- 5 Şubat 2015
- 186
- 1.006
- 113
Size de iyi geceler Hanımefendi, tatlı rüyalar. yarın bir ara görüşmek üzere diyorum. Kendinize iyi bakınız lütfen...Bana bana?
Vuaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size de iyi geceler Hanımefendi, tatlı rüyalar. yarın bir ara görüşmek üzere diyorum. Kendinize iyi bakınız lütfen...Bana bana?
Vuaaa
Hayırlı gecelerYatalım valla :)
Kalkınca kızlar uğraşsın
Ben zenginim, gerekirse gider 3 kg soğanı aynı anda sıfır alırım. Fileden seçerim hiç dokunulmamışsen de 2. el soğan arasana benim gibi
Hayırlı geceler nevoşumHayırlı geceler
Sabah okuyup gülsünler
Pekiyi lSize de iyi geceler Hanımefendi, tatlı rüyalar. yarın bir ara görüşmek üzere diyorum. Kendinize iyi bakınız lütfen...
Ben zenginim, gerekirse gider 3 kg soğanı aynı anda sıfır alırım. Fileden seçerim hiç dokunulmamış
hahhahahhahahahBen zenginim, gerekirse gider 3 kg soğanı aynı anda sıfır alırım. Fileden seçerim hiç dokunulmamış
Konuyu bayağı popüler yaptıkEşim yüzüme bakıyor niye gülüyorsun diyeNevoş 34 olmuşlar kalalım mı
Vallahi sorma :) yatağa girdiğimde nasıl uykum vardı. Şu an karpuz yerken buldum kendimiKonuyu bayağı popüler yaptıkEşim yüzüme bakıyor niye gülüyorsun diye
5-10 dk sonra kaçarım
Afiyet olsunVallahi sorma :) yatağa girdiğimde nasıl uykum vardı. Şu an karpuz yerken buldum kendimi
Biz ışıkları kapatıyoruz,dağılabilirsinizIşığı kapat dağılsın herkes
neyse ben papaz koyunda tavuk mangal yaparım, yanında da patlıcan domates biber, onunla ve doğa denizle katılırım yarışmayaKonuyu bayağı popüler yaptıkEşim yüzüme bakıyor niye gülüyorsun diye
5-10 dk sonra kaçarım
Sağol canım şu an topuğuma sıkıyorum yarın şiş göz, şiş göbek giderim artık düğüneAfiyet olsun
bende mi yesem acaba, peynirle mis gibi gider şimdiAfiyet olsun
Tamam olurAma tüm detayları isterimO zaman medal garantineyse ben papaz koyunda tavuk mangal yaparım, yanında da patlıcan domates biber, onunla ve doğa denizle katılırım yarışmaya
Hayırlısı ne diyelimBen hep böyleyim.Gece oturmayı seviyorum sabah zorla uyanıyorum.Her sabah bu gece erken yatacağım diyorum ve sonuçSağol canım şu an topuğuma sıkıyorum yarın şiş göz, şiş göbek giderim artık düğüne
Hadi mutfağa karpuz kesmeyebende mi yesem acaba, peynirle mis gibi gider şimdi
tamam olur, tek kadın nasıl mangal yakar, nasıl pişirir video çeker yollarım. zaten burda mangal yaptığımda herkes bakıyor yakacak mı diye, heheheheheTamam olurAma tüm detayları isterimO zaman medal garanti