Madalyanı geri almak için başvuru yaptık.Mesaj akımı var.Herkes şikayet etmişHatta ben kamera arkasında o Dr. Oetkerin hazır magnoliasını yapmıştım.
kapakli servis kapları var. Hani su kekleri koydugumuz fanus tarzi olanlar var ya oyle bir sey alabilirsin kurulmaması icin. Ve ya da strec filim cek tepsinin ustune oda ise yarar bence kurumazStrec film ise yararsa hemen alirim.normal firin tepsisinde yapcam yuvarlak.tepsiyi strec filmle kaplayayim bari
Tepsin yüksek olmalı ama, pastana değmesin film.Strec film ise yararsa hemen alirim.normal firin tepsisinde yapcam yuvarlak.tepsiyi strec filmle kaplayayim bari
HainleerrrrrrMadalyanı geri almak için başvuru yaptık.Mesaj akımı var.Herkes şikayet etmiş
Hoşgeldın neevoşummmmmİşte geldim buradayım.Ne çok konuşmuşsunuz.Niye çağırmıyorsunuz
kapakli servis kapları var. Hani su kekleri koydugumuz fanus tarzi olanlar var ya oyle bir sey alabilirsin kurulmaması icin. Ve ya da strec filim cek tepsinin ustune oda ise yarar bence kurumaz
kizlar oyle yüksek veya kapaklı fanus tarzi kaplarim yok amaTepsin yüksek olmalı ama, pastana değmesin film.
Nem dengesini koruduğu için, kuruma ve çatlamayı önlüyor.
Ben üzerine puding hiç kullanmıyorum canımKızlar birsey sormak istiyorum,simdi biskuvi pastasini biliyorsunuz.bunun üzerine puding veya cikolatali sos falan dokuyoruz ya,aralarina da dahil.dolabta 1 gun durunca ustundeki pudingler kurumaya katilasmaya basliyor.bunun olmamasi icin ne yapmam lazim bi fikriniz varmi
madalyan her ne kadar yakismasada seni ben sikayet etmedim tabi ki deHainleerrrrrr
Benı şikayet edenler bir bir bulup yakalııcıımmmmmm
Hoşgeldın neevoşummmmm
Bende şu hazir paket cikolata soslardan kullaniyorum nevosum.yinede kuruyor benimki.artik ince bi pasta yapip üstünü kapatcam mecburBen üzerine puding hiç kullanmıyorum canımÇok kuruyor.Çikolata sos veya kendi yaptığım kremayı kullanırım.
Eğer illa puding kullanacağım diyorsan üzerini mutlaka kapatman lazım
@hippoglisemi ve çetesiHainleerrrrrr
Benı şikayet edenler bir bir bulup yakalııcıımmmmmm
Hoşgeldın neevoşummmmm
Bimin çikolata sosu kesinlikle kurumuyorBende şu hazir paket cikolata soslardan kullaniyorum nevosum.yinede kuruyor benimki.artik ince bi pasta yapip üstünü kapatcam mecbur
Evet strecte isini gorur pastaya degmecek sekilde sar hic bisey olmaz. Ben genelde herşeyi sitrecle saraarim. Kolay gelsin afiyet olsun simdidenkizlar oyle yüksek veya kapaklı fanus tarzi kaplarim yok amaneyse pastayi cok yuksek yapmayayim bari napim.strec filmin ustune degmemesi icin
Ben ağlayan pastayı dikdörtgen borcama yaparım veya bisküvili pastayı.Sonra onu dikdörtgen tepsiye koyarım üzerine diğer tepsiyi kapatıp dolaba koyarım.Üstüne streç sarılmıyor.Diğer pastalar için fanus kullanırım:)kizlar oyle yüksek veya kapaklı fanus tarzi kaplarim yok amaneyse pastayi cok yuksek yapmayayim bari napim.strec filmin ustune degmemesi icin
O zaman bisküvi pastası değilde, mozaik mi yapsan?kizlar oyle yüksek veya kapaklı fanus tarzi kaplarim yok amaneyse pastayi cok yuksek yapmayayim bari napim.strec filmin ustune degmemesi icin
birde onu deneyeyim sagol nevosumBimin çikolata sosu kesinlikle kurumuyor
cok sagol canim❤Evet strecte isini gorur pastaya degmecek sekilde sar hic bisey olmaz. Ben genelde herşeyi sitrecle saraarim. Kolay gelsin afiyet olsun simdiden
Vallahi o hiç belli olmaz canımSondan mi ? Heh ozaman benim
Nevoşum benım çok teşekkür ederım rabbım inşallah nasip eder.@hippoglisemi ve çetesi
Hoşbulduk canım
Ayyy ayyyy bizim güzel kızımız anne olmayamı karar vermişHakkınızda hayırlısı olsun canım Bir aksilik olmaz,Rabbim gönlünüze göre verir inşaallah Ama doktora git folic asit falan başlıyorlar Kanına falan baktır:)
Bak başka bir pasta malzeme ürününü kullanmam ama çikolata sosu hep oradan alırım:)Tadı bile daha güzel:)birde onu deneyeyim sagol nevosum
cok sagol canim❤
Amin canım inşaallahNevoşum benım çok teşekkür ederım rabbım inşallah nasip eder.
6 yıldır hasretle bugünü bekledık
Umarım rabbım aratmaz. İsteyen herkesede hemencık nasip eder
Topiğimiz hamilelerde dolsun .
hic sorun degil abla ya maksat eglence oluyor bizede katiliyoruz iste. Bu benim 5 oldu galiba katilimim. Daha da cok katilirim gibi geliyorVallahi o hiç belli olmaz canım
Bildirim gidince hiç alakasız tarifler öne çıkabiliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?