- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
Ben ağlayan pastayı dikdörtgen borcama yaparım veya bisküvili pastayı.Sonra onu dikdörtgen tepsiye koyarım üzerine diğer tepsiyi kapatıp dolaba koyarım.Üstüne streç sarılmıyor.Diğer pastalar için fanus kullanırım:)
bi çare bulcam kızlar,kendimi bi kaldirabilirsem tabi :)) cok sagolun.birtane genis bir tabagim var onun ustune yapip,ustune cukur küçük leğen gibi birsey kapaticam.bi deneyip yazarim size ise yarayip yaramadigini.cansiniz ❤O zaman bisküvi pastası değilde, mozaik mi yapsan?
Yüksek ya da kapaklı kabın yok ise şekli bozulacaktır.
Canım Rabbim gönlünüze göre versin.Selam kızlar
Allah yüzünüzü güldürür inşallah, benim esimde Sperm sayısı düşük 1 milyon 600 bin civarında Sperm vardı en son. Burda doktora gittik. Vitamin verdi Sperm için 4 milyona çıkmış 1 ayda. 1 ay daha kullanıp aşılama yaparız dedi, inşallah tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz
Aynı ölçüde tepsisi varsa, o iş görür.Ben ağlayan pastayı dikdörtgen borcama yaparım veya bisküvili pastayı.Sonra onu dikdörtgen tepsiye koyarım üzerine diğer tepsiyi kapatıp dolaba koyarım.Üstüne streç sarılmıyor.Diğer pastalar için fanus kullanırım:)
Aynen canım eğleniyoruzhic sorun degil abla ya maksat eglence oluyor bizede katiliyoruz iste. Bu benim 5 oldu galiba katilimim. Daha da cok katilirim gibi geliyor
Nevoşum benım çok teşekkür ederım rabbım inşallah nasip eder.
6 yıldır hasretle bugünü bekledık
Umarım rabbım aratmaz. İsteyen herkesede hemencık nasip eder
Topiğimiz hamilelerde dolsun .
AmiinnnAmin canım inşaallah
Aman o nasıl duaBen hariç herkese olsun amin inşaallah.Yasmin'ime çifter çifter yollasın
Amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 5.5yildir bende bekliyorum. Son tedavim bu aydi. Ve ben artik bosverdim. Hakkimizda hayirlisi olsun inşallah. Sen doktora git kuzum gebelik öncesi planlama yapılsın her şekilde tedbirli başla. Hayirlisiyla sağlıklı sıyla Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkeseNevoşum benım çok teşekkür ederım rabbım inşallah nasip eder.
6 yıldır hasretle bugünü bekledık
Umarım rabbım aratmaz. İsteyen herkesede hemencık nasip eder
Topiğimiz hamilelerde dolsun .
Ben uzun zamandır yapmıyorum ama bir ara aliminyum folyo içinde üçgen şeklinde mozaik yapıyorum...bi çare bulcam kızlar,kendimi bi kaldirabilirsem tabi :)) cok sagolun.birtane genis bir tabagim var onun ustune yapip,ustune cukur küçük leğen gibi birsey kapaticam.bi deneyip yazarim size ise yarayip yaramadigini.cansiniz ❤
Tepsiyi üste kapatınca yine krema sürülüyor canım.Alta tepsi üste tepsi koyunca hiç sürülmüyorAynı ölçüde tepsisi varsa, o iş görür.
Benimki de tatlı aşeriyor kaç gündür, kalkıp yapayım bari.
Ben masumum hakim amcaretro_hippo ve çetesi
Hoşbulduk canım
Ayyy ayyyy bizim güzel kızımız anne olmayamı karar vermişHakkınızda hayırlısı olsun canım Bir aksilik olmaz,Rabbim gönlünüze göre verir inşaallah Ama doktora git folic asit falan başlıyorlar Kanına falan baktır:)
Yalandan kim ölmüşBen masumum hakim amca
Amin canım inşaallah
Aman o nasıl duaBen hariç herkese olsun amin inşaallah.Yasmin'ime çifter çifter yollasın
Allah korusun canım
Bi tane yapta ustalık eserınız olsun
Amin aminn dualarım yasmınımle
Senın ikizler tedavıylemı oldu nevoş ?Allah korusun canımBen ne zorluklarla büyüttüm bir bilsen Yeni yeni kendime geliyorum
Canım eşim varikosel ameliyatı oldu.Ben de 3 ay ilaç tedavisi gördüm:)Doğal yolla oldu.Bizim genlerimizde ikiz var.Hem eşim tarafında hem benim tarafımda:)Senın ikizler tedavıylemı oldu nevoş ?
Ay Allahım bana nasip et amn :)Canım eşim varikosel ameliyatı oldu.Ben de 3 ay ilaç tedavisi gördüm:)Doğal yolla oldu.Bizim genlerimizde ikiz var.Hem eşim tarafında hem benim tarafımda:)
Canım nasip ama ikiz kadından geçiyorAy Allahım bana nasip et amn :)
Eşimin tarafında ikiz var ama bizde yok
İkiz çok zor oluyor dıyorlar ama ne bilim ya 1 kerede kurtulam dıyorum
Hemde hıkkk demişsin, burnundan düşmüş kızların. Ama oğlun aynı baba.Canım nasip ama ikiz kadından geçiyorHayırlısı Rabbim nasip etsin.Benim 10-12 yaşından beri en büyük hayalim ikiz kızlarımın olmasıydı.İkizlere hamile kalınca yakın çevrem şoka girdi Bazen dilek kapılarımız açık oluyor galiba:)Bir de bana benzeyen kızlar nasip et demiştim.Bana benziyorlar
Aynen canım o babaya benziyor.Hemde hıkkk demişsin, burnundan düşmüş kızların. Ama oğlun aynı baba.
Maharetleri de senden, huyları da benzesin inşallah kuzummAynen canım o babaya benziyor.Kızlar yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?