• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Strec film ise yararsa hemen alirim.normal firin tepsisinde yapcam yuvarlak.tepsiyi strec filmle kaplayayim bari
kapakli servis kapları var. Hani su kekleri koydugumuz fanus tarzi olanlar var ya oyle bir sey alabilirsin kurulmaması icin. Ve ya da strec filim cek tepsinin ustune oda ise yarar bence kurumaz

Strec film ise yararsa hemen alirim.normal firin tepsisinde yapcam yuvarlak.tepsiyi strec filmle kaplayayim bari
Tepsin yüksek olmalı ama, pastana değmesin film.
Nem dengesini koruduğu için, kuruma ve çatlamayı önlüyor.

kapakli servis kapları var. Hani su kekleri koydugumuz fanus tarzi olanlar var ya oyle bir sey alabilirsin kurulmaması icin. Ve ya da strec filim cek tepsinin ustune oda ise yarar bence kurumaz

Tepsin yüksek olmalı ama, pastana değmesin film.
Nem dengesini koruduğu için, kuruma ve çatlamayı önlüyor.
kizlar oyle yüksek veya kapaklı fanus tarzi kaplarim yok ama :( neyse pastayi cok yuksek yapmayayim bari napim.strec filmin ustune degmemesi icin

Kızlar birsey sormak istiyorum,simdi biskuvi pastasini biliyorsunuz.bunun üzerine puding veya cikolatali sos falan dokuyoruz ya,aralarina da dahil.dolabta 1 gun durunca ustundeki pudingler kurumaya katilasmaya basliyor.bunun olmamasi icin ne yapmam lazim bi fikriniz varmi
Ben üzerine puding hiç kullanmıyorum canım;)Çok kuruyor.Çikolata sos veya kendi yaptığım kremayı kullanırım.
Eğer illa puding kullanacağım diyorsan üzerini mutlaka kapatman lazım;)

Ben üzerine puding hiç kullanmıyorum canım:KK66:Çok kuruyor.Çikolata sos veya kendi yaptığım kremayı kullanırım.
Eğer illa puding kullanacağım diyorsan üzerini mutlaka kapatman lazım:KK66:
Bende şu hazir paket cikolata soslardan kullaniyorum nevosum.yinede kuruyor benimki.artik ince bi pasta yapip üstünü kapatcam mecbur

Hainleerrrrrr En Büyük KKEn Büyük KK
Benı şikayet edenler bir bir bulup yakalııcıımmmmmm :duduk:

Hoşgeldın neevoşummmmm:cool:
@hippoglisemi ve çetesi:sus:
Hoşbulduk canım:KK60:
Ayyy ayyyy bizim güzel kızımız anne olmayamı karar vermiş:anneadayı::nazar:Hakkınızda hayırlısı olsun canım:anne:Bir aksilik olmaz,Rabbim gönlünüze göre verir inşaallah:KK15:Ama doktora git folic asit falan başlıyorlar;)Kanına falan baktır:)

kizlar oyle yüksek veya kapaklı fanus tarzi kaplarim yok ama :KK43: neyse pastayi cok yuksek yapmayayim bari napim.strec filmin ustune degmemesi icin
Evet strecte isini gorur pastaya degmecek sekilde sar hic bisey olmaz. Ben genelde herşeyi sitrecle saraarim. Kolay gelsin afiyet olsun simdiden

kizlar oyle yüksek veya kapaklı fanus tarzi kaplarim yok ama :KK43: neyse pastayi cok yuksek yapmayayim bari napim.strec filmin ustune degmemesi icin
Ben ağlayan pastayı dikdörtgen borcama yaparım veya bisküvili pastayı.Sonra onu dikdörtgen tepsiye koyarım üzerine diğer tepsiyi kapatıp dolaba koyarım.Üstüne streç sarılmıyor.Diğer pastalar için fanus kullanırım:)

O zaman bisküvi pastası değilde, mozaik mi yapsan?
Yüksek ya da kapaklı kabın yok ise şekli bozulacaktır.

@hippoglisemi ve çetesi:sus:
Hoşbulduk canım:KK60:
Ayyy ayyyy bizim güzel kızımız anne olmayamı karar vermiş:anneadayı::nazar:Hakkınızda hayırlısı olsun canım:anne:Bir aksilik olmaz,Rabbim gönlünüze göre verir inşaallah:KK15:Ama doktora git folic asit falan başlıyorlar:KK66:Kanına falan baktır:)
Nevoşum benım çok teşekkür ederım rabbım inşallah nasip eder.
6 yıldır hasretle bugünü bekledık :oops:
Umarım rabbım aratmaz. İsteyen herkesede hemencık nasip eder :KK200:
Topiğimiz hamilelerde dolsun . :KK15:

Nevoşum benım çok teşekkür ederım rabbım inşallah nasip eder.
6 yıldır hasretle bugünü bekledık :oops:
Umarım rabbım aratmaz. İsteyen herkesede hemencık nasip eder :KK200:
Topiğimiz hamilelerde dolsun . :KK15:
Amin canım inşaallah:dua:
Aman o nasıl dua:skandal:Ben hariç herkese olsun amin inşaallah.Yasmin'ime çifter çifter yollasın:dua:

Back