ama şimdi ben merak ettiğimi, senin ve arkadaşların kutumu renklendirmesini istediğimi belirttimm.. sonra da beni merak eden isteyen olursa da ben gönderirim dedim ... bu durumda napıyoruzHerşey karşılıklı demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama şimdi ben merak ettiğimi, senin ve arkadaşların kutumu renklendirmesini istediğimi belirttimm.. sonra da beni merak eden isteyen olursa da ben gönderirim dedim ... bu durumda napıyoruzHerşey karşılıklı demek
benı bıle bulmuşNasıl buldun
Ahahha baktım listedeki en güzel kadın kim diyeNasıl buldun
Ben şahsen sunuma çok önem veririm. Yemeğin tadına bakmadan insanın iştahını açmalı. Bir restorana gittiğimde bile mesela yemeğin geldiği tabak, tabağın kullanılış şekline dikkat ederim. Özenli yapılmış yemek her zaman artı puandır. Dünyanın en lezzetli yemeği bulamaç şeklinde gelse yemem şahsenEn çok oy verenlerin neye göre oy verdiğini merak ediyorum, sunuma mı , o an hangisini canı çektiğine mi, uğraştırıcı olmasına mı, içeriğine mi
Böyle bir anket eklense süper olur
Kutunu açtıracaksın.Bahtına ne çıkarsaama şimdi ben merak ettiğimi, senin ve arkadaşların kutumu renklendirmesini istediğimi belirttimm.. sonra da beni merak eden isteyen olursa da ben gönderirim dedim ... bu durumda napıyoruz
neler oluyor neler yasmini bulan gerisini çorap söküğü gibi buluyormuşşşNeler oluyo burda
bende zaten hep kedilerim var 2 tane belkı vardırGördün mü gıızzz
Ben daha bakamadım
Ben incelemeden hiç bir tarife oy vermem.. benim için yapılış aşaması, sunumu ve damak tadıma uyup uymaması çok önemli.. bide klasiklere genelde oy vermem :))En çok oy verenlerin neye göre oy verdiğini merak ediyorum, sunuma mı , o an hangisini canı çektiğine mi, uğraştırıcı olmasına mı, içeriğine mi
Böyle bir anket eklense süper olur
sende yasmını bul sonrası zaten bulunuyormuşAnammmmm herkes birbirini görmüş, ben yokken neler oldu burada böyle
Kız kabul etsenebenı bıle bulmuş
En bulunmucak kişi ben değilmiyim yaa
Ne kadar fenayım kız Seni incelemekten kabul etmemişimKız kabul etsene
Teşekkür ederim güzel kadınAhahha baktım listedeki en güzel kadın kim diye
yok ben teklif bekleyeceğimKutunu açtıracaksın.Bahtına ne çıkarsa
Sen gülçinde 3. sırada çıkıyorsunYa ben
yasminsay kız seni bulan evrenin sırrına mı eriyormuş, sevdiklerini mi görüyormuş, noluyormuş, bana da bi söylesen yasende yasmını bul sonrası zaten bulunuyormuş
Ne kadar fenayım kız Seni incelemekten kabul etmemişim