- 5 Şubat 2015
- 186
- 1.006
- 113
yaparsınız, çok kolay. özel mesajla veririm önce tarifi sonra siz isterseniz yayınlarsınız :)Tamam ne istiyorsan onu ver.Biz okuruz.Yaparmıyız emin değilim.Ama faydalı olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaparsınız, çok kolay. özel mesajla veririm önce tarifi sonra siz isterseniz yayınlarsınız :)Tamam ne istiyorsan onu ver.Biz okuruz.Yaparmıyız emin değilim.Ama faydalı olabilir.
Yarışmaya katılmazsan madalya falan veremeyizSen bugüne kadar gelip hatrımızı bile sormadınmedal İngilizce de karşılığı madalya vuaaaa, ben de bir tane bile yok
Sizde paylaşabilirsiniz sorun değil.Herkes faydalansınyaparsınız, çok kolay. özel mesajla veririm önce tarifi sonra siz isterseniz yayınlarsınız :)
Çok cahilsin nevoşMedal:Türk dil kurumunda karşılığı nedir
gerçekten ya, kaş kampingte o beer 20 TL. uçmuşlar. yalnız arkadaşlar bu yıl çok turist var. turizm şirketlerinin araçları yollarda vızır vızır. her yer o kadar kalabalık ki. ve esnaf bizi enayi yerine koyuyorİşte o beer i içmicektin hep ondan
Beer parasına soğan alcaktın
yok, ben size tarifleri gönderirim. sizin paylaşmanızı tercih ederim. uygun görürsenizSizde paylaşabilirsiniz sorun değil.Herkes faydalansın
Yaaaa mesajların çoğunu anlamaya çalışıyorum.Oda farklı birşey zannettimÇok cahilsin nevoş
Tamam olur nasıl istersenizyok, ben size tarifleri gönderirim. sizin paylaşmanızı tercih ederim. uygun görürseniz
çokkkk ayıppppppÇok cahilsin nevoş
Ben bilmediğim şeyi yememTamam ne istiyorsan onu ver.Biz okuruz.Yaparmıyız emin değilim.Ama faydalı olabilir.
Nerede yaşıyorsunuzgerçekten ya, kaş kampingte o beer 20 TL. uçmuşlar. yalnız arkadaşlar bu yıl çok turist var. turizm şirketlerinin araçları yollarda vızır vızır. her yer o kadar kalabalık ki. ve esnaf bizi enayi yerine koyuyor
ÖğrenirsinBen bilmediğim şeyi yemem
Vuuuaaa ?? ?medal İngilizce de karşılığı madalya vuaaaa, ben de bir tane bile yok
Oğlum sabah kursa gidecek.8 de kalkmam lazım.Hatta ondan önce 7:30 eşimi işe yollayacağımYatalım artıkVuuuaaa ?? ?
Allah iyiliğini versin, yarın düğün var ve ben daha uyumadım. Makyaj falan da kurtarmıycak beni vuaaaaa
Ee sen esnafa da medal, beer dersen koyar tabi :)gerçekten ya, kaş kampingte o beer 20 TL. uçmuşlar. yalnız arkadaşlar bu yıl çok turist var. turizm şirketlerinin araçları yollarda vızır vızır. her yer o kadar kalabalık ki. ve esnaf bizi enayi yerine koyuyor
sen de 2. el soğan arasana benim gibiNevoş yüreğim daha fazla dayanmıycak, benim medali ver gitsin, sonra daha çok ağlıycaz gibi geliyor bana
Ben yine çalışır kazanırım, gerekirse soğansız yemek yaparım
İyi geceler Nevreste Hanımefendi. Benim de yarın çok işim var. Kolaylıklar diliyorum şimdiden size..Oğlum sabah kursa gidecek.8 de kalkmam lazım.Hatta ondan önce 7:30 eşimi işe yollayacağımYatalım artık
Yatalım valla :)Oğlum sabah kursa gidecek.8 de kalkmam lazım.Hatta ondan önce 7:30 eşimi işe yollayacağımYatalım artık
Bana bana?İyi geceler Nevreste Hanımefendi. Benim de yarın çok işim var. Kolaylıklar diliyorum şimdiden size..
Teşekkür ederim.Yine bekleriz efenimHayırlı gecelerİyi geceler Nevreste Hanımefendi. Benim de yarın çok işim var. Kolaylıklar diliyorum şimdiden size..