kimse haşlama yapmadıTuzda tavuktan daha farklı bir tarifin varsa katıl kuzum yoksa hiiç yorma kendini
Nevreste yi yenmişliğim varHeyecan dorukta moderatörle yarışılır mı yaa
Değişik var aslında sunum değişik inşallaaaah tavuğumu alınca yapacağım hafta içi eşimde izinde olacak çocuğa bakarken rahat rahat yaparımTuzda tavuktan daha farklı bir tarifin varsa katıl kuzum yoksa hiiç yorma kendini
Kolay gelsin canımm aslıcımDeğişik var aslında sunum değişik inşallaaaah tavuğumu alınca yapacağım hafta içi eşimde izinde olacak çocuğa bakarken rahat rahat yaparım
Kızlar sabah şok
Ne içtiniz diyecekler