En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .

O zaman bisküvi pastası değilde, mozaik mi yapsan?
Yüksek ya da kapaklı kabın yok ise şekli bozulacaktır.
bi çare bulcam kızlar,kendimi bi kaldirabilirsem tabi :)) cok sagolun.birtane genis bir tabagim var onun ustune yapip,ustune cukur küçük leğen gibi birsey kapaticam.bi deneyip yazarim size ise yarayip yaramadigini.cansiniz ❤

Canım Rabbim gönlünüze göre versin.

Aynı ölçüde tepsisi varsa, o iş görür.

Benimki de tatlı aşeriyor kaç gündür, kalkıp yapayım bari.

hic sorun degil abla ya maksat eglence oluyor bizede katiliyoruz iste. Bu benim 5 oldu galiba katilimim. Daha da cok katilirim gibi geliyor
Aynen canım eğleniyoruzAma her kategoride hiç almayanlar alınca tadından yenmiyor

Nevoşum benım çok teşekkür ederım rabbım inşallah nasip eder.
6 yıldır hasretle bugünü bekledık
Umarım rabbım aratmaz. İsteyen herkesede hemencık nasip eder
Topiğimiz hamilelerde dolsun .
Amin canım inşaallah
Aman o nasıl duaBen hariç herkese olsun amin inşaallah.Yasmin'ime çifter çifter yollasın
Amiinnn

Nevoşum benım çok teşekkür ederım rabbım inşallah nasip eder.
6 yıldır hasretle bugünü bekledık
Umarım rabbım aratmaz. İsteyen herkesede hemencık nasip eder
Topiğimiz hamilelerde dolsun .
Amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 5.5yildir bende bekliyorum. Son tedavim bu aydi. Ve ben artik bosverdim. Hakkimizda hayirlisi olsun inşallah. Sen doktora git kuzum gebelik öncesi planlama yapılsın her şekilde tedbirli başla. Hayirlisiyla sağlıklı sıyla Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese

bi çare bulcam kızlar,kendimi bi kaldirabilirsem tabi :)) cok sagolun.birtane genis bir tabagim var onun ustune yapip,ustune cukur küçük leğen gibi birsey kapaticam.bi deneyip yazarim size ise yarayip yaramadigini.cansiniz ❤
Ben uzun zamandır yapmıyorum ama bir ara aliminyum folyo içinde üçgen şeklinde mozaik yapıyorum...
Dış kısmını açıp krema sürmek zorunda değilsin.Folyo içinde kalsın ve ince ince dilimleyip tekrar kapat.

Aynı ölçüde tepsisi varsa, o iş görür.

Benimki de tatlı aşeriyor kaç gündür, kalkıp yapayım bari.
Tepsiyi üste kapatınca yine krema sürülüyor canım.Alta tepsi üste tepsi koyunca hiç sürülmüyor

Ben masumum hakim amca

Senın ikizler tedavıylemı oldu nevoş ?
Canım eşim varikosel ameliyatı oldu.Ben de 3 ay ilaç tedavisi gördüm:)Doğal yolla oldu.Bizim genlerimizde ikiz var.Hem eşim tarafında hem benim tarafımda:)

Canım eşim varikosel ameliyatı oldu.Ben de 3 ay ilaç tedavisi gördüm:)Doğal yolla oldu.Bizim genlerimizde ikiz var.Hem eşim tarafında hem benim tarafımda:)
Ay Allahım bana nasip et amn :)
Eşimin tarafında ikiz var ama bizde yok
İkiz çok zor oluyor dıyorlar ama ne bilim ya 1 kerede kurtulam dıyorum

Ay Allahım bana nasip et amn :)
Eşimin tarafında ikiz var ama bizde yok
İkiz çok zor oluyor dıyorlar ama ne bilim ya 1 kerede kurtulam dıyorum
Canım nasip ama ikiz kadından geçiyorHayırlısı Rabbim nasip etsin.Benim 10-12 yaşından beri en büyük hayalim ikiz kızlarımın olmasıydı.İkizlere hamile kalınca yakın çevrem şoka girdiBazen dilek kapılarımız açık oluyor galiba:)Bir de bana benzeyen kızlar nasip et demiştim.Bana benziyorlar

Hemde hıkkk demişsin, burnundan düşmüş kızların. Ama oğlun aynı baba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…