• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Sadece 1 kere sistit yüzünden gittim .
Alttan muayene etti. Yumurtalıklar sıkıntı yok , kist yok demişti .
oda 1 sene önce onun haricinde hiç doktora gitmedim .
Normalde seneye düşünnüyorduk .
Bazı sorunlar varsa bilelim diye öne aldık .
O yüzden doktora gitmek istiyorum .
Akraba eş dost hiç rahatsız etmedi mi sizi bebek yapın diye :olamaz:
Bizim halkın olmazsa olmazıdır :KK53:
Bana 2.yi yapmıyorsun diye senelerce başımın etini yediler:skandal:
Şimdi bile kızına arkadaş yap diyorlar :skandal:

İnsan bir oy dahi almazmı o kadar kötümü ya hu :kızgın::mad: lokum gıbı tavuk sarması :KK57:
Kötü olur mu hiç,çok ta albenili duruyor da seçenek çok işte:KK45:
Bildirimden sonra illa ki olur oyun .:KK19:

Bana demeyın git hamıleler topiğine dıye daha yerım ora değil :KK70:
Sonucta çoğunuz anasınız :KK70:
Şimdi biz beyımle Allah nasip ederse Aralık ayında bebek için hazırlıklara başlıcaz .
Onun öncesınde doktora gidin diyorlar .
Doktora gidip biz çocuk yapamk ıstıyoruz mu dıcem :KK70:
Adam 6 yıldır nasıl yapılıyo bılmıyonuz mu derse :deli:
Bide bize eşimlen npcaklar orda :KK53:
Akıllı yaa :)) hee öle dicen biz çocuk düşünüyoz dicen o da sana vitamin vercek ;)

Selam kızlar
Allah yüzünüzü güldürür inşallah, benim esimde Sperm sayısı düşük 1 milyon 600 bin civarında Sperm vardı en son. Burda doktora gittik. Vitamin verdi Sperm için 4 milyona çıkmış 1 ayda. 1 ay daha kullanıp aşılama yaparız dedi, inşallah tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz:işsiz:

:KK70:kiz sen mi demistin ben olayi yakalayamamisim bende ciddi ciddi yazanlat oldu saniyorum.tabii yaa sakalasmasak ne zevki cikar:KK30:
Kızz akşam takılıyorduk kızlarla gece saat 1.30.. kafa bi milyon.. açım bide :)) ölee şakalaşmıştık..

Akraba eş dost hiç rahatsız etmedi mi sizi bebek yapın diye :olamaz:
Bizim halkın olmazsa olmazıdır :KK53:
Bana 2.yi yapmıyorsun diye senelerce başımın etini yediler:skandal:
Şimdi bile kızına arkadaş yap diyorlar :skandal:
Demezler mi .
Karışım yapmak isteyen bile oldu :D :D
Teravıye gıdıyordum ramazanda namaz sonrası sıkıştırıp çocuk yap artık yeter dıyolar :D :D
Yolda çevirenler :D
Aileden yana bu sene artık ısrar başladı .
Hele şu son aylarda herkes benı hamıle göruyor ruyasında neden se :D :D
Kimsenın daha çocuk yapmayı planladıgımızdan haberlerı yok .
Hissediyolar mı ne :D

Selam kızlar
Allah yüzünüzü güldürür inşallah, benim esimde Sperm sayısı düşük 1 milyon 600 bin civarında Sperm vardı en son. Burda doktora gittik. Vitamin verdi Sperm için 4 milyona çıkmış 1 ayda. 1 ay daha kullanıp aşılama yaparız dedi, inşallah tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz:işsiz:
İnşallah canım benım

Selam kızlar
İnşallah canım benim, Rabbim fazla bekletmesin. Ama aşılama zaman kaybı gibi geliyor bana, inşallah uzun sürmeden gebe kalırsın.

Selam kızlar
İnşallah canım benim.:dua:

İnşallah canım benim, Rabbim fazla bekletmesin. Ama aşılama zaman kaybı gibi geliyor bana, inşallah uzun sürmeden gebe kalırsın.
Ne bilim, dondurulmuş 3 embriyo var ama istanbulda. Gittiğimiz doktor çok umutlu konuşunca bizde olursa diye karar verdik. Inşallah olur, Allah bilir.

Kızz akşam takılıyorduk kızlarla gece saat 1.30.. kafa bi milyon.. açım bide :)) ölee şakalaşmıştık..
Yani açken ben ben değilim mi diyorsun :KK45:
Evde snickers bulundur o zaman :KK53:

Sadece 1 kere sistit yüzünden gittim .
Alttan muayene etti. Yumurtalıklar sıkıntı yok , kist yok demişti .
oda 1 sene önce onun haricinde hiç doktora gitmedim .
Normalde seneye düşünnüyorduk .
Bazı sorunlar varsa bilelim diye öne aldık .
O yüzden doktora gitmek istiyorum .
Canım geçen yıl biz korunmayı bıraktık 1ay sonra gittim doktora.
Ne zamandır korunmuyorsunuz dedi 1ay deyince deli gözüyle baktı .:deli:
Ee niye geldin o zaman dedi. Bende hamileliğe engel bi durumum olup olmadığını öğrenmek için kontrol amaçlı dedim. (Bu arada küçük bi ilde yaşıyorum doktor ondan baya anormal karşıladı)
Sonra vajinal muayene yapıp kan tahlili istedi . Sonuçta hamileliğe engel durumunuz yok dedi kist vs.folik asite başladım.
Sonra hamile olduğumu öğrendim. Doktora kontrole gittiğimde 4 5 günlükmüş:KK36:

Ee niye geldin o zaman dedi. Bende hamileliğe engel bi durumum olup olmadığını öğrenmek için kontrol amaçlı dedim. (Bu arada küçük bi ilde yaşıyorum doktor ondan baya anormal karşıladı)
Sonra vajinal muayene yapıp kan tahlili istedi . Sonuçta hamileliğe engel durumunuz yok dedi kist vs.folik asite başladım.
Ayy ne güzel bir tesadüf olmuş bu :KK200:
Rabbım ısteyen herkese böyle tesadüflerler karşılaştırsın yaa çok mutlu oldum .

Ne bilim, dondurulmuş 3 embriyo var ama istanbulda. Gittiğimiz doktor çok umutlu konuşunca bizde olursa diye karar verdik. Inşallah olur, Allah bilir.
Tüp bebek tedavisi gördünüz yani daha önce.
Erkek infertilinde aşılama çok iyi sonuç vermiyor genelde, ama dediğin gibi vitaminlerle morfoloji düzene girmekteyse, olumlu sonuçta olabilir.:KK58:

Tüp bebek tedavisi gördünüz yani daha önce.
Erkek infertilinde aşılama çok iyi sonuç vermiyor genelde, ama dediğin gibi vitaminlerle morfoloji düzene girmekteyse, olumlu sonuçta olabilir.:KK58:
Evet 11 ay tedavi süreci, 8tane spermden 5 milyona çıktı. Doktor direk tüp bebek dedi. 2 kere tüp bebek denemesi oğlum oldu. Oda ikiz gebelikti. Diğerinin kalbi durdu. 3 embriyo da donduruldu. Sen ne aşamadasın ?

Şanslıymışsınız, doktora gittiğin ay gebe kalmışsın ne güzel.❤️

Back