- 22 Temmuz 2017
- 44.537
- 132.087
- 598
Domates, biber, patlıcanı söylüyorum Barış abidenSöle bakim kulağıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Domates, biber, patlıcanı söylüyorum Barış abidenSöle bakim kulağıma
Tatlı bişeyler olsun yaaaa kabak mı yiycezYeni kategori için tahminleri alalım...
Kesinlikle yaz sebzeleri :))
Tarifim bile hazır nevroşş...
Hadi yaOysa gece yeni başladıGözüm aymaz ki bu saatten sonra çok uykum var
Graten yapıp yiyelimTatlı bişeyler olsun yaaaa kabak mı yiycez
Offf inada binerse 30 kiloya bile düşerim ama o inat gelmiyorBoy kilo alim cnm.. eğer iredeliysen sohbetinde güzel seni 7. Takıma alalım.. nevroş ile bende ordayız hep ..
Ama elbise buldumDonut mu? Az evvel kilo verme üzerine tez yazacaktın
Midem ağrıyor, yanma oluyor. Geçmedi bi türlü. Mantı yemistim, içine sarımsak ekledim o yaptı galiba. Eskiden ağrı olmazdı. Bu safra kesesinden sonra olduDün yetişemiyordum hızınıza. Telefonda sayfa yenilemekten şarj dayanmamıştı.
Şimdi Elalis bunalımda, @hippoglisemi kuzusunu uyutuyor, @deynepnaz kayıp, C A N O beğenip geçiyor, @can09e da yok
Onu da seneye düşünürüm nevoşumElbise oldu diyet unutulduSeneye oda olmayacak
Başka ne olucağudu yaz sebzesi işteDomates, biber, patlıcanı söylüyorum Barış abiden
Büyümeye devam yaniOnu da seneye düşünürüm nevoşum
Dün 210 bildirimle çıktım forumdanDökülüyor, birer birer kaçaklar.
Ne oldu sonuç?Midem ağrıyor, yanma oluyor. Geçmedi bi türlü. Mantı yemistim, içine sarımsak ekledim o yaptı galiba. Eskiden ağrı olmazdı. Bu safra kesesinden sonra oldu
Geçmiş olsun canım midenin ayarı bi lere kaçtı mı iflah olmuyor bir daha. Benimkide çok hassasMidem ağrıyor, yanma oluyor. Geçmedi bi türlü. Mantı yemistim, içine sarımsak ekledim o yaptı galiba. Eskiden ağrı olmazdı. Bu safra kesesinden sonra oldu
Aynı 3 mm Polip var dedi. 10 mm olunca ameliyat dedi. 3 ayda 1 kontrol dedi. Bende sıkıntı yaptım,oda mideme vurdu galiba. Yanma oluyor arada.Ne oldu sonuç?
Sağol canım, Allah başka dert vermesin.Geçmiş olsun canım midenin ayarı bi lere kaçtı mı iflah olmuyor bir daha. Benimkide çok hassas
Hiiii Allah korusun. Yok yok yaz bahane vermem lazım yoksa kışa çok zorBüyümeye devam yani
Aynen canım sıkıntı yaparBenim de olur:/Aynı 3 mm Polip var dedi. 10 mm olunca ameliyat dedi. 3 ayda 1 kontrol dedi. Bende sıkıntı yaptım,oda mideme vurdu galiba. Yanma oluyor arada.
AminnnnSağol canım, Allah başka dert vermesin.
Sonra yuvarlarızHiiii Allah korusun. Yok yok yaz bahane vermem lazım yoksa kışa çok zor