• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Canım eşim varikosel ameliyatı oldu.Ben de 3 ay ilaç tedavisi gördüm:)Doğal yolla oldu.Bizim genlerimizde ikiz var.Hem eşim tarafında hem benim tarafımda:)
Benim babaannem 3 tane ikiz doğurmuş cnm (gerçi sadece biri hayatta ama konu bu değil) eşimin halalarında da var ikiz.. benden herkes çok bekledi hatta doktora ilk sorduğumuz soru tek mi diye :)) şükür olmadı ikizim.. bakamazdım valla ben .. kafayı sıyırırdım :deli:

Benim babaannem 3 tane ikiz doğurmuş cnm (gerçi sadece biri hayatta ama konu bu değil) eşimin halalarında da var ikiz.. benden herkes çok bekledi hatta doktora ilk sorduğumuz soru tek mi diye :)) şükür olmadı ikizim.. bakamazdım valla ben .. kafayı sıyırırdım :deli:
Benimde ikiz teyzelerim varmış, kayınvalideminde ikiz kızları varmış ama yaşamamışlar.
Bana ikizi bırakın, teki vurmadı :KK70::KK70:

Rabbim dağına göre kar verirmiş:deli:
Benim babaannemin ikizleri varmış ama ölmüşler.Annemin teyzesinin var.Benim annemler 6 kardeşler 1i hariç hepsinin ikiz torunları var:KK51:

Benimde ikiz teyzelerim varmış, kayınvalideminde ikiz kızları varmış ama yaşamamışlar.
Bana ikizi bırakın, teki vurmadı :KK70::KK70:
Olur cnm üzülme.. benim ilk oğlum hemen oldu.. ikincisi hiç bir problem olmamasına rağmen korumayı bıraktıktan 1 sene sonra oldu . Kafama taktım düşün.. 2 kere doktora gittim bide.. ne zmn ki dedim aman olmazsa olmasın dedik tatile kaplıcaya gittik.. o ay hamile kaldım ;)

Olur cnm üzülme.. benim ilk oğlum hemen oldu.. ikincisi hiç bir problem olmamasına rağmen korumayı bıraktıktan 1 sene sonra oldu . Kafama taktım düşün.. 2 kere doktora gittim bide.. ne zmn ki dedim aman olmazsa olmasın dedik tatile kaplıcaya gittik.. o ay hamile kaldım :KK66:
Benim de kızlar geç oldu:KK66:Ama oğlum hemen oldu.Hatta çevremde ikincide hemen olmaz demişlerdi:)

Olur cnm üzülme.. benim ilk oğlum hemen oldu.. ikincisi hiç bir problem olmamasına rağmen korumayı bıraktıktan 1 sene sonra oldu . Kafama taktım düşün.. 2 kere doktora gittim bide.. ne zmn ki dedim aman olmazsa olmasın dedik tatile kaplıcaya gittik.. o ay hamile kaldım :KK66:
Kafayı rahatlatmak çok önemli ama ortam ve koşullar müsait değil bu ara.
Ağustosun 10 u gibi eşim izine çıkıyor 18 günlüğüne, artık gidecek yer planı yapma zamanı:KK53::KK53: tam da değerlendirme vaktinde :KK70::KK70:

Tuzda tavuk ve piliç Topkapı arasında kaldım.
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. üzgünüm.
Piliç Topkapı daha bir çekici geldi. Harika sunum :) Elalis Elalis
Dürüm başı çekiyor ama kuru olur söyleyeyim :)) sadece bilindik diye diğerlerine şans vermiyorsunuz gibi geldi :)

Back