En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Adetin 2.veya 3.günü gideceksin doktora.Bebek isteğini söyleyeceksin.Dr de sana hormon testleri ,ultrason ,gerekirse rahim filmi isteyecek.Eşinden de spermiogram isteyecek.O kadar çok bebek isteği için doktora giden var ki canım ,yediklerimizden mi nedendir bu sorun çok var.Bu tedavi için genelde infertilite bölümüne yönlendiriyorlar devlette.

Evet canım, doktora gidip çocuk için bir engel olup olmadığına baktırın.
Kan tahlilleri istenir, eşinden spermiyogram istenir, vajinal usg falan yapılır.
Bunlara ek olarak, gerek görülürse hsg falan istenir.

Kan tahlilleri istenir, eşinden spermiyograf istenir, vajinal usg falan yapılır.
Biz gittiğimiz için neler istendiğini biliyoruz di mi

Kan tahlilleri istenir, eşinden spermiyograf istenir, vajinal usg falan yapılır.
Özele gideriz buyuk ıhtımalle .
O zaman Kasım ayındaki adetımın 2. günü gideyim . Ben temızlenıp giderim diyodum bak iyi ki sormuşum . Çok teşekkür ederim şu dediğiniz şeylerıde bir araştırayım .
Birde şu folik asit ilacı muhabbetı var. Doktor onu verıyor demı ? Ben kafama göre gidip almayayım .

Sen gebelik düşüncen başladıysa alabilirsin.

Bana hamile kalınca vermişti folik asiti.Hamilelikten 3 ay öncesi kadar başlanması gerekiyormuş galiba .Dr gerekirse verir zaten.

Ama şuan hala korunuyoruz ..
Dediğim gibi aralık gibi doktor okey derse başlarız . korundugumuz halde başlıyayım mı
Korunmaya başlamadan önce hiç dr gittin mi bir sorun var mı hamile kalmaya engel diye.Sanıyoruz ki istediğimiz her an hamile kalacağız .İnşallah kısa sürede uğraşmadan hamile kalırsın .Stres önemli bir etken ama çok rahat olmak gerekiyor tedavi sürecinde.

Aslında korunmayı bırakması lazım birkaç ay evvelinden, ama metabolizması hazırsa hemen de kalabilir.

Sadece 1 kere sistit yüzünden gittim .
Alttan muayene etti. Yumurtalıklar sıkıntı yok , kist yok demişti .
oda 1 sene önce onun haricinde hiç doktora gitmedim .
Normalde seneye düşünnüyorduk .
Bazı sorunlar varsa bilelim diye öne aldık .
O yüzden doktora gitmek istiyorum .

Önlem alınacak bir durum olup olmadığını, önceden öğrenmek gerekiyor aslında. Ama ihmalkar bir milletiz, hele ki sağlık konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…