- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Çok tatlısın şu kk da en çok seni merak ediyorum desem inanır msnNeler oluyor buradaNasıl geçersin beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlısın şu kk da en çok seni merak ediyorum desem inanır msnNeler oluyor buradaNasıl geçersin beni
Ne diyorsunuz siz yaFransız kalıyoruzPatates, havuç, arpacık soğanla beraber haşlayacaksın, üzerine sarmısaklı pulbiberli sos yapacaksın off offf
Gerçekten mi seni utandırmıyayım dedimYok yok o madalya sende
O benim en büyük rakibim geçmemesi lazımÇok tatlısın şu kk da en çok seni merak ediyorum desem inanır msn
İnşallahhhh
Estağfurullah canımBiraz daha zorlarsan seninle gurur duyuyorum falan diyeceğimGerçekten mi seni utandırmıyayım dedim
YaaaEstağfurullah canımBiraz daha zorlarsan seninle gurur duyuyorum falan diyeceğim
Hep sen mi önde olacan, azıcık da ben önde olim.Neler oluyor buradaNasıl geçersin beni
Tamam yarın ben öne geçeyim ama lütfenHep sen mi önde olacan, azıcık da ben önde olim.
Biz görmüyoruz.Sen görüyorsun.Neden biliyor musun?Kategorinin başından beri bu reklamı görüyorum sitede tavuk yarışması olduğundan herhalde, yarışma bitince bir daha görmem inşallah
Eki Görüntüle 2172450
29 unda konuşalım bunları. Hiç belli olmaz bu işler
Bu googleye de bir içini açma, devamlı yüzüne vuruyorBiz görmüyoruz.Sen görüyorsun.Neden biliyor musun?
Çünkü bir ara bundan yapmayı düşünmüştünOndan sana görünüyor.
O zaman çok geçebilirsin29 unda konuşalım bunları. Hiç belli olmaz bu işler
Aynen öyleBu googleye de bir içini açma, devamlı yüzüne vuruyor
Pek zannetmem, sen gecersin beni .O zaman çok geçebilirsin
Kol kola girelimPek zannetmem, sen gecersin beni .
anlaştıkKol kola girelim
Haha geçen ay ben böyleydim, son güne kadar uyku tutmamıştı :)Ben çıtır tavuktan ümitliydim farklı bir tarif diye ,ama kk hiç oy vermemiş .
Daha 4 gün var hiç emin olmamak lazım bakarsın senin 2. Madalya gelir