İyi mademyok ben teklif bekleyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi mademyok ben teklif bekleyeceğim
İyi bari :) sapık olmayayım da millete
aman iyi napıyorsanız yapın, merak etmiyorum hiç birinizi hepiniz biyerlerde hep berabersiniz, ben görmesem de olur hıh..İyi madem
Beraberlik yok.Herkes ayrı ayrıaman iyi napıyorsanız yapın, merak etmiyorum hiç birinizi hepiniz biyerlerde hep berabersiniz, ben görmesem de olur hıh..
Teşekkür ederimmm@HE yaaa ne kadar yakışmışsınız eşinle maşallah o kedini de yerim
Valla, ermiş oluyorlar herhaldeyasminsay kız seni bulan evrenin sırrına mı eriyormuş, sevdiklerini mi görüyormuş, noluyormuş, bana da bi söylesen ya
Canım instagramın yok muaman iyi napıyorsanız yapın, merak etmiyorum hiç birinizi hepiniz biyerlerde hep berabersiniz, ben görmesem de olur hıh..
Nevoş aynı hayalimdeki gibi çıtı pıtı bi hatunsun. 25 gibi gösteriyosun vallaBeraberlik yok.Herkes ayrı ayrı
yok canım kullanmıyorum hiç birini..Canım instagramın yok mu
Teşekkür ederim canımSen de öyle yaşını hiç göstermiyorsunNevoş aynı hayalimdeki gibi çıtı pıtı bi hatunsun. 25 gibi gösteriyosun valla
Az kaldı oyların ile beni geçeceksinNoluyooooo burdaaa bir çamaşır astırmadınız kendiniz tembelsiniz ikide bir beni etiketliyosunuz
Ben bulurum elçin biliyisin yeterki kafama koyayım
Elalis maşallah sana da hoşgeldin instagramıma
Kkdan bir kaç kişi daha vardıda onlar unuttu beni pek girmiyorlar artık
Seni değilde en çok oyu olanı geçsem yeterAz kaldı oyların ile beni geçeceksin
Bildirim gidince neden olmasınSeni değilde en çok oyu olanı geçsem yeter
Hayırlısı olsun inşallahhBildirim gidince neden olmasın
Tutmasan şaşardımZor tutuyorum kendimi