- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir çiklat çözer mutsuzluğunuÜzüntüden ölücem çok kilo almışım çoookkkkkk. Hafta sonu düğün var yine ve bana hiçbişey olmuyoooo
Allahım totom bağımsızlığını ilan etmiş, göbek ona keza aşırı mutsuzum kızlar yaaaa
Acilen diyete başlamak lazımÜzüntüden ölücem çok kilo almışım çoookkkkkk. Hafta sonu düğün var yine ve bana hiçbişey olmuyoooo
Allahım totom bağımsızlığını ilan etmiş, göbek ona keza aşırı mutsuzum kızlar yaaaa
Haftasonuna yetişmez kiAcilen diyete başlamak lazım
Bundan sonra olacak düğüne yetişirYetişmez diye salmamak lazımHaftasonuna yetişmez ki
Dalga geçme yaaaa dolabımın önümdd ağlıyorum şuanBir çiklat çözer mutsuzluğunu
Gıcuk eşimde öyle diyo yaaaHaftasonuna yetişmez ki
Of nevoşum yaaa eşim diyodu kilo aldın sen diye yok ya deyip geçiştiriyordum. Mavi bi elbisem vardı ona güveniyordum. Kalça zaten büyük balina gibi oldum maviyleBundan sonra olacak düğüne yetişirYetişmez diye salmamak lazım
Ne yapacaksın Yeni birşey mi alacaksın.Of nevoşum yaaa eşim diyodu kilo aldın sen diye yok ya deyip geçiştiriyordum. Mavi bi elbisem vardı ona güveniyordum. Kalça zaten büyük balina gibi oldum maviyle
Ya ben ne yapayım, eminim ben kadar değilsindir.Dalga geçme yaaaa dolabımın önümdd ağlıyorum şuan
Ama sen ilaç tedavisi görüyorsun.Şu an bırakmış olsan bile bir dönem kullandın.Kilo problemin olması çok normal
Böyle mi avutayım kendimi, dün akşamki kebaplardan sonra ö..z gibi yedimAma sen ilaç tedavisi görüyorsun.Şu an bırakmış olsan bile bir dönem kullandın.Kilo problemin olması çok normal
Yaptim nevosum,yordu beni baya ama bitirebildim ikindin.ebde strec yoktu inip almaya da usendim.şu kısırlık legenlerden kapadim üstüne.koydum dolaba.bakalim yarina veya ondan sonraki güne kuruyacakmi.iyice agirlastim yemek yapmak bile zorluyor beni.topaç gibi ordan oraya yuvarlaniyorum.hala pasta yiycem diye uğraşıyorum Allahim yarabbim napim cok canim cekti :/Ben uzun zamandır yapmıyorum ama bir ara aliminyum folyo içinde üçgen şeklinde mozaik yapıyorum...
Dış kısmını açıp krema sürmek zorunda değilsin.Folyo içinde kalsın ve ince ince dilimleyip tekrar kapat.
Eki Görüntüle 2171949
Mecbur yenisine bakıcam. Yarın çıkayım bariNe yapacaksın Yeni birşey mi alacaksın.
Bu hafta neyse ama bundan sonra biraz dikkat etBak ucu kaçtımı geri zor veriliyor.
Ben de tatilde 2-2,5 kilo aldım.Ama dikkat ediyorum.Birkaç ay sonra 3-4 vereceğim inşaallah.
Biliyorum vermezsem o katlanacak
Sende de mi var kardeş fazla kilo
Kendine göre mi yapacaktın? Ben misafirin gelecek zannettim.Yaptim nevosum,yordu beni baya ama bitirebildim ikindin.ebde strec yoktu inip almaya da usendim.şu kısırlık legenlerden kapadim üstüne.koydum dolaba.bakalim yarina veya ondan sonraki güne kuruyacakmi.iyice agirlastim yemek yapmak bile zorluyor beni.topaç gibi ordan oraya yuvarlaniyorum.hala pasta yiycem diye uğraşıyorum Allahim yarabbim napim cok canim cekti :/
Ahahha güldürdün nevoşum yaaa Allah da seni güldürsün
Ama sen vermek için çabalıyorsun.Arada kaçamaklar olurBöyle mi avutayım kendimi, dün akşamki kebaplardan sonra ö..z gibi yedim
Afiyet bal şeker olsun canımNe yapacaksın can çekince yapılacakYaptim nevosum,yordu beni baya ama bitirebildim ikindin.ebde strec yoktu inip almaya da usendim.şu kısırlık legenlerden kapadim üstüne.koydum dolaba.bakalim yarina veya ondan sonraki güne kuruyacakmi.iyice agirlastim yemek yapmak bile zorluyor beni.topaç gibi ordan oraya yuvarlaniyorum.hala pasta yiycem diye uğraşıyorum Allahim yarabbim napim cok canim cekti :/