İyi insan olsunlar inşaallahMaharetleri de senden, huyları da benzesin inşallah kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi insan olsunlar inşaallahMaharetleri de senden, huyları da benzesin inşallah kuzumm
İnşallah canım benim.İyi insan olsunlar inşaallah
İnşallah canım benim.
Benim babaannem 3 tane ikiz doğurmuş cnm (gerçi sadece biri hayatta ama konu bu değil) eşimin halalarında da var ikiz.. benden herkes çok bekledi hatta doktora ilk sorduğumuz soru tek mi diye :)) şükür olmadı ikizim.. bakamazdım valla ben .. kafayı sıyırırdımCanım eşim varikosel ameliyatı oldu.Ben de 3 ay ilaç tedavisi gördüm:)Doğal yolla oldu.Bizim genlerimizde ikiz var.Hem eşim tarafında hem benim tarafımda:)
Benimde ikiz teyzelerim varmış, kayınvalideminde ikiz kızları varmış ama yaşamamışlar.Benim babaannem 3 tane ikiz doğurmuş cnm (gerçi sadece biri hayatta ama konu bu değil) eşimin halalarında da var ikiz.. benden herkes çok bekledi hatta doktora ilk sorduğumuz soru tek mi diye :)) şükür olmadı ikizim.. bakamazdım valla ben .. kafayı sıyırırdım
Rabbim dağına göre kar verirmişBenim babaannem 3 tane ikiz doğurmuş cnm (gerçi sadece biri hayatta ama konu bu değil) eşimin halalarında da var ikiz.. benden herkes çok bekledi hatta doktora ilk sorduğumuz soru tek mi diye :)) şükür olmadı ikizim.. bakamazdım valla ben .. kafayı sıyırırdım
Olur cnm üzülme.. benim ilk oğlum hemen oldu.. ikincisi hiç bir problem olmamasına rağmen korumayı bıraktıktan 1 sene sonra oldu . Kafama taktım düşün.. 2 kere doktora gittim bide.. ne zmn ki dedim aman olmazsa olmasın dedik tatile kaplıcaya gittik.. o ay hamile kaldımBenimde ikiz teyzelerim varmış, kayınvalideminde ikiz kızları varmış ama yaşamamışlar.
Bana ikizi bırakın, teki vurmadı
Nasip canım inşaallah çok bekletmez gelirBenimde ikiz teyzelerim varmış, kayınvalideminde ikiz kızları varmış ama yaşamamışlar.
Bana ikizi bırakın, teki vurmadı
Benim de kızlar geç olduAma oğlum hemen oldu.Hatta çevremde ikincide hemen olmaz demişlerdi:)Olur cnm üzülme.. benim ilk oğlum hemen oldu.. ikincisi hiç bir problem olmamasına rağmen korumayı bıraktıktan 1 sene sonra oldu . Kafama taktım düşün.. 2 kere doktora gittim bide.. ne zmn ki dedim aman olmazsa olmasın dedik tatile kaplıcaya gittik.. o ay hamile kaldım
Tamamen kısmet işte.. rabbim yeterki hayırlı evlat versin..Benim de kızlar geç olduAma oğlum hemen oldu.Hatta çevremde ikincide hemen olmaz demişlerdi:)
Kafayı rahatlatmak çok önemli ama ortam ve koşullar müsait değil bu ara.Olur cnm üzülme.. benim ilk oğlum hemen oldu.. ikincisi hiç bir problem olmamasına rağmen korumayı bıraktıktan 1 sene sonra oldu . Kafama taktım düşün.. 2 kere doktora gittim bide.. ne zmn ki dedim aman olmazsa olmasın dedik tatile kaplıcaya gittik.. o ay hamile kaldım
Amin canımTamamen kısmet işte.. rabbim yeterki hayırlı evlat versin..
hadii ben kacirmisim dun oglana parti yapmistik bayilmisim yorgunluktanKızz akşam takılıyorduk kızlarla gece saat 1.30.. kafa bi milyon.. açım bide :)) ölee şakalaşmıştık..
İşe yarayan tarif hepsi şahaser bunlarınSafsarisin canım bi buraya bak işe yarayan tarifler var :)
Kendisi diyet listesi uyguluyor ve farklı tarifler arıyor.İşe yarayan tarif hepsi şahaser bunların
Çok teşekkür ederimPiliç topkapıya oyum :)