• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar
Allah yüzünüzü güldürür inşallah, benim esimde Sperm sayısı düşük 1 milyon 600 bin civarında Sperm vardı en son. Burda doktora gittik. Vitamin verdi Sperm için 4 milyona çıkmış 1 ayda. 1 ay daha kullanıp aşılama yaparız dedi, inşallah tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz:işsiz:
İnş een kısa zamanda sende kavuşursun isteyen herkese nasip etsin :KK200::dua:

Evet 11 ay tedavi süreci, 8tane spermden 5 milyona çıktı. Doktor direk tüp bebek dedi. 2 kere tüp bebek denemesi oğlum oldu. Oda ikiz gebelikti. Diğerinin kalbi durdu. 3 embriyo da donduruldu. Sen ne aşamadasın ?
Ben dinlenme ve hormonları düzene sokma aşamasındayım. Son tedavimdeki yoğun ilaçlardan pcosum tetiklenmiş, tüm hormonlar düzeldi biri hariç. Onla cebelleşiyorum.
Testosteron yüksek, dr aslında doğum kontrol hapı işe yarar ama dedi, gebelik istiyorsun veremem dedi. Kilo vermeye devam, bu şekilde düşecek dedi.
Şimdi pcosa iyi gelen bir folik asit var, ona başlayacağım.
Hormonlar tam düzelmeden başlamayacağım tedaviye.:bicak:

Ben dinlenme ve hormonları düzene sokma aşamasındayım. Son tedavimdeki yoğun ilaçlardan pcosum tetiklenmiş, tüm hormonlar düzeldi biri hariç. Onla cebelleşiyorum.
Testosteron yüksek, dr aslında doğum kontrol hapı işe yarar ama dedi, gebelik istiyorsun veremem dedi. Kilo vermeye devam, bu şekilde düşecek dedi.
Şimdi pcosa iyi gelen bir folik asit var, ona başlayacağım.
Hormonlar tam düzelmeden başlamayacağım tedaviye.:bicak:
Anladım canım, inşallah en kısa sürede yoluna girer. Emeğinin karşılığını alırsın. :dua:

Hahaha daha cok beklersin bence.:KK53: Ben kim madalya kim. Ama hippoyu bilemicem. O madalya alsin az da onunla ugrasirim:KK70:
Kız benim madalyam öbür profilde kaldı ki var benim mandalyam...

Orda bir madalyam var uzakta.. o madalya benim madalyamdır.. :KK75:

İyi geceler herkese.
Geçen yıl hangi tarif 1. Oldu inanın haberim yok bakmadım bile. Hatta bu tarifi seçmemizin bile bi hikayesi var Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ile.
Bu şekilde itham etmeniz gerçekten çok üzdü beni. :KK43::KK43::KK43:
Tarif 1. Olsada sevinemicem bile.
Canım olur mu öyle şey ve tarif kategorisi 4 yıl önce yapıldı.Ben bile geçen buradan sorunda 1. kim diye baktım.Aklımda çökertme kalmış.Hatta bu kategoride çökertme çok oy alır diye düşünüyordum.Senin için rahat olsun hiç problem yok.Hatta olabilirde niye olmasın herkes 1. olmak ister:)Sen düşündüm başkasıda düşünseydi:)
Bak ben de dürüm yapacaktım.Ama 1.lik için değil.Çok iyi yaptığım 2 tavuk tarifi var.Biri dürüm(ayda 1 en az senin yaptığın gibi yaparım)bir de tuzda tavuk.Başka bir sürü tarif baktım.Cıkssss bilmediğim birşeyi kimseye sunamam:KK45:Bir de daha önce bir tarif üzerinde 1. olup sonrasında olmayan bir çok tarif oldu;)

Back