• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Üzüntüden ölücem :mad: çok kilo almışım çoookkkkkk. Hafta sonu düğün var yine ve bana hiçbişey olmuyoooo :mad:

Allahım totom bağımsızlığını ilan etmiş, göbek ona keza :KK61:aşırı mutsuzum kızlar yaaaa :cry:
Bir çiklat çözer mutsuzluğunu:KK70::KK70:

Üzüntüden ölücem :mad: çok kilo almışım çoookkkkkk. Hafta sonu düğün var yine ve bana hiçbişey olmuyoooo :mad:

Allahım totom bağımsızlığını ilan etmiş, göbek ona keza :KK61:aşırı mutsuzum kızlar yaaaa :cry:
Acilen diyete başlamak lazım:olamaz:

Bundan sonra olacak düğüne yetişir:sus:Yetişmez diye salmamak lazım:KK53:
Of nevoşum yaaa eşim diyodu kilo aldın sen diye yok ya deyip geçiştiriyordum. Mavi bi elbisem vardı ona güveniyordum. Kalça zaten büyük balina gibi oldum maviyle

Of nevoşum yaaa eşim diyodu kilo aldın sen diye yok ya deyip geçiştiriyordum. Mavi bi elbisem vardı ona güveniyordum. Kalça zaten büyük balina gibi oldum maviyle
Ne yapacaksın o_OYeni birşey mi alacaksın.
Bu hafta neyse ama bundan sonra biraz dikkat et;)Bak ucu kaçtımı geri zor veriliyor.
Ben de tatilde 2-2,5 kilo aldım.Ama dikkat ediyorum.Birkaç ay sonra 3-4 vereceğim inşaallah.
Biliyorum vermezsem o katlanacak:(

:deli::deli::deli:
images.jpeg

Ben uzun zamandır yapmıyorum ama bir ara aliminyum folyo içinde üçgen şeklinde mozaik yapıyorum...
Dış kısmını açıp krema sürmek zorunda değilsin.Folyo içinde kalsın ve ince ince dilimleyip tekrar kapat.
Eki Görüntüle 2171949
Yaptim nevosum,yordu beni baya ama bitirebildim ikindin.ebde strec yoktu inip almaya da usendim.şu kısırlık legenlerden kapadim üstüne.koydum dolaba.bakalim yarina veya ondan sonraki güne kuruyacakmi.iyice agirlastim yemek yapmak bile zorluyor beni.topaç gibi ordan oraya yuvarlaniyorum.hala pasta yiycem diye uğraşıyorum Allahim yarabbim :D napim cok canim cekti :/

Ne yapacaksın o_OYeni birşey mi alacaksın.
Bu hafta neyse ama bundan sonra biraz dikkat et:KK66:Bak ucu kaçtımı geri zor veriliyor.
Ben de tatilde 2-2,5 kilo aldım.Ama dikkat ediyorum.Birkaç ay sonra 3-4 vereceğim inşaallah.
Biliyorum vermezsem o katlanacak:KK43:
Mecbur yenisine bakıcam. Yarın çıkayım bari :(
Pazartesi diyet gruplarındayım En Büyük KK

Yaptim nevosum,yordu beni baya ama bitirebildim ikindin.ebde strec yoktu inip almaya da usendim.şu kısırlık legenlerden kapadim üstüne.koydum dolaba.bakalim yarina veya ondan sonraki güne kuruyacakmi.iyice agirlastim yemek yapmak bile zorluyor beni.topaç gibi ordan oraya yuvarlaniyorum.hala pasta yiycem diye uğraşıyorum Allahim yarabbim :KK70: napim cok canim cekti :/
Kendine göre mi yapacaktın? Ben misafirin gelecek zannettim.:KK70::KK70:
Tencerede yapsaydın ya, madem kendine göre yapacaktın.:KK70::KK70:

Yaptim nevosum,yordu beni baya ama bitirebildim ikindin.ebde strec yoktu inip almaya da usendim.şu kısırlık legenlerden kapadim üstüne.koydum dolaba.bakalim yarina veya ondan sonraki güne kuruyacakmi.iyice agirlastim yemek yapmak bile zorluyor beni.topaç gibi ordan oraya yuvarlaniyorum.hala pasta yiycem diye uğraşıyorum Allahim yarabbim :KK70: napim cok canim cekti :/
Afiyet bal şeker olsun canım:anneadayı::nazar::KK200:Ne yapacaksın can çekince yapılacak:anneadayı:

Back