- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
nar gibi kızarmış tavuğu gözüm kesti ...herkese başarılar dilerim :)
Bende onu beğendim
Nar Gibi Kızarmış Tavuk -Körpe Tavuk Sponsorluğunda
Başarılar herkese
C A N O
Oyun sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim amiiinn insallah ❤❤ maalesef eşimi beklemem gerekecek mangalda tavuk icin.burda gidip yiyebilecegim bi yer yok yapcak kimsem de yok. yanliz yaşıyorum eşim afrinde.artık onu bekliycem mecbur.olmadi bende tarifteki gibi mangal tadinda birseyler yapar yerim artik :))Valla ben manhalı sevdiğimden oyumu ona kullandım. Çok severim mangalda tavuğu
Kuzum sen gebesin valla git ye derim. Belki bebişin canı istemiştir.
Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Allah analı babalı büyütsün
Aboww ablam lafida iyi soktun haaa:))BDV den bize bakmaya sıra gelmiyor:)
Yalan söylemiyorum.Sürekli BDV de takılıyorsun.Birgün demiyorsun gidip bir hal hatır sorayım.Ne yemekler var bakayım:)Aboww ablam lafida iyi soktun haaa:))
Emira SY in tarifi atağa geçtiHerkesi geçebilirHadi bildirim de gitmiş, geçmiş olsun hepimize
Bayankuş hadi kaptın madalyayı
Yok bunlara bida topkapı mopkapı
Aa onu görmemişim :) ben yaptım ya onun tarifini reklamı olduEmira SY in tarifi atağa geçtiHerkesi geçebilir
Emira SY in tarifi atağa geçtiHerkesi geçebilir
Kadıköy, Adalar, Üsküdar, Eminönü, Kartal olsaydı şansın daha fazlaydıHadi bildirim de gitmiş, geçmiş olsun hepimize
1. ile oy farkın çok ama hızlı ilerliyorYaaaa ben daha oy vermedim göremiyorum gerçekten miiii :))
Adalar modalar yok bi daha, haşlama tavuk yapıcamKadıköy, Adalar, Üsküdar, Eminönü, Kartal olsaydı şansın daha fazlaydı
O zaman bundan sonra senden reklam isterizAa onu görmemişim :) ben yaptım ya onun tarifini reklamı oldu
Benden duymuş plma tontriko siyasette de çok yazıyorYalan söylemiyorum.Sürekli BDV de takılıyorsun.Birgün demiyorsun gidip bir hal hatır sorayım.Ne yemekler var bakayım:)
Bilmez miyimO bizi takip etmiyor ama ben onu takip ediyorumBenden duymuş plma tontriko siyasette de çok yazıyor
Teşekkür ederim canımBende onu beğendim
Nar Gibi Kızarmış Tavuk -Körpe Tavuk Sponsorluğunda
Başarılar herkese
C A N O
Oyun sana
Ben çıtır tavuktan ümitliydim farklı bir tarif diye ,ama kk hiç oy vermemiş .Hadi bildirim de gitmiş, geçmiş olsun hepimize
Yok yok o madalya sendeBen çıtır tavuktan ümitliydim farklı bir tarif diye ,ama kk hiç oy vermemiş .
Daha 4 gün var hiç emin olmamak lazım bakarsın senin 2. Madalya gelir
Neler oluyor buradaNasıl geçersin beniTeşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Patates, havuç, arpacık soğanla beraber haşlayacaksın, üzerine sarmısaklı pulbiberli sos yapacaksın off offfAdalar modalar yok bi daha, haşlama tavuk yapıcam