En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Evet
Tam tamına 6 yıllık evlıyım
Hatta eşimde 18 :
Hatta ve hatta ben eşimden 18 gün büyüğüm
Kız 18 yaşında hemen evlendiniz mi maşallah.. çocukluk aşkı miydiniz?? Kaçırdın mı kız kocanı

Kız 18 yaşında hemen evlendiniz mi maşallah.. çocukluk aşkı miydiniz?? Kaçırdın mı kız kocanı
Evet kaçıştık
2009 ta tanıştık . İzmirdeydı ozaman onlar .
İstanbula taşındılar dayanamadık hasrete
Gözümüzü kararrtık. Rabbıme bınlerce şükürler olsun iyi insanmış eşim bu salaklığım başıma bela olmadı ..

Kaçarak mı evlendin 18 günlük senin bian 18 yaş büyük olduğunu sandım.

Evet kaçtırmayın
Kaçtım
18 gün büyüğüm
Bizim ailede kızlar damatlardan hep büyük . Öyle denk geldi
Hadi hadi buldun çıtır adamı, seni gidi seniiiioda kâr dedin demek

Benim ki benden 6 yaş büyük ben 26 o 32 girecek. 6 senelik evliyim kasımda 7 bitecek

Evet kaçtık
Kaçtım
18 gün büyüğüm
Bizim ailede kızlar damatlardan hep büyük . Öyle denk geldi
Allahtan erken yaşlanan bir bünyen yok, eşinle yaşıt olduğunuz bile belli değil. Ki olsa ne olacak.
Şükür ki pişman olmamışsın, Rabbim daim etsin.

Hadi hadi buldun çıtır adamı, seni gidi seniiiioda kâr dedin demek

Benim ki benden 6 yaş büyük ben 26 o 32 girecek. 6 senelik evliyim kasımda 7 bitecek
Eşim kütür kütür maşalahh
Aman iyi ki böyle evlenmışız diyorum kv den çok çektım ama çok şükür ev ayrıldıktan sonra çokta tın :) Yine olsa yine evlenırım böyle . Şmdi bakıyorumda evlenmek çok zor . Rabbım yardımcıları olsun .

11 temmuzda 6 yıl oldu bızım .
Sen bizde 1 yıl daha tecrubelısın :))

Allahtan erken yaşlanan bir bünyen yok, eşinle yaşıt olduğunuz bile belli değil. Ki olsa ne olacak.
Şükür ki pişman olmamışsın, Rabbim daim etsin.
ben çok mınyonum . Evliyim diyince nasıl evlısınnnn diyolar diyorum 24 yaşındayım .
Hatta eşimi abim sanıyolar
Amin canım cümlemızınkını

Bende sordum az evvel, evet progesteron içeren spiraller varmış.
o kadar adet sancısı çektim, kanamalar da şiddetliydi, bunun için doktor doktor gezdim yetmedi rahimden parça aldılar, bir sorun ya da çözüm bulamadılar.. Bir Allahın kulu da hormonlu spiral takalım demedi..

o kadar adet sancısı çektim, kanamalar da şiddetliydi, bunun için doktor doktor gezdim yetmedi rahimden parça aldılar, bir sorun ya da çözüm bulamadılar.. Bir Allahın kulu da hormonlu spiral takalım demedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…