- 8 Haziran 2013
- 57.052
- 151.533
- 898
Napalım kaderimizde ne varsa o.Aynen canım sıkıntı yaparBenim de olur:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napalım kaderimizde ne varsa o.Aynen canım sıkıntı yaparBenim de olur:/
Benim dayımın kızının nişanı vardı hafta sonu da aynı dayımın oğlunun düğünü var . Ay çok fena misafir yağmuru mevcut
Ben çay veya ayranı ondan çok içerim.Rahatlatıyor:)Napalım kaderimizde ne varsa o.
Bende bi ayran içim en iyisi. Ben yatıyorum sizlere iyi geceler, hoş sohbetler. Yarın görüşürüzBen çay veya ayranı ondan çok içerim.Rahatlatıyor:)
Hayırlı gecelerGeçmiş olsunBende bi ayran içim en iyisi. Ben yatıyorum sizlere iyi geceler, hoş sohbetler. Yarın görüşürüz
Ooo boylu poslu maşallah.. gel seni 63 yapalım iyi kiloOfff inada binerse 30 kiloya bile düşerim ama o inat gelmiyor
Boy 170
Kilo en son 73 tü bi daha da tartılmadım korkudan
Gerçekten mi 10 kilo versem varyaaaa havamdan geçilmezOoo boylu poslu maşallah.. gel seni 63 yapalım iyi kilo
Geçmişler olsun kuzumSanırım bi gün bu adet sancısıyla ölüp gitcem
1 ay ağrımasın nolur gı :/
O kadar hatrım yok mu :/
Bide sabaha karşı uyandırıyosun ayıp ama :/
Küscem senlen olcak :/
- reglisine seslenen üye
Sanırım bi gün bu adet sancısıyla ölüp gitcem
- reglisine seslenen üye
Aynen bende öyleyim, sıcak su torbası fayda ediyor canım.Sanırım bi gün bu adet sancısıyla ölüp gitcem
- reglisine seslenen üye
canım benim günaydınnn sen de beni seviyorsun hadi itiraf et yokluğumda adımı anmadan duramıyorsunDün yetişemiyordum hızınıza. Telefonda sayfa yenilemekten şarj dayanmamıştı.
Şimdi Elalis bunalımda, retro_hippo kuzusunu uyutuyor, @deynepnaz kayıp, C A N O beğenip geçiyor, can09e da yok
selam canım, ben de çok çekerdimm eskiden şimdi de ağrılı olur ama eskiye nazaran daha yumuşak en azından ağrı kesiciye cevap veriyor.. üşütmemeye çalış, ayaklardan alıyoruz her durumda.. bir hafta öncesinden tuzu çok kullanma bol su zaten her şeye bol su diyolar :)Sanırım bi gün bu adet sancısıyla ölüp gitcem
- reglisine seslenen üye
Evlen geçer dediler, doğur geçer dediler yook.Sanırım bi gün bu adet sancısıyla ölüp gitcem
- reglisine seslenen üye