• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Geçen gün kadınların ve erkeklerin mangal yapması hakkında yazışmıştık ta,şimdi bunu gördüm de doğruya doğru:deli:
37842951_256793528441866_4840795723073060864_n.jpg

Kazen Kazen neden mangalda tavuk yok:KK43:. Sadece mangalda kanat var olmaz ki böyle:bicak:
Bunlar arasında mı tercih yapacağız sadece.

Benim için mangalda tavuğun üstüne tat tanımam hele kaynanam yaptıysa:KK70::KK53:

Not; yemeklere dalıp sadece oy kullanılacak bir paylaşım sandım, meğerse arkadaşlar yapmış☺️ Kusura bakma Kazen Kazen

Kazen Kazen neden mangalda tavuk yok:KK43:. Sadece mangalda kanat var olmaz ki böyle:bicak:
Bunlar arasında mı tercih yapacağız sadece.

Benim için mangalda tavuğun üstüne tat tanımam hele kaynanam yaptıysa:KK70::KK53:

Not; yemeklere dalıp sadece oy kullanılacak bir paylaşım sandım, meğerse arkadaşlar yapmış☺️ Kusura bakma Kazen Kazen
Benimde canım mangalda tavuk cekti ooyy ooy :(

Benimde canım mangalda tavuk cekti ooyy ooy :KK43:
Valla ben manhalı sevdiğimden oyumu ona kullandım. Çok severim mangalda tavuğu:oops:

Kuzum sen gebesin valla git ye derim. Belki bebişin canı istemiştir.☺️

Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Allah analı babalı büyütsün:dua:

Kazen Kazen abimde olmasa bizi dusunen yok valla:)) sagolsun arada uyari yolluyoda burasi aklima geliyo:)) oyumu kullandim saniyodum bakip karar vericem:) hak eden kazansin:))
BDV den bize bakmaya sıra gelmiyor:)

Back