Canım eşim varikosel ameliyatı oldu.Ben de 3 ay ilaç tedavisi gördüm:)Doğal yolla oldu.Bizim genlerimizde ikiz var.Hem eşim tarafında hem benim tarafımda:)
Benim babaannem 3 tane ikiz doğurmuş cnm (gerçi sadece biri hayatta ama konu bu değil) eşimin halalarında da var ikiz.. benden herkes çok bekledi hatta doktora ilk sorduğumuz soru tek mi diye :)) şükür olmadı ikizim.. bakamazdım valla ben .. kafayı sıyırırdım
Benim babaannem 3 tane ikiz doğurmuş cnm (gerçi sadece biri hayatta ama konu bu değil) eşimin halalarında da var ikiz.. benden herkes çok bekledi hatta doktora ilk sorduğumuz soru tek mi diye :)) şükür olmadı ikizim.. bakamazdım valla ben .. kafayı sıyırırdım
Rabbim dağına göre kar verirmiş
Benim babaannemin ikizleri varmış ama ölmüşler.Annemin teyzesinin var.Benim annemler 6 kardeşler 1i hariç hepsinin ikiz torunları var
Olur cnm üzülme.. benim ilk oğlum hemen oldu.. ikincisi hiç bir problem olmamasına rağmen korumayı bıraktıktan 1 sene sonra oldu . Kafama taktım düşün.. 2 kere doktora gittim bide.. ne zmn ki dedim aman olmazsa olmasın dedik tatile kaplıcaya gittik.. o ay hamile kaldım
Olur cnm üzülme.. benim ilk oğlum hemen oldu.. ikincisi hiç bir problem olmamasına rağmen korumayı bıraktıktan 1 sene sonra oldu . Kafama taktım düşün.. 2 kere doktora gittim bide.. ne zmn ki dedim aman olmazsa olmasın dedik tatile kaplıcaya gittik.. o ay hamile kaldım
Kafayı rahatlatmak çok önemli ama ortam ve koşullar müsait değil bu ara.
Ağustosun 10 u gibi eşim izine çıkıyor 18 günlüğüne, artık gidecek yer planı yapma zamanı tam da değerlendirme vaktinde
Tuzda tavuk ve piliç Topkapı arasında kaldım. Nevreste
üzgünüm.
Piliç Topkapı daha bir çekici geldi. Harika sunum :) Elalis
Dürüm başı çekiyor ama kuru olur söyleyeyim :)) sadece bilindik diye diğerlerine şans vermiyorsunuz gibi geldi :)
Tuzda tavuk ve piliç Topkapı arasında kaldım. Nevreste
üzgünüm.
Piliç Topkapı daha bir çekici geldi. Harika sunum :) Elalis
Dürüm başı çekiyor ama kuru olur söyleyeyim :)) sadece bilindik diye diğerlerine şans vermiyorsunuz gibi geldi :)