• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Herşey karşılıklı demek:KK45:
ama şimdi ben merak ettiğimi, senin ve arkadaşların kutumu renklendirmesini istediğimi belirttimm.. sonra da beni merak eden isteyen olursa da ben gönderirim dedim ... bu durumda napıyoruz:D

En çok oy verenlerin neye göre oy verdiğini merak ediyorum, sunuma mı , o an hangisini canı çektiğine mi, uğraştırıcı olmasına mı, içeriğine mi :KK53:
Böyle bir anket eklense süper olur :KK19:
Ben şahsen sunuma çok önem veririm. Yemeğin tadına bakmadan insanın iştahını açmalı. Bir restorana gittiğimde bile mesela yemeğin geldiği tabak, tabağın kullanılış şekline dikkat ederim. Özenli yapılmış yemek her zaman artı puandır. Dünyanın en lezzetli yemeği bulamaç şeklinde gelse yemem şahsen :D

ama şimdi ben merak ettiğimi, senin ve arkadaşların kutumu renklendirmesini istediğimi belirttimm.. sonra da beni merak eden isteyen olursa da ben gönderirim dedim ... bu durumda napıyoruz:KK70:
Kutunu açtıracaksın.Bahtına ne çıkarsa:70:

En çok oy verenlerin neye göre oy verdiğini merak ediyorum, sunuma mı , o an hangisini canı çektiğine mi, uğraştırıcı olmasına mı, içeriğine mi :KK53:
Böyle bir anket eklense süper olur :KK19:
Ben incelemeden hiç bir tarife oy vermem.. benim için yapılış aşaması, sunumu ve damak tadıma uyup uymaması çok önemli.. bide klasiklere genelde oy vermem :))

Back