Tavuk grubu olduğumuz için erken yatıyoruzNerede bu tavık grubu yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavuk grubu olduğumuz için erken yatıyoruzNerede bu tavık grubu yahu
Hatun topiği terk-i diyar eyleyecek sonundaO yazsın biz deynepnaz 'ın alıntısı ile etiketleriz
Dün yetişemiyordum hızınıza. Telefonda sayfa yenilemekten şarj dayanmamıştı.Tavuk grubu olduğumuz için erken yatıyoruz
Bir yere gidemez bırakmayızBen sonra kiminle uğraşacağımHatun topiği terk-i diyar eyleyecek sonunda
Hadi gözünaydınHeyytty kızdırmayın beni etiletlerim kazen abimi :))
yasminsay bildin cnm şimdi uyuttum kuzuyu beşiğe koydum dedim bakim ne var ne yok :))
Hahahha yaaa Nevoo ama iyi avcıyımleylmira av peşinde
Gözüm aymaz ki bu saatten sonra çok uykum varHadi gözünaydın
Yaz sebzeleri olursa, benimde tarifim belliYeni kategori için tahminleri alalım...
Kesinlikle yaz sebzeleri :))
Tarifim bile hazır nevroşş...
Boy kilo alim cnm.. eğer iredeliysen sohbetinde güzel seni 7. Takıma alalım.. nevroş ile bende ordayız hep ..Feci bunalımdaydım, çıktım
Önceki sene tombişken giydiğim simli elbisem cuk oldu
Yatak odam bomba atılmış gibi ama olsundu elbise almaktan kurtuldum, ben de donut tarifkerine bakıyorum şimdi
Söle bakim kulağımaYaz sebzeleri olursa, benimde tarifim belli
Donut mu? Az evvel kilo verme üzerine tez yazacaktınFeci bunalımdaydım, çıktım
Yatak odam bomba atılmış gibi ama olsundu elbise almaktan kurtuldum, ben de donut tarifkerine bakıyorum şimdi
Elbise oldu diyet unutulduSeneye oda olmayacakFeci bunalımdaydım, çıktım
Aynen öylesinHahahha yaaa Nevoo ama iyi avcıyım