Ben merak ediyorumben de beni merak edene bulurum bi şeyler pcde.. malum cepten atamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben merak ediyorumben de beni merak edene bulurum bi şeyler pcde.. malum cepten atamıyorum.
Sorma nevroş yaa.. başlarına taş düşse benden biliyorlar :)) aramızda hepi topu 7 yaş var senle..retro_hippo 'nun adı çıktı
ama ben özel mesajımda hiç bi dosya göremiyooruum canımBen merak ediyorum
30 yaşındamısınSorma nevroş yaa.. başlarına taş düşse benden biliyorlar :)) aramızda hepi topu 7 yaş var senle..
Zor tutuyorum kendimiKazen yarışma bitimini 29 Temmuz yazdığını unuttu da, daha ayın bitmesine var diye mi düşünüyor acaba, yarışma bitimine 4 gün var hala bildirim gitmemiş
Not:Mesajımla Kazeni etiketleyeni vururum
Yine de küçüksün ne yapalımSorma nevroş yaa.. başlarına taş düşse benden biliyorlar :)) aramızda hepi topu 7 yaş var senle..
Tutma bırak gitsinZor tutuyorum kendimi
Daha yeni 29 oldum cnm.. 2 çocuğum var biri boyum kadar.. anayım ben anaa30 yaşındamısın
Aaaa nedenama ben özel mesajımda hiç bi dosya göremiyooruum canım
kimse bana göndermemiş kendiniiii de ondannAaaa neden
Rabbim bağışlasın inşşaallaahhhhhh .Daha yeni 29 oldum cnm.. 2 çocuğum var biri boyum kadar.. anayım ben anaa
Herşey karşılıklı demekkimse bana göndermemiş kendiniiii de ondann
hay maaaaşşaaallaaahhhhhhhhhhhYasminden sonrası çorap söküğü takipleri kabul edin piliiisss
Ben nevroşumu gördüm kii :)) hanım hanımcık bi bacımız ♡♡♡Herşey karşılıklı demek
Nasıl buldunYasminden sonrası çorap söküğü takipleri kabul edin piliiisss
Rabbim olanları bağışlasın amin :)) isteyenlere versin..Rabbim bağışlasın inşşaallaahhhhhh .
MAaşşaaallaaahh Daha nice 2 çocuklara
Sağol selvi boylumBen nevroşumu gördüm kii :)) hanım hanımcık bi bacımız ♡♡♡
Arkadaşımın arkadaşı benim dostumdurNasıl buldun
Gördün mü gıızzzhay maaaaşşaaallaaahhhhhhhhhhh
Gerçkten hiç böyle hayal etmemiştim senı