- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
aayy çok güzel bir bayan eklemişSeni de biri eklemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aayy çok güzel bir bayan eklemişSeni de biri eklemiş
Yasmin mi esmermişAma ya hayallerim yıkılırsa
Hepini göz rengine kadar hayalimde bellisiniz. Şimdi esmer hayal ettiğim sarılın çıkarsa ben şok :)
ben orda sadece kendımızın taze oldugunu söyleıdm .Senin eşin hatta sen de küçüksün.Biz 40'a basamak dayadık bu Nevrestenin cevabı
ahanda ispatıı
Özeline biri dadanmışHeee özelin açık sanki
Kendi bulsaydıEvet, dayanamadım ben verdim Elçin’e. Ama Gülçin’den haberim yoktu.
Yasmin mi esmermiş
H E en küçüğümüz sen misin ondan mı hep sana bulaşıyoruztamam alt metin var işte bacım biz tazeciğiz siz kartsınız
Ben de öyleyimBeyaz tenliyim bi kerem ben
Sen vermedin senden buldum adını bılıyordum resmınıde atmıştı banaEvet, dayanamadım ben verdim Elçin’e. Ama Gülçin’den haberim yoktu.
İnsan sevdiğiyle ugrasrmıs ugrasınn . Sevıyorum siziH E en küçüğümüz sen misin ondan mı hep sana bulaşıyoruz
benim de özele atın, atsınlarr bende yok diğer sosyal medya şeyleriiBen de öyleyim
aaaaa resmen yalan dolan iftiraaaatamam alt metin var işte bacım biz tazeciğiz siz kartsınız
Bide gözleri çok güzel , benımkınden güzel olmasınBeyaz tenliyim bi kerem ben
ben de beni merak edene bulurum bi şeyler pcde.. malum cepten atamıyorum.benim de özele atın, atsınlarr bende yok diğer sosyal medya şeylerii