• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Sanırım bi gün bu adet sancısıyla ölüp gitcem :KK43:
1 ay ağrımasın nolur gı :/
O kadar hatrım yok mu :/
Bide sabaha karşı uyandırıyosun ayıp ama :/
Küscem senlen olcak :/

- reglisine seslenen üye
Ben evlenene kadar agrı sızı nedır bılmedım
Evlendıkten sonra basım şiddetli agrımaya basladı sonra bacaklarım belım evrım gecırdım malesef
Annemınde hıc agrımamıs anneme cekmsıım ama bacılarımın ıkısınınde agrırdı

Geçmişler olsun kuzum :bicak:
Sağol canım benım :(

Geçmiş olsun canım. Benimde aynen böyle çok ağrılı geçiyordu ilk gün mutlaka yatakta geçerdi. Doğumdan Sonra çok şükür geçti o durum .
Tüm ümidim doğumda :/

Aynen bende öyleyim, sıcak su torbası fayda ediyor canım.
Sabaha karşı ağryla uyandım . Eşim namaz kılıyordu. O kadra çok üşüdüm ki battanıye örttum üstüme :/ Reglden sanırım. 1.30 saat kıvrandım . Sonra uyuyakalmısım :/
selam canım, ben de çok çekerdimm eskiden şimdi de ağrılı olur ama eskiye nazaran daha yumuşak en azından ağrı kesiciye cevap veriyor.. üşütmemeye çalış, ayaklardan alıyoruz her durumda.. bir hafta öncesinden tuzu çok kullanma bol su zaten her şeye bol su diyolar :)
Tavsılerın için sağol canım mutlaka dikkat edıcem
Evlen geçer dediler, doğur geçer dediler yook. :skandal:
yaşın kaaç bilmiyorum fakat yaşla da ilgisi var yaş aldıkça azaldı şiddeti.:olamaz:
Yaşım 24 . Geldiği ilk günden berı hep ağrır. :/
H E H E geçmiş olsunn :KK43:
giiit ağrısı gitttt dağı taşı bul bu narin kadında ne işin var :sopa:
Regl im duyuyuyormusun Gülçini . Dinle onu :sinirli:
Teşekkür ederim canım
Evlendıkten sonra basım şiddetli agrımaya basladı sonra bacaklarım belım evrım gecırdım malesef
Benımde annemın ve buyuk ablamın ağrımaz. Ama ortanca ablam ve ben hep hastaneye kaldıırılırız :/
Günaydın kızlar :KK200:
@HE geçmiş olsun canım. Çok zor. Benimde feci ağrılarım olurdu. Doğumdan sonra geçti çok şükür.
Aynen dün sabah başladı bacaklarımdakı ağrı . :( Akşamda kasıklaırmdakı sancıyla uyandım :110:
İnşallah bende doğumdan sonra ağrıları geçenlerden olurum :bicak:
Teşekkür ederim canım :KK15:

Sağol canım benım :KK43:

Sabaha karşı ağryla uyandım . Eşim namaz kılıyordu. O kadra çok üşüdüm ki battanıye örttum üstüme :/ Reglden sanırım. 1.30 saat kıvrandım . Sonra uyuyakalmısım :/

Teşekkür ederim canım

Benımde annemın ve buyuk ablamın ağrımaz. Ama ortanca ablam ve ben hep hastaneye kaldıırılırız :/

Aynen dün sabah başladı bacaklarımdakı ağrı . :KK43: Akşamda kasıklaırmdakı sancıyla uyandım :110:
Aynen ben de aynı senin gibiyim, doğum yaptım geçmedi. Inşallah senin geçer.
Havlu yünlü çorap, patik,Tayt sıcak su torbası anca kesiyor. Bide ağrı kesici içiyorum. Bekarken ablamdaydim, doğalgaz sobalari olur ya, 6 da yanıyor ben onundeyim, kazak sararmış arkadan yanıyor. Ben hala Üşüyorum :KK70: ablam kazagin yanıyor diyene kadar hissetmemistim:skandal:

Aynen ben de aynı senin gibiyim, doğum yaptım geçmedi. Inşallah senin geçer.
Havlu yünlü çorap, patik,Tayt sıcak su torbası anca kesiyor. Bide ağrı kesici içiyorum. Bekarken ablamdaydim, doğalgaz sobalari olur ya, 6 da yanıyor ben onundeyim, kazak sararmış arkadan yanıyor. Ben hala Üşüyorum :KK70: ablam kazagin yanıyor diyene kadar hissetmemistim:skandal:
Ben ağrı kesıcıde ıcmıyorum zararlı dedıklerı için . İlaca karşıyımda :/
Bir serum alıyorum :D :D Oda 3 4 ayda bır oluyor baygınlık geçirdiğim zamanlar.

Bende de bekarken hiç ağrı, sancı, hastalık yoktu.
Evlendim, çürüğe çıktım resmen. Regl sancısı bilmeyen ben, evlendikten sonra sancıyı öğrendim.:olamaz:

Hormonlu spiral sagolsun ben hicbirsey cekmiyorum:KK70:unuttum sanci neymis:KK73:
VALLA MI?
o nasıl bir şeymiş?.. ilk duyuyorum yaa Ne cahilimm...:KK67:
gerçi gebelik düşündüğümden kullanmam ama bilgim olsun. Yaş şartı sigara şartı falan var mı ki? Özel mi taktırılıyor, Hem genç arkadaşlara da faydası olur biraz bilgilendirsen :KK56:

Sağol canım benım :KK43:

Teşekkür ederim canım

Aynen dün sabah başladı bacaklarımdakı ağrı . :KK43: Akşamda kasıklaırmdakı sancıyla uyandım :110:
Doğum yapınca regl ağrısı geçiyor muymuş :)) evet hafifledi çünkü önceden benimki acaip fenaydı şimdi de canıma okuyo regl.. bu arada sen 18 yaşında mı evlendin??

VALLA MI?
o nasıl bir şeymiş?.. ilk duyuyorum yaa Ne cahilimm...:KK67:
gerçi gebelik düşündüğümden kullanmam ama bilgim olsun. Yaş şartı sigara şartı falan var mı ki? Özel mi taktırılıyor, Hem genç arkadaşlara da faydası olur biraz bilgilendirsen :KK56:
Spirali duymadın mı hakkaten:olamaz:
Biz bebiş isteyenlerin, taktırmaması gereken birşey.:KK70:

Doğum yapınca regl ağrısı geçiyor muymuş :)) evet hafifledi çünkü önceden benimki acaip fenaydı şimdi de canıma okuyo regl.. bu arada sen 18 yaşında mı evlendin??
Evet :sus:
Tam tamına 6 yıllık evlıyım :sus:
Hatta eşimde 18 ::D
Hatta ve hatta ben eşimden 18 gün büyüğüm :sus:

Back