En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
tamam olur, tek kadın nasıl mangal yakar, nasıl pişirir video çeker yollarım. zaten burda mangal yaptığımda herkes bakıyor yakacak mı diye, hehehehehe
Resimde çekersen kabul edebiliriz:)

Hayırlısı ne diyelimBen hep böyleyim.Gece oturmayı seviyorum sabah zorla uyanıyorum.Her sabah bu gece erken yatacağım diyorum ve sonuç
Pöff ramazandan beri ben de öyleyim. Ama ben erken kalkamıyorum ve bütün günüm ölüyo o zaman.

Günaydın hanımlar gülerek okudum yazışmalarınızı nevreste Ablamın tavuğunu gördünüz müüü döktürmüş yine valla ellerine sağlık
Gördümmm bu gözler onuda gördüüüü 1
Belli 2. kim diyorum şuan

Günaydın hanımlar gülerek okudum yazışmalarınızı nevreste Ablamın tavuğunu gördünüz müüü döktürmüş yine valla ellerine sağlık

Gördümmm bu gözler onuda gördüüüü 1
Belli 2. kim diyorum şuan

Görmeyeydim iyiydi
Çok başarılı olmuş. Allah korumuş da ramazan sofralarına katılımışım. Tek yemek kategorilerinde işimiz çok zor. Tarifler bol ve çok iddialı

Bende katılmasam mı ki diyorum tırstım o kadar güzel ki tarifler sunumlar hepinizin ellerine emeğine sağlık
Tuzda tavuktan daha farklı bir tarifin varsa katıl kuzum yoksa hiiç yorma kendini

Tuzda tavuktan daha farklı bir tarifin varsa katıl kuzum yoksa hiiç yorma kendini
Değişik var aslında sunum değişik inşallaaaah tavuğumu alınca yapacağım hafta içi eşimde izinde olacak çocuğa bakarken rahat rahat yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…